Musiikkivideot

Home Forums Sekalaista Musiikki Musiikkivideot

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #63624
  Cadmium
  Member

  Keskustelua musiikkivideoista siis tiedossa. Muutama suuntaa-antava kysymys näin aluksi: onko musavideoilla niinkään väliä tai minkäänlaista vaikutusta sinuun ja siihen että minkälaista musiikkia kuuntelet? Pitääkö videossa olla hieno tarina vai tunnelmia bändin livekeikoista? Entäs ne vähäpukeiset naiset, joita näkee todella usein videoilla?

  Itse en juurikaan katso musiikkivideoita, sillä ne saattavat joskus pilata täysin päässäni olevan mielikuvan biisistä. Biisiä kuunnellessa ajatus kun saa lentää vapaasti, ja saa kuvitella rauhassa omat kuvat musiikkiin, niin sanoakseni. Musiikkivideo saattaa ängetä mieleen, ja varsinkin jos se on kovin huono, pilaa koko tunnelman.

  Toisaalta joissain videoissa on hieno tarina, jonka takia niittä kannattaa katsoa. Parhaimmillaan video saattaa olla pieni taideteos, ja joskus taas pitää miettiä ankarasti että mitä videon ohjanneella (tai käsikirjoittaneella) tyypillä on liikkunut mielessään.

  Vähäpukeiset naiset taas tuntuvat usein säälittäviltä. Seksi myy, kyllä, mutta joku raja silläkin. Sellaisia videoita ei yksinkertaisesti jaksa katsoa, jos muuta ideaa ei ole kuin se, että "tää nyt niinku sheikkais takamustaan täs niinku" : DDD

  Muutaman katsomisen arvoisen musavideon voisin linkittää tähän loppuun:

  Coldplay – Life In Technicolor ii
  Todella hauska, repeilen aina kun katson tätä : DD Tästä tulee hyvä mieli (ja videossa olevan yleisön reaktiot ovat hillittömiä)

  My Chemical Romance – I Don’t Love You
  Kaunis video. Tykkään erityisesti tässä mustavalkoisuudesta, ja nuo tytön ja pojan yhteiset kohdat ovat kauniita.

  Death Cab for Cutie – What Sarah Said
  Arvoituksellinen, tuskallinen ja taatusti koskettava. Videon kommenteissa on käännökset ranskan kielisiin ilmauksiin.

  Ja hei, ei pelkästään linkittelyjä videoihin!

  #63640
  räsynukke
  Member

  En kamalasti katsele musiikkivideoita. En… tarvitse niitä? Minulle riittää ihan, että kuuntelen musiikkia radiosta. Musiikkikanavilta ei tule tyylistäni musiikkia, olettaen nyt, että eksyisin niitä katsomaankaan. Minä joka katson telkkaria ehkä kerran kahdessa viikossa. Ehkä. Netistä taas en musiikkia paljoakaan kuuntele, joskus etsin youtubesta koekuunteluun kiinnostavalta tuntuvia kappaleita. Enkä jaksa nähdä vaivaa etsiäkseni alkuperäisiä musiikkivideoita.
  Mutta on toki joitain musiikkivideoita, joita olen eksynyt katsomaan, yleensä singstarin kautta, ja joista olen pitänyt paljonkin.

  En tykkää siitä, että videossa on jokin tarina, näin yleisesti ottaen. Tykkään enemmän sellaisista, joissa yhtye näkyy vaikka studiossa. Ne ovat mielestäni ihania. Hyvänä esimerkkinä Queenin kappaleen One Vision musiikkivideo, josta en tosin löytänyt alkuperäistä versiota… Siinä on joitain eroja tuohon linkittämääni, ei kuitenkaan mitään maailmaa kaatavaa. Eikä tuokaan ole paha, ei ollenkaan. Parempi kuin ei mitään. Taylor on muuten tuossa videossa aivan ihana.~

  Vähäpukeiset naiset -no joo, ehkö säästän modet ylimääräiseltä hommalta enkä jatka tuota loppuun.

  Yksi video, joka on pakko linkittää: Queen – I Want To Break Free. Kappale on ihana, mutta… joo. Tuota on sitten ihana laula singstarilla kun on vieraita.

  Cadmium, tykkäsin muuten tuon Coldplayn musiikkivideon ideasta ihan sairaasti. Pistivät kunnon shown pystyyn nuo nuket.xD Mutta loppu oli kyllä paras, helikopterilla ikkunan läpi.

  #88909
  Shiori-chan
  Member

  Musiikkivideoita katselen usein, ja tämä Ai Otsukan Smily on yksi parhaista. Repeän aina kun katson.

  Tällekin repesin. Mistä noi viikset tuli??

  Avril Lavigne – My Happy Ending Musavideo on kaunis, samoin biisi. Varsinkin nuo "muistot", jotka ovat harmahtavia…

  #89069
  Dents
  Participant

  Onhan ne mukavia, tosin vähäpukeiset naiset ärsyttää.

  Tässäpä hyvin tehty video, ellei Transformereita lasketa: http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0&feature=fvst Linkin Park- New Divide

  Ja sitten Michael Jackson on tehnyt hyviä videoita. En nyt jaksa linkittää, mutta esimerkkinä Smooth Criminal.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.