Musiikkimaailman traagisimmat lähdöt?

Home Forums Sekalaista Musiikki Musiikkimaailman traagisimmat lähdöt?

 • This topic has 7 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #76148
  Dents
  Participant

  Eli keiden muusikoiden kuolema on koskettanut kovasti?

  Mulla on ensinnäkin Michael Jacksonin kuolema. Se oli hyvä laulaja, ja tuli semmonen epätodellinen olo: "Eihän itse King of Pop voi kuolla!". Myös Sigin laulajan Matti Inkisen kuolema oli kova pala. Seiska levitteli huhuja Inkisestä, jonka seurauksena mies hukuttautui. Hänen lauluäänensä oli mahtava, kuten esim. biisiä Ludwig van Beethoven kuunnellut ymmärtää.

  #76164
  Mörkö
  Member

  Juicen kuolema oli aika iso juttu mulle, olen pienestä asti kuunnellut hänen musiikkiiaan, ja mielestäni on kyllä hienoimpia suomalaisia muusikoita. Sanoituksetkin ovat jotekinkin neroja, onneksi musiikki ei kuole ihmisen mukana.

  #96885
  scarecrow
  Participant

  Minulle Avenged Sevenfoldin rumpalin, James Sullivanin aka The Revin, kuolema viime joulukuussa oli traaginen lähtö. Taitava nuori rumpali ja laulaja, voisin sanoa että vasta uransa alussa vaikka takana olikin jo yli kymmenen melko menestyksekästä vuotta samassa bändissä. En meinannut uskoa todeksi että hän on kuollut, kun pikkuveli kertoi asiasta. Rest in peace, Jimmy.

  #97072
  Kirppu11
  Member

  Ehdottomasti Versailles yhtyeen Jasmine Youn kuolema oli kauheaa. Vaikkei mikään bändin lempijäsen ollutkaan, niin tuli sitä itkeskeltyä pitkin päivää.
  Tuli ihan puun takaa, en osannut yhtään odottaa sitä. Jasmine Youn kuoleman jälkeen Versaillesin kuunteleminen jäi itseltäni kolmen kuukauden tauolle. Joulukuun puolessavälissä aloin taas kuuntelemaan Versaillesia.
  Muttajoo. Tavallisesti en välitä juurikaan, jos musiikkimaailmasta joku kuolee. Versailles vaan nyt sattui kuulumaan lempibändeihini.

  #97120
  Tamori-san
  Participant

  Queenin solisti: Freddy Mercury. Tosin kun miettii, että kaveri oli sellanen "takatuuppari" niin ei vissiin ollut yllätys että ennen aikanen lähtö oli kyseessä. Menee niihin solisteihin joittenka ääni ja karisma niin mahtava, että tuskin edes kerran 100:ssa vuodessa toista kuullaan, saati sitten ikinä.

  #97356
  Sanji
  Member

  Tämähän ei minua ainakaan niin kovasti koskettanut koska en edes ollut syntynyt silloin, mutta yleisesti ottaen Kurt Cobainin lähtö oli aika traaginen useimmille… itse kuuntelen Nirvanan musiikkia ja kyllähän se harmittaa että Kurt niin aikaisin lähti sillä olisihan se ollut kivaa hänen musiikkiaan enemmänkin kuulla… useimpia varmaan järkyttikin hänen kuolemassaan se että millaisella kohulla hän lähti… ja aika ryminällä kaveri tosiaan lähti :/

  #98939
  Mikitty
  Member

  Versailes:n Jasmine You:n kuolema oli surullinen. Just ku rupesin kuuntelemaan ja tykkäämään Versaillesista niin Jamessa lukee "Versaillesin basisti Jasmine You on menehtynyt" 😥

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.