Muistosi musiikki

Home Forums Sekalaista Musiikki Muistosi musiikki

 • This topic has 24 voices and 24 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • Author
  Posts
 • #39859
  blurr
  Member

  eli ajattelin että tänne kerrottais vaikka joku biisi joka merkkaa jotain muistoa tai sen sellaista 🙂

  #40086
  Tooku2
  Member

  Öö… Kotokon Second Flight muistuttaa mua viime vuoden lopusta – siitä, miten vaikea se oli. Johtunee siitä, että mä kuuntelin sitä niin paljon sillon. Mutta kuitenkin, mua itkettää ja ahistaa sitä kuunnellessa aika reilusti, kun mä nään kaikki ne tapahtumat niin selvinä päässäni.

  #40215

  Varpunen jouluaamuna muistuttaa minua siitä, kun olin vitosluokalla. Silloin kuutosen tytöt (pieni koulu, kaikenkaikkiaan alle 50 oppilasta) harjoittelivat joulujuhlaa varten. He lauloivat juuri Varpusta. No, olen aina pitänyt tuosta laulusta, joten pyysin päästä mukaan. He kieltäytyivät, koska heitä oli tarpeeksi ja he halusivat kuorossa olevan vain kutosia. Ei siinä mitään, kohautin vain olkapäitä ja jatkoin sitä, mitä olin tekemässä. Mutta juhlassa oli tosi kurja olla, kun selvisi, että yksi toinen vitosluokkalainen tyttö oli hyväksytty mukaan. Se todella sattui. Taisin ruveta itkemään.
  Olisivat voineet sanoa suoraan, etteivät halunneet minua mukaan, se olisi sattunut paljon vähemmän, kuin että minut hylättiin ja valehdeltiin päälle. On yhä vaikea kuunnella Varpusta, kun tuo muisto meinaa tulla väkisin mieleen.

  #40582
  Hant
  Participant

  Hmm… Muistan kun yhtenä kesänä olin kaverin mökillä yötä, se oli vielä silloin kun meikäläinen oli ala-asteella ja kuunteli suurinpiirtein vain Marilyn Mansonia, Metallicaa ja Rob Zombieta.
  Olin kuitenkin ostanut "kokeeksi" Sonata Arctican Silence levyn.
  – Koska sisäinen kelloni oli rikki jo tuolloin, heräsin myöhään valvomisesta huolimatta noin kello kuusi aamulla, ja yritin puuhailla noin kolmen huoneen mökissä jotain hiljaista.
  Sitten muistin sen CD levyn, kaivoin sen laukusta ja laitoin CD soittimeen…

  Sonata Arctica vaikutti silloin niin erilaiselta, kuin mikään bändi mitä olin koskaan kuunnellut, musiikin mukana vaivuin omiin ajatuksiini ja kuvittelin laulut pääni sisällä, kuin elokuvaa tai musikaalia olisi katsonut.
  Ohi ajava auto nosti minut takaisin rallien syövereistä ja se "todellisuuteen palaamisen" hetki oli jotenkin niin pysäyttävä, että aina kun kuulen kappaleen joka soi kun tuo aamuvirkku autoilija kaasutti pienen punaisen mökin ohi, palaa tuo kesä ja se aamu mieleeni todella vahvana muistona.

  Kappale on End Of This Chapter

  #40608
  manga ai
  Participant

  mulla on niitä monta esim. Vanessa Cartlonin -a thousand miles se on vaan niin hyvä en tiiä mutta se jotenkin vaan koskettaa myös eräs kappale jonka nimeä en muista on jäänyt mielee koska silloin kun mun kaveri kerto että sen kissa on jääny junan alle me kuunneltiin sitä kappaletta se kissa oli myös mulle aika rakas koska sen takia meidän kaveruus alko sillä pelastin sen saman kissan auton alta kun mun kaveri juoksi sen perässä ja koitti saada sitä kiinni ja tottakai aina kun kuulen sen kappaleen mua alkaa itekettää 🙁

  #41886

  Muistan yhä, kun vuosia sitten katsoin Cirque du Solei:n näytöstä telkkarista. Silloin kuulin ensimmäistä kertaa Alegrian -ja rakastuin välittömästi kappaleeseen! Muistan yhä, miten henki salpautui. Vaikkei se enää aiheutakaan yhtä suurta "hurmostilaa" kuin silloin, se on silti yksi lemppareistani.

  #41927
  miuki-chan
  Member

  Ehdottomasti paras musa muisto liityy El Mudon kappaleeseen Chacarron Macarron.Joskus aikoja sitten kaverit näyttivät tuon kappaleen mulle kun olin todella surullinen siitä kun paras kaveri muutti pois.Se kyllä piristi todella paljon päivää!!Aloin heti kappaleen sanat kuultuani nauramaan niin paljon kun ihminen varmaan voi nauraa ja siinä samalla unohtui varmaan kaikki murheet.Kaverit siinä ihmettelivät että minkä ihmeen hulluus kohtauksen mie sain 😀

  #42401
  pikku-oRkki
  Member

  Hmm, mulle tuli ekana mieleen Queenin Bohemian Rhapsody (joka on muuten sika hyvä): olin joskus ala-asteen lopulla voittanu kirjoituskilpailun ja sit parhaat kaks ala- ja yläasteelta sekä lukiosta pääs palkintomatkalle viikoks Unkariin. Siellä muistan miten istuin illalla meidän majapaikan sängyllä ja se toinen ysiluokkalainen kuuntelutti mulla kyseistä biisiä. Olin ihan liekeissä, koska en ollut kuullut edes Queenia koskaan aikasemmin. Tulee aina ihan mukavat muistot, niin kun ala-asteajalta joskus tulee (:

