Montako mangapokkaria sinulla on?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Montako mangapokkaria sinulla on?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 384 total)
 • Author
  Posts
 • #46102
  Kirélla
  Member

  Montako manga pokkaria sinulla on, kysymys on yksinkertainen.

  Itselläni on n. 170 kpl manga pokkareita ja lisää on tulossa, mutta ei niin kovaa vauhtia kuin ennen. Nykyään ei enään löydy kunnon mangaa, CLAMPI:n sarjoja kerätty kerätty, Furubat, Rozen Maidenit, Candy Candy, Fushigi Yuugi… Kaikki hyvät sarjat lähes, mutta kyllähän vielä Bleachia tulee ja Narutoa. ; )

  #46178
  Inu-Mimi
  Member

  Tällä hetkellä ainoastaan 90 kappaletta. Olen pihi. Mutta kun ajattelee kuinka paljon ne ovat tulleet maksamaan kun ottaa huomioon että joissain oli mukana postituskulut, osa on englanninkielisiä ja jotkut vain yksinkertaisesti maksavat enemmän kuin toiset… huh. parempi olla laskematta. hetkonen, yksi on mangaan perustuva novelli.

  #46198
  Osaka
  Participant

  Tähän mennessä pokkareita on keertynyt sellaiset 65….. Mutta kokoelma kasvaa huimaa vauhtia….. 🙂

  #46199
  The Vegito
  Member

  On niitä yli 190 kpl. Parin kuukauden sisällä menee 200:n raja rikki 😀
  Laskeskelin tässä, että tällä hetkellä tulee kerättyä yhdeksää sarjaa ja kaikki suomijulkaisuja. Onneksi osa ei tule kuin vain joka toinen kk niin ehtii siinä välissä rahaa kerätä kasaan…

  #46213
  Osaka
  Participant

  "Onnekkaita ovat ne joilla on varaa."

  #46217
  The Vegito
  Member

  Osaka wrote:

  "Onnekkaita ovat ne joilla on varaa."

  No muuhun sitä rahaa, ainakaan meikällä ei sitten meinaa riittääkkään. Toisinaan kyllä ihmettelen miten saan rahat edes mangan ostoon kasaan, sillä en saa viikko- tai kuukausirahaa eikä opintotukeakaan saa vielä, kun on peruskoulua vielä tämä vuosi käymättä.

  #46220
  mimeko
  Participant

  Tuolla hyllyssä on tällä hetkellä yhteensä n. 260 manhwaa ja manhuaa… ja Osaka, en sanoisi noin. Ne joilla on poikkeuksellisen paljon varaa ostella mangoja (niin nuorena kuin valtaosa foorumin käyttäjistä), ovat joko rikkaiden vanhempien lellipentuja jotka nyt saavat lähes mitä vain silmiään räpyttelemällä, tai sitten (kuten useimpien tapauksessa) joutuvat tekemään töitä rahojensa eteen kuten minä ainakin.

  Tosin nyt ostan mangaa aika verkkaiseen tahtiin, koska en yksinkertaisesti enää meinaa löytää fantsusta ja muualta oikeasti hyviä sarjoja, kaikki ovat vain sitä ihan OK – luokkaa tai huonompaa. Lisäksi tahtoisin myydä noistakin pokkareista n.70 pois.

  #46227
  Blackbeard
  Participant

  Joo, mullakin kääntynyt tämä keräily lähinnä tuonne uskomattomien mestari teosten puoleen, ja tuo kevyempi lukeminen täysin netin varassa. Tällä hetkellä hyllyyn kertyvät Nausicaä, Hellsing, Death Note ja Gunnm. Olenkin tehnyt sellaisen perustavan laatuisen päätöksen, että OP:ta lukuun ottamatta en enään kerää "ikuisuus sarjoja" eli noita jotka ovat reippaasti yli 20 osaa.

  Mangoja/manhwoja on n. 140 hyllyssa, joista tosin päälle 90 ovat Conania ja OP:ta. Conanin keräämisen lopetin, One Piece taasen on poikkeustapaus kuten jo sanoin.

  Kerään lähinnä Suomi julkaisuja hinnan vuoksi, mutta poikkeuksiakin on. Seuraavaksi tähtään keräämään Monsterin ja 20th Century Boysin.

  #46228
  Neko5
  Member

  Mullakin on tällä hetkellä vaan vähä yli 50 kpl, mutta mullekin tulee lisää, ku kerään 4 sarjaa.

