MyAnimeList

Home Forums Sekalaista Muut MyAnimeList

 • This topic has 11 voices and 12 replies.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #117793
  Kuroii
  Member

  En haulla löytänyt tästä aihetta jotein tein. ~ :3

  Tästä sivusta siis puhutaan: http://www.myanimelist.net

  Siellä siis voi kattoa tietoa eri sarjoista, listata itse katsomat animet ja luetut mangat, liittyä klubeihin jne. Kuten Shoe jossakin aiheessa oli sanonut, vähän kuin otakujen facebook. X’D

  Tykkäätkö? :3 Jos sivusto on mielestänne huono niin sanokaa toki miksi ^^’

  Mun mielestä se on tosi hyvä kun sinne voi listaa katsotut animet kun en ikinä kuollakseni muista missä jaksossa mitäkin animea olen menossa. :”D

  Olen siellä siis Kuroii-chan ja saa pyytää kaveriksi~ : 3

  #117798
  Blackbeard
  Participant

  Noin niin kuin idealtaan hieno sivusto. Helppo tapa pysyä kärryillä omien sarjojensa kanssa listojen ansiosta. Ja samalta saitilta saa vielä lisäksi sarjainfoa. Lisäksi vielä yhteisöllisyys, paljon aktiivisia käyttäjiä. Käytäntö ei sitten olekaan ihan niin ruusuinen.

  Serverit ovat jatkuvasti ylikuormituksen alla, jonka takia muutamia toimintoja on poistettukin. Listat päivittyvät milloin huvittaa, ja silti kaikki muutokset eivät näytä päässeen perille. Esim. omakohtaisesti näyttää vieläkin, että luen Air Gearia, vaikka kuinka monta kertaa olen siirtänyt sen tilaksi "on-hold".

  Sen verran buginen, että käyn vain harvoin päivittelemässä listoja sen verran kuin muistan, ja joskus selainen foorumeita. Nimimerkki on Ustegius, saa pyytää kaveriksi, hyväksyn oikeastaan kaikki pyynnöt, paitsi aivan totaalisen randomit. :3

  #117799
  Laorlan
  Member

  Juu, itsekin tein käyttiksen viime kesänä, mutta aktiivisesti aloin lisäämään sarjoja vasta muutama kuukausi sitten.

  Blackbeard noista lagaamisista ja muista ongelmista mainitsikin jo, joten en niitä ala tässä päteä. Lähinnä kummastuttaa se, että etusivuni mukaan en ole yhtäkään animesarjaa listannut, mutta listaa klikkaamalla näen sitten kumminkin kaikki sarjani. Outoa.

  Itse lähinnä käytän kyseistä sivua uusiin sarjoihin tutustumista varten ja tietojeni päivittämiseen. Pysyn kaukana foorumi-alueesta, sillä keskustelun taso nyt on yleensä vähän heikko.

  Käyttikseni on sama kuin täälläkin eli Laorlan. Minua saa ihan vapaasti pyytää kaveriksi, sillä hyväksyn kyllä tuttujen kaveripyynnöt mielelläni : )

  #117806
  Sakata-Kun
  Member

  Tuolla on tullut pöyrittyä jonkin verran. On siitä jo yli vuosi kun tuonne profiilin tein, mutta alussa tuli aika epäsäännöllisesti sinne päivitettyä. Nyt on kuitenkin reippaasti yli puol vuotta käyttänyt ihan aktiivisesti ja ihan kätevähän tuo on. Varsinkin minun kohalla, kun joidenkin sarjojen katselussa saatta tulla sellainen 3kk tauko (Hajime no ippon 6kk tällä hetkellä tauolla.Pitäisiköhän jatkaa….)

  Malin bugisuudesta tuossa tulikin. Joo siis sehän on malin tämän hetkinen suurin miinus. Liikaa käyttäjiä, joka aiheuttaa tämän. Huomannut muuten, että juuri silloin kun tuolla amerikassa on yö (eli jossain vähän päälle puolenpäivän aikaan) mal ei lagaa läheskään yhtä paljon mitä se illalla.xD Connection? Itsellä ehkä oudoin, mitä on tullut on, kun päivittänyt listaa ja sitten tullut ilmoitus, että minulla ei ole oikeutta siihen.

  Mutta juu. Minut löytää sieltä samalla nikillä kuin täällä. Ja saa lisätä ystäväksi jos siltä tuntuu. Hyväksyn kaikki pyynnöt (ellei joku todella epäilyttävä tyyppi). Linkki profiiliin löytyy allekirjoituksesta. Below.

  #117810
  Shoe
  Member

  Itse liityin noin kuukausi sitten. Päivittelen omaa profiiliani tiheään tahtiin ja ainakin nyt olen käynyt päivittäin. Oiva tapa tutustuttaa itsensä uusiin sarjoihin, ei voi muuta sanoa. Ja minutkin saa lisätä kaveriksi, profiiliini linkki löytyy alhaalta, mielelläni hyväksyn teikäläisten pyyntöjä. ( ;

  #117817
  Devilman
  Member

  MALissa ollaan, joo, nimimerkillä GoldenBoy55. Auttaa kyllä pysymään kärryillä katsomistaan/lukemistaan sarjoista todella hyvin, mutta se alituinen lagaaminen on välillä ärsyttävää. Silloin ei tiedä, menikö se foorumipostaus mihinkään vai ei ja joskus tuntuu, ettei sitä omaa vastaus ilmesty sinne ollenkaan. Ja sitä mass messaging -systeemiäkään ei tunnuta saavan kuntoon, se vaan on kätevä klubien sisäiseen tiedottamiseen.

