Moulin Rouge!

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Moulin Rouge!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #85197
  Engaru
  Participant

  Elokuva kertoo nuoresta kirjailijasta nimeltä Christian, ja kauniista kurtisaanista Satinesta. Satine toimii pääesiintyjänä yökerhossa nimeltään Moulin Rouge, ja haaveilee oikeaksi näyttelijättäreksi ryhtymisestä. Christianin ja Satinen rakkauden esteenä on Satinen kokonaan itselleen haluava, rikas Herttua, joka rahoittaa Moulin Rougen näytelmäesityksen.

  Dvd;n takakansi sanoo näin:
  "Intohimoinen runoilija rakastuu säkenöivään kurtisaaniin eksoottisessa musikaali-rakkaustarinassa, joka on syntynyt ohjaaja Baz Luhrmannin ainutlaatuisen lumoavasta mielikuvituksesta. Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin häikäisevät roolisuoritukset kiidättävät vauhdikkaan värikästä ja romanttista matkaa tarunomaisen aistillisessa yökerhossa ja sen ympäristössä. Tämä 6 Golden Globe ehdokkuutta ja 3 pystiä napannut henkeäsalpaavan viihdyttävä elokuva sykkii modernin, maailman valloittaneen musiikin tahdissa, luoden elämyksen jota et unohda koskaan!

  Onko muut katsoneet tätä elokuvaa? Mielipiteitä?
  Itse rakastan Moulin Rougea, ihan mahtava leffa. :3

  #85243
  Ni-chan
  Member

  On tullut katsottua tuo Moulin Rouge muutamaan kertaan. Ihan hyvä elokuva, serkkuni sitä minulle mainosti ja sitten lainasin sen ja katsoin. Odotin siltä serkkuni hehkutuksen takia paljon enemmän, mitä se sitten oli. Musiikki oli ihan ok, ja verrattuna muihin musikaaleihin oli kyllä korkeaa tasoa.
  Jostain syystä on jäänyt hyvin mieleen etenkin se sekava alun kohtaus, jossa sitten yhtäkkiä Christian alkaa laulaa "The hills are alive with the sound of music!" : D
  Se kyllä ärsytti, että kun Christian alkoi kirjoittaa sitä näytelmää niille niin oli aivan liian selvää mistä se sai ideansa.
  [Spoilerwarning!] Ei mikään ihme että ne jäi sitten kiinni siitä suhteesta.
  Niin ja "Lady Marmalade" (vai mikä sen laulun nimi nyt olikaan) on yksi maailman ärsyttävimmistä kipaleista mitä meikäläinen on elämänsä aikana kuullut. >-<

  Musta ei nyt irtoa tällä hetkellä tämän enempää tekstiä, pidennän sitten tätä viestiä joskus kun on aikaa/jaksamista kirjoittaa.

  #228265
  Foxxy
  Participant

  Ohhoh, tähän aiheeseen on viimeksi vastattu neljä vuotta sitten :´D

  Olen katsonut Moulin Rougen. Olin ensin aluksi hyvinkin epäilevä elokuvaa kohtaan, mutta mielenkiinto heräsi melko alkuvaiheilla, kun aloimme kavereiden kanssa katsomaan elokuvaa.  Ei mikään paras musikaali, mutta mielestäni juoni oli ihan ok ja kappaleet myös. Voisin katsoa uudestaankin c:

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.