Muutos foorumikäytännöissä

Home Forums Ajankohtaista Uutiset Muutos foorumikäytännöissä

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #125094
  Toimitus
  Moderator

  Sangatsu Mangan foorumin käytännöt ja säännöt muuttuvat huhtikuun 2013 alussa. Pyrimme helpottamaan toimituksen moderointityötä seuraavalla tavalla:

  1. Riittävästi viestejä kirjoittaneet foorumilaiset saavat automaattisesti moderaattorin oikeudet. He voivat siis muokata ja poistaa toisten viestejä tarpeen vaatiessa. Kaikkein aktiivisimmat kirjoittajat voivat jatkossa myös bannata toisia kirjoittajia ja julkaista uutisia etusivulla. Yksi eniten viestinyt foorumilainen saa oikeuden myös kirjoittaa ja julkaista blogitekstejä Antti-sedän rinnalla, vuorotellen hänen kanssaan.

  2. Viestimäärän lisäksi myös suuri mangamäärä oikeuttaa moderointioikeuksiin. Lataa Sangatsun galleriaan kuva kaikista niistä mangapokkareistasi, jotka on julkaissut Sangatsu Manga tai Punainen jättiläinen, niin arvioimme tilanteen. (Huom! Punaisen jättiläisen julkaisuista kelpuutamme vain vuonna 2009 tai sen jälkeen ilmestyneet mangat, sillä sitä ennen PJ oli vielä Tammesta ja Sangatsusta erillinen yhtiö.)

  3. Kaikki kirjoittajat saavat viesti- ja mangamäärän mukaisessa järjestyksessä moderointioikeuksien lisäksi myös arvonimet, jotka kertovat kinka korkealla kukin on foorumihierarkiassa. Arvonimet alhaalta ylöspäin: viestimies/-nainen (ei oikeuksia), foorumikersantti (pienimmät moderointioikeudet), foorumivääpeli, foorumikapteeni, foorumieversti, kirjoittajakenraali, mangamarsalkka (täydet oikeudet), Rakastettu Johtaja (varattu Antti-sedälle).

  Uudet käytännöt astuvat voimaan kuluvan viikon aikana. Tässä ketjussa voi kysellä asiasta tarkemmin ja ilmoittaa lataamistaan mangakuvista.

   

   

  #125102
  nakano
  Participant

  Lasketaanko Puniksen paksummat julkaisut 2-3 mangan veroisiksi? 😉

  #125103
  Antti-setä
  Participant

  Kuten joku jo saattoi huomata, uutinen oli aprillipila. Jos ei olisi, Nakano saisi arvonalennuksen röyhkeän huijausyrityksensä vuoksi.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.