  #42568
  Satou
  Member

  Ekana tulee mieleeni Nagareboshin Shooting star. Eli tää yksi naruto shippuudenin tunnari.
  Kuuntelin tätä en muista mikä kesä mökillä ja kun on minusta muutenkin tosi kesäinen biisi niin sopi minusta sinne täydellisesti..
  Ja saattaa kuullostaa vähän kliseiseltä mutta kun nyt taas tässä muistellessa kaivoin tän biisin esiin niin voin haistaa leikatun ruohon ja grillin sekä nähdä illan hämärtyvän taivaan.
  Ookkee… tää alkaa mennä jo niin oudoksi että taidan poistua nyt ^^’

  #49179
  räsynukke
  Member

  Tik Takin Vaarallinen muistuttaa minua aina Puolukan kummien lapsista. Olimme kauan sitten eräänä kesänä Puolukan kanssa viikon tämän kummeilla ja muistan vieläkin kuinka molemmat silloin vielä suhteellisen pienet lapset hoilasivat sitä "Sä oot vaarallinen". Nuorempi heistä osasi tuskin puhua^^
  Darren Hayesin So Beautiful kappaleesta muistan aina aamut jolloin kävelin kerrostalon rappukäytäviä kohti kaverini kotiovea, miettien ja peläten myöhästynkö koulusta ja tekeväni äidin vihaiseksi.
  Sitten on Queenin Don’t Stop Me Now. Muistan aina tämän kuullessani kuinka kävelin sisään kotiini ja tämä soi samalla kun äitini siivosi. Muistan kuinka äiti meni ulos ja aloin kuunnella musiikkia tarkemmin. En ollut ikinä aiemmin kuullut kappaletta ja silti yritin laulaa mukana. Sillä hetkellä rakastuin Queenin musiikkiin. Muistan kuinka ryntäsin levylaatikolle etsimään levyä jolla tämä kappale on.

  #49223
  Whistle
  Member

  Heti ensimmäisenä tulee mieleen Pinkin The Sweet escape. :’D

  Oliko se viime kesänä, kun vietettiin kaverin kanssa heti kesäloman alettua uskomaton viikko yhessä… Ensin meille neljäks päiväks, ja sitten häälle kolmeks.

  Ja koko ajan radiosta soi tuo kappale. x)
  Memories~

  #49244
  Inu-Mimi
  Member

  Minä olin jokus kymmenkesäisenä Finnmarkissa lomalla, ainut kasetti joka koko suuresta asuntoautosta löytyi oli Einin Yes sir, alkaa polttaa eli 20 suosikkia vuosien varrelta. Ostin muuten myöhemmin saman levynä kun halvalla sain, niin suuren vaikutuksen teki vaikka kaikki ovatkin vain covereita ulkomaalaisista hiteistä. Varsinkin Xanadusta tulee älyttömät vuonovibat. Kumma homma, ei toimi samalla tavalla ilman lokkeja.

  #50546
  Petbat-sama
  Participant

  Metallica – Nothing Else Matters.

  Eääääh<3. Kerran musiikin tunnilla mun ihastus meni soittaan kitaraa ku ope käski( ja ope siinä sitte valitti muita oppilaita muihin soittimiin). Olin aiemmin sanonu ihastukselleni että se on aivan ihana biisi niin se alkoi vaan siinä kaiken hälinän keskellä soittamaan sitä ja katto koko ajan mua. Punastuin sillon ihan täysin, kukaan ei onneksi huomannu. ^^”
  Ihastus ehti soittaa sen alun, mutta sitte ope tuli ja keskeytti sen. Oikeasti, meinasin kuolla kun se tuijotti mua.
  Oli hirveän lähellä etten halannu sitä tunnin loputtua. x)

  #51157
  KuroShiro
  Member

  No huh huh… Tähän on melko lailla mahdotonta merkata yksittäistä kappaletta, koska niin monet erilliset kappaleet ja levyt ovat jättäneet niin sanoakseni pysyvät merkit alitajuntaan erinäisistä syistä, niin monista etten ala tässä kaikkia luettelemaan.
  Kokonaisista levyistä voin mainita Green Dayn American Idiotin ja My Chemical Romancen Black Paraden, eli siis koko levy kaikkine kappaleineen peräkkäin kuunneltuna. Lisäksi listalle on pääsemässä hyvää vauhtia Mokoman Kuoleman Laulukunnaat sekä Kotiteollisuuden Iankaikkinen.
  Yksittäisiä kappaleita on taas L’Arc-En-Cielin Ready Steady Go (tuo mukavasti aina kevään ja kesän mieleen), Apulannan Armo, Zen Cafen Mies jonka ympäriltä tuolit viedään ja Laiska, tyhmä ja saamaton,YUPin Joutilas, Stam1nan Kadonneet Kolme Sanaa ja Under The Counterin Permanent Vacation.
  Tulipas rustattua taas perusteellinen lista… mutta tasaisin väliajoin löytyy aina puhtaita kappale- ja levyhelmiä, ja ne ovat aina hieno asia 🙂

  #51418
  Rock Neko
  Member

  No ainakin Nickelback – Far away. Oon kuunnelu sitä suunnilleen vuoden ja aina se saa mut ajattelemaan sitä yhtä tiettyä… <3 Ja myös Alice Cooper – Poison, koska kun ihastukseni kuunteli bussissa MP3-soitintani leirikoulussa ja luokkaretkellä kutosella niin ainut kappale jota jätkä kuunteli oli tuo… Ja tietenkin volyymi oli täysillä, että kun miä seuraavan kerran soitinta kuuntelin ni korvat melkein halkes. (;

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.