  Ja siitä tulikin mieleen, että minkäslaisiin klubeihin muut ovat MALissa eksyneet? Ensimmäisiä, joihin itse liityin, oli Old School Anime Club. Pitihän sitä etsiytyä muiden klassikoita arvostavien seuraan ja kyseinen klubi onkin hyvin aktiivinen ja mielenkiintoinen. Voin myös sanoa olevani herrasmieskerho The Real Man Clubin ylpeä jäsen. Mangakoiden fanikerhoista olen tietty liittynyt Naoki Urasawan ja Yoshihiro Togashin kerhoihin.

  Juu, ja kaveripyyntöjä sopii ilman muuta lähetellä.

  #118469
  ^Jonsku
  Member

  Olen myös myanimelisti:ssä.

  #118520
  MisaAi
  Member

  Itse liityin vähään aikaa sitten myanimelistiin ja no rakastan sitä paikkaa jo tosi paljon. .w.
  Hiippailen siellä nikillä: Kakku-Chan
  Ja ystäväpyyntöjä saa laittaa. .w.

  #118649
  Whistle
  Member

  Nyt se on tehty, minullakin on käyttis täällä. Mansikka kehotti.

  Noh, tässä olis, kysykää ihmeessä kaveriksi jos tykkätte. Whistle-unni on nimeni.

  #119593
  Southpaw
  Participant

  Allekirjoittanut löytyy MyAnimeLististä samalla nimellä kuin täälläkin. Kaveripyyntöjä saa toki pistää jos mieli tekee. Oikein kätevä sivusto varsinkin minulle sillä animenkatsominen on kohdallani semmoista kausittaista. Joskus tulee katsottua monta jaksoa päivässä ja joskus taas menee pitkiä aikoja etten katso yhtään mitään. Näitä kuivia kausia varten on hyvä olle olemassa tuollainen lista missä on ylhäällä mihin jaksoon olen viimeksi jäänyt joten ei tarvitse kuluttaa aikaa oikean jakson etsimiseen kun katseluinto taas iskee päälle.

  Mitä tulee noihin bugeihin niin niihin en taida kommentoida mitään sillä itselläni lista on toiminut moitteettomasti ja ihan kuten pitääkin. Ehkä se sivusto sitten vaan tykkää musta niin paljon :’D

  #119941
  Cadmium
  Member

  Liityin äskettäin MAL:iin, koska hei, tilastot ovat kivoja (tämän vuoksi olen aivan koukussa Last.fm:ään :D). Olenkin nyt muutaman päivän ajan yrittänyt muistella, että mitä kaikkea vuosien varrella on tullut katsottua ja luettua. Useimmat listalla olevat ovatkin joskus aikoja sitten luettuja/katsottuja, kun nykyään innostukseni mangaa/animea kohtaan on laantunut jonkin verran.

  MAL:sta tulee varmaan jatkossa olemaan hyötyä, kun yritän pikkuhiljaa palata animen pariin (Cowboy Bebopin aloittaminen on selkeästi saanut paljon hyvää aikaan 😉 ). Ainakin pysyy kärryllä siitä, missä jakossa on menossa – kunhan vain muistaa päivittää. 😀

  Foorumeihin ja klubeihin en ole vielä ehtinyt tutustumaan.

  Laorlan wrote:

  Lähinnä kummastuttaa se, että etusivuni mukaan en ole yhtäkään animesarjaa listannut, mutta listaa klikkaamalla näen sitten kumminkin kaikki sarjani. Outoa.

  Hmm, ehdin ihmetellä samaa. O__o

  Cadmium olen myös siellä, saa lisäillä jos vain haluaa. 🙂

  #119942
  Laorlan
  Member

  Cadmium wrote:

  Laorlan wrote:

  Lähinnä kummastuttaa se, että etusivuni mukaan en ole yhtäkään animesarjaa listannut, mutta listaa klikkaamalla näen sitten kumminkin kaikki sarjani. Outoa.

  Hmm, ehdin ihmetellä samaa. O__o

  Tuo taitaa olla vain väliaikainen bugi, sillä itselläni alkoi yllätyksekseni näkyä nuo animet siellä etusivulla muutama kuukausi sen jälkeen, kun olin MALiin rekisteröitynyt. Whistlellä taisi muistaakseni olla sama juttu?

  #119943
  Cadmium
  Member

  Laorlan wrote:

  Tuo taitaa olla vain väliaikainen bugi, sillä itselläni alkoi yllätyksekseni näkyä nuo animet siellä etusivulla muutama kuukausi sen jälkeen, kun olin MALiin rekisteröitynyt. Whistlellä taisi muistaakseni olla sama juttu?

  Okei, hyvä tietää, että se tulee jossain vaiheessa toimimaan.

  Jottei nyt ihan one-lineriksi mene, niin sanotaan vaikka, että hämmentää listata tällaisia asioita. Jotenkin huvittaa nähdä, ettei olekaan tutustunut niin moneen sarjaan kuin joskus kuvitteli. 😀

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.