Negative

Home Forums Sekalaista Musiikki Negative

 • This topic has 2 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #55701
  Mörkö
  Member

  Tein tänne nyt topicin kyseisestä bändistä koska en ainakaan löytänyt bändin topicia. Elikkäs, löytyykö täältä Negative-faneja? Itse rakastan bändiä, kuuluu suosikkeihini ja on kuulunut jo noin viitisen vuotta. Keikoillakin on tullut käytyä, ja pakko sanoa että aivan mahtava bändi livenä :> Musiikki on todella loistavaa, ja pidän lyriikoista oikein paljon.

  #101211
  Shoe
  Member

  Itse en ole kovin kauaa fanittanut tätä bändiä, ihan tässä maaliskuun alkupuolella se nappasi. Kaikkihan lähti siitä, kun olin Satulla ja lauloimme Singstaria, Suomi Poppia. Noh, olin jo aiemmin kyllä kuolannut Jonnea, mutta silloin yhtenä iltana se osui ja upposi. Rakastuin älyttömästi. Liikaa.
  Samaisella viikolla kävimme Kokkolan Top Tenissä ja ostin sieltä Karma Killer -albumin. Kuuntelin heti kaikki biisit ja rakastuin entistä enemmän bändiin. Taisi muuten olla silloinkin sama viikko – ja olikin – kun ostin – tai no iskä osti – Anorectic-, Sweet & Deceitful- ja War of Love -albumit. Nekin kuuntelin heti ja rakastuin taas entistä enemmän.

  Kyllä se Jonne vaan osaa. Liiankin hyvin, no ei. Jonne tekee mahtavia biisejä, joihin tykästyy heti ensikuulemalta. Yhtä parasta biisiä en voi sanoa, tykkään kaikista, siis ihan kaikista. The Moment of Our Love -biisin video on niin ihana, lukuunottamatta sitä keikistelevää ämmää. (Siis Saksan versiossa…)

  Keikoille en ole toistaiseksi päässyt, mutta eiköhän senkin aika tule, kunhan täytän 18, pääsee satavarmasti sisälle. Ja kyllä, katson kaikki mahdolliset ohjelmat telkkarista, joissa näkyy Jonnea.

  #106838
  Shoe
  Member

  Joo, tiedän ettei ketään kiinnosta, mutta Negativen viides albumi Neon on ilmestynyt kauppoihin 2.6, eli kipaiseppas hakemaan oma lättysi, jos kiinnostaa. Joojoo, tuo 2.6 on jo historiaa, mutta ajattelin laittaa nyt kuitenkin.

  Niin, tämä lätty siis väkerrettiin Los Angelesissa yhdessä mm. Jeff Bluen ja Jimmy Westerlundin kanssa. Musiikkivideo End Of The Line -biisille kuvattiin myös Losissa.

  Biisilista:
  – No One Can Save Me Tonight
  – End Of The Line
  – Love That I Lost
  – Blood on Blood
  – Believe
  – Celestial Summer
  – Jealous Sky
  – Days I’m Living For
  – Since You’ve Been Gone
  – Kiss of Hope
  – Fucking Worthless
  – Neon Rain

  Joo että tällaista näin ajankuluksi väkersin ja anteeksi tuplapostaus.

  #106849
  Mörkö
  Member

  Tuo uusi levy on kyllä ihana, tykkään enemmän Neonista kuin edellisestä levystä. Kotiin tuli heti ilmestymispäivänä postissa ja sen jälkeen muita levyjä tullutkaan kuunneltua :’D Lempibiisini taitaa uudelta albumilta tällä hetkellä olla Jealous sky tai Believe. Heti vain kolahtivat kumpikin<3 Neon rainista en kyllä tykkää, se tuntuu tavallaan ylimääräiseltä siellä, olisi edes Jonne ollut äänessä niin olisi huomattavasti parantunut. Olisi kyllä ihanaa päästä taas livenä näkemään, katsomaan ja kuulemaan uusia biisejä. Ehkäpä sitä jonnekkin tulisi lähdettyä :>

  #106852
  Shoe
  Member

  Nööf, minä sain tuon levyn vasta 10. päivä, en alkanut tilailemaan tai mitään. Ja kyllä, tuo Jealous Sky on ehdottomasti levyn parhaimpia biisejä! Believe ei ole minulla vielä kolahtanut, mutta ei sekään huono ole, en ole kerennyt vielä lämmetä sille biisille. Minä tykkään tuosta Neon Rain biisistä, vaikka se tässä harmittaakin eniten, kun siinä hönkii joku random jenkkiämmä, olisi Jonne hönkinyt siinä. En olisi kyllä pistänyt pahakseni, vaikka Jukka olisi tehnyt yllätysvisiitin tälle alpuumille ja hönkinyt sen Neon Rainin. : D
  Ja voi kyllä, minäkin haluaisin kuulla näitä biisejä livenä, olisi sekin aika unelmien täyttymys. <33

  Ylläpidon huomautus: Editoin viestiäsi. Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #107232
  Mörkö
  Member

  Ois kyllä aika mahtavaa joku Jukan ihme comeback :’D<3 Alkaa kyl kaipaileen sen aikasii keikkoi kun Jukka oli viel kitaras. Jotenkin vieläkin tuntuu keikoilla et joku puuttuu /: Ja levyistä vielä sen verran että jotenkin oon huomannu että levyjen kans toistuu mulla jännä kaavamaisuus: parhaimmat on mielestäni joka toinen, ensimmäinen, kolmas ja uusin 😀 On muutkin kyllä loistavia, mutta eivät aivan yllä edellämainittujen tasolle.

  #107262
  Shoe
  Member

  Joo, repisin pelihousuni jos rakastamamme Jukka tekisi jumalallisen comebackin. Hmm.. paha sanoa noista keikoista mitään, kun en ole koskaan käynyt, mutta elättelen vähän toiveita, että joko Simerockissa tai sitten NakRockissa tulen näkemään poijjaat livenä. But, eipä ole varmaa, tosiaankaan. Jukka <33

  Hmm.. minulla menee tuo biisihomma välillä noin, no, War of Lovella se menee juuri noin, ykkönen, kolmonen, vitonen, seiska, ysi, ykstoista. |”D Niin, ei sillä että muut olisivat huonoja, mutta lämpenee vähän hitaammin joillekin biiseille. Itse olen lämmennyt kaikkein hitaimmin Anorecticin biiseille, tiedä sitten miksi.
  Ja levyt menee silleen että eka, neljäs ja viides |””’D Don’t know why but..

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.