Morning Musume

Home Forums Sekalaista Musiikki Morning Musume

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
 • Author
  Posts
 • #38918
  manga ai
  Participant

  mietin kuka tykkää siitä ja kuuntelee sitä ite aloin kuuntelee ihan vasta tutustuin bändiin kun luin juttua japanpopista esittelyä aloin ihmetellä et miten bändi on pysyny kasassa ja et miltähän tuo kuulostaa ja kävin sit netistä kattoo sit kolahti olen myös kirjottanu kaikki jäsenet ylös jotta ne ei unohtus (myös entiset 7 sukupolvea) itse pidän mickey mouse kappaleesta koska se on niin energinen (pidän energisestä koska olen itsekkin sellainen)

  #38935
  Amppu
  Member

  Tykkään ku se on sellast reipasta ja aurinkoista 😆
  jos oon pahatuulinen, kuuntelen usein jotai tollasta muusiikkii

  #39806
  Puolukka
  Member

  Olen nyt pitkäaikaisesti kuunnellut erityisesti Toisen sukupolven jälkeistä musiikkia. Musiikin laatu todellakin laski yhdessä vaiheessa. Millä voi selittää suosion laantumista.

  Eksyin tähän yhtyeeseen kun luin JapanPop nro 1;n J-musiikkiuutisista Musumen täyttävän 10 vuotta. Parin päivän sisällä katsoin Ai Araba it’s all RIGHT kappaleen youtubesta.. Pidin siitä, ja kuuntelemiseni on kasvanut heidän kaikkiin kappaleihinsa. Niistä singlet 15 uusimpaan ovat suosikkeitani. Jotkut kappaleet ovat sellaisia "lapsellisen ylipirteitä" joita ei täyspäiväisesti jaksa kuunnella. Lempikappaleitani ovat Resonant Blue, Do it. Now!, Egao yes NUDE, Shabondama.. Ennen halusin kuunnella vain niitä "ylipirteitä" kappaleita, mutta nyt kuuntelen mieluummin nitä hiukan "synkempiä" kappaleita.. Heidän uusin singlensä Pepper Keibu on onneksi nostanut heitä taas kuuluisammaksi. Pidän siitä itse hyvin paljon, mutta sitä ei kovin usein jaksa kuunnella montaa kertaa päivässä..

  Lempilaulajani heistä on Tanaka Reina. Pidän hänen äänestänsä, ja hän näyttää upealta aina videoissa. Kaikki yhtyeen jäsenet ovat todella söpöjä^^ Li Chun ja Qian Linin valitseminen jäseneksi saattaa osoittaa hiukan panikointia. Mutta uusimmassa singlessä kaikki ainakin on hyvin. Ai Takahashi ja Niigaki Risa ovat yhtyen vanhimmat jäsenet, joten toivon että he pysyvät yhtyeessä vielä jonkin aikaa. Kusumi Koharuun olen tutustunut myös hänen soolouransa, sekä uusimman ryhmän, MilkyWayn musiikin kautta. Taitava tyttö ja menestyy vielä varmasti. Soolouransa kappaleista en ole oikein pitänyt. Mielestäni hänen äänensä tulee paremmin esille ryhmänsä kanssa [niin tyhmältä kuin kuulostaakin]

  Videot ovat mielestäni hyviä. Pidän erityisesti Dance shot videoista ja tekstitetyistä. Uskon että on todella vaikea tanssia ja laulaa samaan aikaan ja tuolla tavalla. Laulujen sanat ovat aina aivan ihanat, haluan aina lukea niitä ja niissä on mielestäni aina jotain erikoista ja ihanaa…

  manga ai wrote:

  mietin kuka tykkää siitä ja kuuntelee sitä ite aloin kuuntelee ihan vasta mut kumminki 😛

  Olisit voinut tehdä pidemmän tekstin jossa kertoa yhtyeestä ja sen tämänhetkisestä tilanteesta. Ja perustella oman mielipiteesi hiukan tarkemmin ja kertoa miten tutustuit siihen..

  #39832
  manga ai
  Participant

  joo viesti jäi vähän lyhyeksi koska mulle tuli niin kiire 😀 mut kuten kai huomaat pidensin sitä

  #39902
  Misamisa
  Member

  Morning musume on ihan hyvä. Tosi energinen.
  Ite tykkään kappaleesta Sexy Boy, huvittaa tapa miten he sen nimen lausuu.

