My little pony<3

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat My little pony<3

 • This topic has 6 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #118829
  MisaAi
  Member

  My Little Pony, My Little Pony
  Isn’t the world a lovely place
  My litlle Pony, My Little Pony
  Everywhere you go, a smiling face
  Running and skipping;merrily tripping
  Watching the morning unfold
  My Little Pony, My Little Pony
  What does the future hold?
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  No sign of trouble in sight
  My Little Pony, My Little Pony
  May all your days be bright
  May all your days be bright

  Tänne on aivan välttämättömän pakko saada keskustelya my litlle poneista, sillä eihän täällä näistä näkynyt nopealla vilkaisulla mitään olevan! ;________;
  Mitä ajattelette kyseisestä sarjasta? Dupeista? Söpöistä poneista? Tai ihan mistä vaan mikä siinä ohjelmassa esiintyy, vaikka niistä kuhisevista puskista, joissa ei toki kukaan väijy!
  Ja ponitkin ovat ihanan värisiä ja piristävät päivää kuin päivää!
  Kummasta versiosta pidätte enemmän vanhasta, missä seikkailtiin ja draamailtiin ihanasti vain nyky-ajan versiosta, missä draamaillaan julmetusti?


  #118830
  Kyubi
  Member

  oah kyllä. Rainbow dash on ihana <3 teoriani on että se pitää tytöistä.

  JA SATEENKAARET ON EEPPISIÄ

  #118831
  MisaAi
  Member

  Sateenkaaret on. XD Kuten myös yksisarviset! : DDD

  #118844
  Inu-Mimi
  Member

  Se kaikkein uusin Friendship is Magic -kausi on muuten aika hauska ja viihdyttävä, eikä vain ironisesti.

  #118856
  MisaAi
  Member

  Mistä katoit, kun mie en oo löytänyt vielä. :DD

  #119531
  DonTrust
  Participant

  Laittakaapas Youtubeen hakuun "my litte pony finnish" ja kattokaa se ensimmäinen video joka siihen tulee. : D Kaunista.

  #119912
  Roll-chan
  Member

  Haha, vanhat MLP-piirretyt vievät minut aina melkoiselle nostalgiaretkelle. Omistan vieläkin muutaman noita vanhoja vhs:iä, pitäisi varmaan katsella ne tässä joskus. Tykkäsin enemmän ihan ekoista suomiversioista, jotka oli dubannut Golden Voice (uudemmilla kaseteilla samat jaksot on dubattu uudestaan by Agapio, ugh!). |D Myös MLP Tales on kivaa katsottavaa, harmi ettei kumpikaan sen suomiversioista (Agapion dubbaama tv-versio saati PVP:n tai vastaavan dubbaama dvd-versio) ole kovin kummoinen.

  Älkääkä edes kysykö tuosta uudesta Friendship is Magic -sarjasta! 8D Rakastan sitä niin kovin, ponit on vallan kivan näköisiä, hahmot omalaatuisia sekä jaksot varsin viihdyttävää katsottavaa. Harmi, että tuo ensimmäinen kausi päättyi jo, eikä sarjan luoja Lauren Faust jatka toisen tuotantokauden parissa. :< Toivotaan silti, ettei sarjan taso ja huumori silti laskisi aivan kamalasti. Parempi pysyä positiivisena jatkoa odotellessa. <3

  Keräsin muuten pentuna noita ihan ensimmäisiä MLP-poneja, mutta jossain vaiheessa kasvoin sen vaiheen yli, ja äitini sitten myi ne pois. Kylläpä nykyisin harmittaa. xD No, päätin kerätä noita ihan uusia FiM-poneja, ja tilasinkin jo kolme suosikkiani; Rainbow Dashin, Pinkie Pien ja Applejackin. Pitää ostaa muutkin kolme tärkeintä hahmoa jossain vaiheessa~

  #121511
  Cadmium
  Member

  My Little Pony, My Little Pony, aaa-aaa-aaa-aaaaa~♫

  Lapsena en juurikaan My Little Ponyja katsonut, mutta jäin äskettäin koukkuun Friendship is Magic-sarjaan. 😀 Hyvin tehdyt lastenohjelmat ovat kivaa katsottavaa, enkä ilmeisesti ole ainut näin ajatteleva – sarjalla kun tuntuu olevan melkoisesti aikuiskatsojia.

  FiM on yksinkertaisesti hauska sarja. Hahmot ovat kivoja ja mukavan erilaisia omine juttuineen, sarja kylpee positiivisessa asenteessa ja animaatiotyyli on nykyaikaisen siisti ja omaa silmääni miellyttävä (tosin ymmärrän kyllä, jos tyyli ei kolahda kaikkiin). Harmitonta mutta mukavaa viihdettä, kyllä tällaisille on tilausta. 🙂

  Tykkäsin sarjasta niinkin paljon, että päätin juuri aloittaa sen katsomisen alusta. 😀 Sinänsä on vähän sääli, ettei sarja paisunutkaan niin eeppiseksi kuin kahden ensimmäisen jakson perusteella olisi voinut luulla, mutta minkäs teet. Kakkoskautta odotan innolla ja luottavaisin mielin – eiköhän laatu pysy samana (kuuluisia viimeisiä sanoja?).

  Suosikkihahmojani ovat ehdottomasti Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash ja Spike.

  Laulut ovat myös ihania, mutta onneksi niitä ei kuulla jokaisessa jaksossa. Winter Wrap Up on rikollisen tarttuva, ja 8-bit version samaisesta kappaleesta on guilty pleasure.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.