  #46230
  mimeko
  Participant

  Blackbeard: kuulostaa varsin fiksulta touhulta… ja hyvä makukin sinulla on ; ) Itsellänikin ainoa keräämäni ikuisuus sarja (ja suomijulkaisu…) on tämä One Piece, suosikki sarjoja sen ohella ovat mm. Akuma no Ororon, Hellsing(kokonaan luettu, mutta vielä se vika osa puuttuu…) ja MPD Psycho… 20th century boysia ajattelin itsekin hiljakseen ostella kun se tulee fantasiapeleihin, ja sisko ostaa Monsteria ; )

  Eli yhä näitä manga pokkareita kertyy, mutta mikäli vain löydän ostajia niin tämän vuoden niitä luultavasti lähtee hyllystä enemmän kuin tulee…

  #46247
  Sun Summer
  Member

  Mangaahan on tullut nytten vuosien varrella hyllyyn tollaiset 200 kpl. Vähän alle tai päälle saatta olla, tarkka luku määrä ei ole tiedossa. Mangani ovat pääosin suomi julkaisuja, yhteen viisi enkku mangaa löytyy. (Surkea enkku pää, ei voi mitään…) Hyllytäni löytyy mm. One Pieceä 43 kpl, Conania 52 kpl, Ranmaa 38 kpl, Ravea 10 kpl (Sarjaa ostan fiiliksen mukaan), Fushigi Yuugia 18 kpl, Emmaa 7 kpl, Death Notea 6 kpl (Tavoitteena saada vielä 2 ensimmäistä osaa haltuun, että loputkin järjellä olevat osat, joita ei ole vielä suomeksi), Fruits Baskettia 4 kpl, Trinity Bloodia 6 kpl (En tiedä miksi, ne ovat vain tulleet…), Sugar Sugar Runea 6 kpl (En tajua miksi?), Yotsubaa 5 kpl, Narutoa 10 kpl (Sarjaa en enään osta), Nanaa 4 kpl (Tämä sarja valiettavasti jää nytten kesken, kun siihen ei enään yksinkertaisesti riitä rahat, kun AOI House alkaa…), Dragonnballia 2 kpl + osa 48 (Ilmaiseksi saatu), eli oikeastaan 3 kpl, Sandland 1 kpl (Ilmaiseksi tämäkin), .hackia 4 kpl, Fullmetall Alcemistiä 4 kpl, Yo-Gi-Ohta 1 kpl, Vartijoita 1 kpl, Liikkuvaa Linnaa 4 kpl, Dream Kissiä 2 kpl, Teini Agentti Lunaa 4 kpl, Astro Boytä 3 kpl, Tokyo Mew Mewiä 2 kpl, Inuyashaa 22 kpl, The Dreamingiä 3 kpl ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä Oh! My Goddessia 5 kpl! Ja meinasin unohtaa vielä ehkä koko manga harrastukseni tärkeimmän sarjan, Akiraa omistan täydelliset 12 kpl!

  Ja tässä kun lukion pitkällä matematiikalla nopsasti laskee, niin yhteensä manga pokkareaita meikällä on huimat 280 kpl… Miten niitä on niin kertynyt?
  Ja miten saan rahani mangaan, niin minulla oli viime kesänä rahaisa kesätyö, saan kuukaudessa n 20 euroa vanhemmilta, jos huolehdin koulun ja kotityöt hyvin (ja vahdin sisaruksia, jos sellainen tilanne eteen tulee) ja vahdin rakkaita serkkujani ja joskus myös naapurin lapsia aika paljon, sunnuntaiksi olen taas menossa päiväksi serkuja holhoamaan! ; ) Eli saan n. 30 euroa kuukaudessa ja kesätyö rahatkaan ei ole vielä loppu. ^^ Niillä saa kyllä mangat ostettua, ja joskus löytää divareistakin ihan hyviä mangoja hieman halvemmalla kuin kaupasta, mutta sekin hieman riippuu…

  #46269
  Blackbeard
  Participant

  mimeko wrote:

  Blackbeard: kuulostaa varsin fiksulta touhulta… ja hyvä makukin sinulla on ; ) Itsellänikin ainoa keräämäni ikuisuus sarja (ja suomijulkaisu…) on tämä One Piece, suosikki sarjoja sen ohella ovat mm. Akuma no Ororon, Hellsing(kokonaan luettu, mutta vielä se vika osa puuttuu…) ja MPD Psycho… 20th century boysia ajattelin itsekin hiljakseen ostella kun se tulee fantasiapeleihin, ja sisko ostaa Monsteria ; )

  Eli yhä näitä manga pokkareita kertyy, mutta mikäli vain löydän ostajia niin tämän vuoden niitä luultavasti lähtee hyllystä enemmän kuin tulee…