  Kusumi Koharu on lempijäseneni, ja hänen soolouraansa olen
  seurannut tässä lähiaikoina. Koi Kana -biisi on
  Kusumi Koharun todella energinen ja Suomessakin tullut tutuksi
  tämän vuoden (2008) Idolssissa, Laura Vanamon laulamana.

  Hello! Projectilla on myös muita tosi hyviä projekteja, mainittakoon tässä
  nyt W (Tunnetaan myös nimillä Double U ja Double You)
  Joka oli Hello! Projectiin kuuluva Ai Kagon ja Nozomi Tsujin muodostama J-Pop -duo.

  #40020
  MUTSU
  Member

  Morning musumen biisit on ihanan pirteit ja ilosii. ;D
  itte oon täs kans kuunnellu 2 vuode aikan muutaman kerran.
  parhait biisei on Aruiteru, Kanashimi Twilight, Go Girl ~Koi no Victory~, Resonant Blue ja Shabondama. ;D

  #40160
  Puolukka
  Member

  manga ai wrote:

  joo viesti jäi vähän lyhyeksi koska mulle tuli niin kiire 😀

  #41452
  oonu
  Member

  no itse olen kuunnellut aika kauvan mutta vähän aikaa sitten aloin vasta kuunnella ihan kunnolla.aikasemmin kuuntelin vain paria kappaletta. ~
  mutta siis nykyään kuuntelen aika paljon. :—-D

  #44098
  Tiituli83
  Member

  JOO!!! ^_^ löysin tän öö.. porukan =P päivää sitten (enkä osaa ees viel sanoi ulkoo 😉

  #44798
  Cafekko_96
  Member

  Kieltämättä Morning Musume on hyvä. Pidän iloisesta ja positiivisesta musiikista. Lempibiisini on Mikan, eka biisi jonka mornin musumelta kuulin. Lempi jäsentä ei ole, sillä en ole kummemmin jäseniin ´´panostanut´´.

  #45147
  Tiituli83
  Member

  Cafekko_96 wrote:

  Kieltämättä Morning Musume on hyvä. Pidän iloisesta ja positiivisesta musiikista. Lempibiisini on Mikan, eka biisi jonka mornin musumelta kuulin.

  joo toi Mikan oli munkin eka kappale jonka kuulin :mrgreen:

  #48483
  *Gaara*
  Member

  Rakastan Morning Musumea! Ihana :3 Varsinkin biisi Mr. Moonlight ~Ai no BIG BAND~ Aivan ihana LOVE ja Yossie on tosi tosi Hyvän näkönen siinä ;S saattaa kuulostaa tytön suusta oudolta.
  Mutta mainittakoon myös W:n (douple youn) biisi Robo kiss. Jotenkin vaan niin kiva. Eikö?

  #50163
  Dren
  Member

  Nyt alkaa jo kyllästyttää toi iänikuinen ”me ollaan söpöi” – puuhastelu..
  En jaksa sitä loputtomiin..

  Sori, Tiituli83, en mä kaikkea jaksa 😆

  (Ps. me ollaan siis Tiituli83:n kanssa tuttuja ;D)

  #50246
  Kirppu11
  Member

  Juu, tykkään kuunnella musiikkia. En ole kuunnellut Morning Musumea nyt kuin jotain vuoden, mutta tykkään paljon pirtsakasta ja menevästä musiikista. Bändin jäseniin en ole oikeastaan oikein jaksanut tutustua, joten lempparia niistä ei löydy. Joidenkin äänet erotan, joidenkin sekotan toisiinsa.
  Lempikappale on varmaankin Mikan, en oikein osaa valita, mutta pidän myös todella paljon Renai Sentai Shitsu Rangerista -w-

  #50468
  Tiituli83
  Member

  Nyt suosikkeina mulla on: Sakura Mankai, Iroppoi Jirettai ja Koi no Vicktory =) Ensin kylläkään en tykännyt yhtään tuosta koi no victorystä, mutta muutaman kymmenen kuuntelukerran jälkeen se onkin ihan kiva :mrgreen:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.