Myydyimmat manga 2011

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Myydyimmat manga 2011

 • This topic has 2 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #120280
  Jugger
  Member
  #120290
  Devilman
  Member

  One Piece se jättää muut heittämällä taakseen. Eipä tässä sinänsä ole mitään yllättävää enää, mutta jaksaa se ällistyttää, että yksi sarja myy 20 miljoonaa kpl enemmän kuin toiseksi tullut – ja tämä vasta ekalla puoliskolla vuotta. Gantz pärjää mukavasti, elokuvien siivittelemiähän nuo myyntiluvut ovat, mutta hyvin tehty silti. Kun saataisi se Suomeenkin vielä…

  Bleachin alamäki alkaa kyllä näkyä myyntiluvuissakin, huomioonhan on myös otettava, että suurimmalla osalla listan sarjoista on vähemmän tai paljonkin vähemmän mittaa kuin sillä (50 kirjaa), kuten esim. sen niskaan huohottavalla Torikolla.

  #120296
  Jugger
  Member

  Mua ihmetyttää miten kaikki puhuu bleach alamäestä? Siis kyllä ne 2 uutta kirjaa mitkä on tulleet on myyneet hyvin. Bleach vanhempi tuotanto ei vaan myy niin paljoo ja sama juttu on narutolla suurin osa myynnistä tulee uusista vol. One piece on nyt ainot joka saa vanhemmilla vol myyty ihan hemmetisti.

  #120300
  Devilman
  Member

  Ei se alamäki kovin jyrkkä olekaan, mutta ovat ne myyntiluvut vähän pudonneet. Ja Bleachin suosioluvut ovat olleet kovin alhaalla viime aikoina, etenkin noin niin kuin yhdeksi kolmesta suuresta. Naruto ja OP eivät koskaan käy niin alhaalla kuin missä Bleach on heilunut. Ja siitä luulisi myös pieni lasku myyntiluvuissa johtuvan.

  #120311
  Jugger
  Member

  mä en näy kovin suurta laskua edellisiin vol verrattuna koska oon kytännyt täitä myyntejä aktiivisesti 😆
  Shingeki no Kyojin on kyllä sen verran kova mestari teos et taitaa jump pomoja ketuttaa ettei kelvannut. Tosin se on ehkä liian raaka nykyiseen jump linjaan verrattuna.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.