  Kiitos, hyvä maku tuntuu myös sulla olevan 😀

  #46295
  susihullu
  Member

  En ole laskenut, mutta arviolta ainakin 100 kpl molemmin puolin. Mutta hyllyltä löytyy mm. näitä sarjoja:
  Hellsing on ehkä kallis manga, mutta ei suinkaan ole mitään ikuisuus mangoja, jotka vain jatkuvat ja jatkuvat eikä loppua näy… Myös muutenkin todella hyvä. Suomi julkaisua keräilen.
  Dragon Ball on kohtuu hintainen ja luettava sarja, sekä sekin on päättynyt ihan sopiville rajoille. Keräilen viellä uusinta julkaisussa puuttuvia osia.
  Inuyasha… No aluksi rakastin tätä sarjaa maasta taivaisiin, mutta nyt olen huomannut että se on jämähtänyt täysin aloilleen juonen kannalta ja vain toistaa itseään. Eikä piirros jälki vain satu yhtään silmääni… Jotenkin hutaistus oloista. Joten en enää kerää ollenkaan ja ajattelin myydä pokkarit eräälle kaverilleni, joka sarjasta tykkää.
  Fullmetal Alcemist voi kyllä vain kerään sarjaa aina kun taskusta sattuu löytymään hiluja kirjan ostoon, että hieman jälki junassa sarjaa keräilen.
  One Piece En oikeastaan omista kuin yhden kirjan, kun ostin ihan uteliaisuuttani tämän. Vaikutti hyvältä, mutta budjetti parkani ei riitä näin pitkän sarjan keräämiseen ;_____; Onneksi kirjasto rakas pelastaa <3
  Naruto Kukapa ei keräisi? Ihan kohtuu jälkeä ja juoni kulkee hyvinkin vauhdikkaasti, nähden animeen.
  Vampirehunter D Kallis, mutta hyvä sarja juoneltaan… Sekä sisältää vain kolme vaivaista osaa.

  #46304
  Devilman
  Member

  Voi elämä, mikä kirjasto… 352 kappaletta Anime News Networkin sivuilla pitämäni listan mukaan. Ja huomenna tulee ainakin yksi lisää, kun sen viimein ilmestyneen Vagabond 4:n hommaan. Lukeutuu tuohon määrään tosin paljon sellaista, mistä voisi luopua, mutta kovin paljon on sellaisiakin, joista en luopuisi ikipäivänä. Seuraavaksi vähän esittelyä kokoelmani sisällöstä (ei siis kaikkia, kun ei jaksa listata):
  Dragonball, 42 kpl. Shoonenmätön klassikko nyt on pakko omistaa. Ainakin tämmöisen lähestulkoon-mätkefanaatikon.
  Salapoliisi Conan, 51 kpl. Maku alkaa olla mennyt lähemmäs parikymmentä kirjaa sitten, mutta kun jäi tavaksi ostaa tätä, niin…
  One Piece, 43 kpl. Ja mättöä lisää. Tosin hulvattominta mättöä, mitä tiedän, siksihän tätä pitääkin ostaa.
  Berserk, 23 kpl. Berserk on Berserk. Siinä ainoa syy, minkä tarvitsee.
  Love Hina, 12 kpl. Vaikka kuinka pitkään on pitänyt hommat ykkös- ja seiskaosat, mutta edellenpähän vain puuttuvat.
  Fullmetal Alchemist, 19 kpl. Yksi parhaista jne. jne. Tiedätte kyllä.
  Hellsing, 10 kpl (1 suomeksi ja englanniksi, 2-9 englanniksi). Vampyyreita, kiihkokatolilaispappivampyyrinmetsästäjiä, natseja ja verta. Paljon ei sarja tästä parane.
  JA SITTEN VIIMEISENÄ, MUTTEI SUINKAAN VÄHÄISIMPÄNÄ, KOKOELMANI HELMI:
  Devilman, 3 kpl. Osat 1-2 ja 4 tästä kauhuklassikosta. Parhaimpia ikinä lukemiani mangoja, teos, joka sai meikäläisen palvomaan Go Nagaita.

  Blackbeard wrote:

  Seuraavaksi tähtään keräämään Monsterin ja 20th Century Boysin.

  Monsteria pitäisi minunkin hommata kahta ekaa osaa enemmän, mutta laihaksi ovat jääneet tulokset. Onneksi on sentään anime katsottuna. 20th Century Boysia aion alkaa itsekin keräämään, jahka se alkaa. Plutoa mahdollisesti myös.

  #46315

  Mulla löytyy joku 70 kpl. Ongelmana on se että ei ole rahaa ja lisäksi äiti on jo kauan sitten kieltänyt mangan oston, mutta ostan salaa ja joudun piillottamaan ne. Ovat nyt paikassa, jossa ne kärsivät ja kuluvat. 😥 Haluaisin niille kunnon hyllyn, jossa ne olisivat hyvin säilössä, mutta sitten äiti saisi tietää ja siinä menisi viikkorahat ;_;

  Kerään vain neljää sarjaa ja lisäks ostelen yaoi-mangoja, jotka on yksittäisiä tarinoita.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 384 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.