Nettiroolipeli Natura

Home Forums Sekalaista Pelit Nettiroolipeli Natura

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #63610
  Arisa94
  Member

  Natura

  14. heinäkuuta
  Olemme jo lähellä, tunnen sen luissani, virtaavan rahan ja maineen kun olemme löytäneet paikan, jossa on sanottu olevan ihmiseläimiä, en ole varma mitä tämä tarkoittaa ja mikä meitä odottaa, liekö on pelkkää puhetta, mutta olemme jo lähellä. minä pelkään että miehistö alkaa kapinoimaan, sillä matka on vaarallinen, ja pelottavaksi sen tekee tieto siitä, ettei kukaan ole koskaan palannut tästä mystisestä paikasta elossa. Taivaanranta on hyvin tumma, näemme välkkyvät salamat ja sysimustat pilvet, pelkäämme myrskyn osuvan kohdallemme. Olemme aikeissa kiertää myrsky, mikäli pystymme siihen.
  16. heinäkuuta
  Emme päässeet myrskyä pakoon, se imaisi meidät sisäänsä kuin kärpäsen, kirjoittaminen on vaikeaa keikkuvassa laivassa ja miehistö on paniikissa, emme tiedä mitä tehdä.
  25. heinäkuuta
  Pääsimme kuin pääsimmekin myrskyn ylitse ja vähän matkan päässä on suurten vuorien ympäröimä laakso, uskomme saapuneemme päämääräämme, mutta aiomme rantautua vasta huomenaamulla.
  26. heinäkuuta
  Rantauduimme tänään suuren kaupungin satamaan, lähdimme tutkimusjoukkoni kanssa kaupunkiin, ja näimme vain koko kaupungin täynnä eläimiä, mitä kummallisimpia eläimiä. Oli aarnikotkia, seeproja, leijonia, hirviä, koko kaupunki täynnä.
  28. heinäkuuta
  Palasimme tänään taas kaupunkiin, osa tutkijoista jäi laivalle, yhdelle alkoi kasvaa valkeaa karvaa käsivarsiin ja kasvoihin, ja parhaan ystäväni ihossa alkoi näkyä jonkinmoista suomumaista ihon tapaista. Palatessamme kaupunkiin näimme häivähdyksiä ihmisistä, muttemme enempää. Teimme joitain tutkimuksia ja palasimme laivalle.
  30. heinäkuuta
  Sairastuneet tutkijat ovat kadonneet, ja olen huomannut itsessänikin muutoksia. Myös kolme miehistön jäsentä on kadonnut, ja heidän hyteistään löysimme erilaisia eläimiä. Palasin yksin kaupunkiin ja näin siellä ihmisiä sekä eläimiä, ihmiseläimiä.

  Tervetuloa siis Naturaan, minun ja Rincon ylläpitämään roolipeliin jossa pelaillaan ihmiseläimillä, selvemmin sanottuna ihmisillä jotka pystyvät muuttua eläimiksi. Roolipeli on vielä hiukkasen kesken eräinen, mutta liittyminen on jo mahdollista. Tutustukaa ja tutkikaa ihmeessa : D

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.