Nintendo 3DS

Home Forums Sekalaista Pelit Nintendo 3DS

 • This topic has 10 voices and 17 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • #118185
  Aldamir
  Member

  Nintendo 3DS – Nintendon seuraavan sukupolven käsikonsoli, joka julkaistaan Euroopassa 25.3.2011, on jo julkaistu Japanissa.
  Värivaihtoehdot: Cosmos Black (musta) & Aqua Blue (sininen).

  Nintendon uusimman käsikonsolin räikein (upein) ominaisuus on varmasti näyttö, joka näyttää 3D-kuvaa ilman 3D-laseja. Zeldat, Narutot, Mariot, One Piecet ja muut kumppanit saavat varmasti uuden ulottuvuuden pelituntumaan 😀 Kuitenkin Nintendo on hyvin vähän laittanut julkaisupäiväksi laitteita jälleenmyyjille. Nintendo Suomen sivuilla on myös laskuri, josta näkee tarkalleen, kauanko 3DS:n tuloon on. Ocarina of Time 3D on myös jo ennakkovarattu, mutta se ei käsittääkseni ehdi 3DS:n julkaisupäiväksi kauppoihin.

  Jos tällainen topiikki on jo olemassa, pahoittelen. Kelasin pari sivua taaksepäin enkä nähnyt vastaavaa aihetta.

  #118191
  Laorlan
  Member

  Itse en ainakaan julkaisupäiväksi sitä aio hankkia, sillä julkaisupelien lista ei herättänyt paljoakaan tunteita mihinkään suuntaan. Jossain vaiheessa tuo valitettavasti pitänee kumminkin hankkia, sillä kaikki pelit alkavat luultavasti tulemaan sitten tuolle konsolille, jollei se nyt ihan totaalinen floppi ole.

  3DSn hinta kyllä ottaa edelleenkin ihan älyttömästi päähän jo pelkästään aluelukitusten takia. Itse ainakin pelailen enimmäkseen Japanista ja Amerikasta tilattuja pelejä, joten tuntuisi typerältä ostaa eurooppalainen konsoli. Toisaalta, olisi fiksua ostaa konsoli Suomesta siinä mielessä, että jos jotain ongelmia esiintyy, se on aina helpompi palauttaa.

  Pelejä on muutama tulossa, joita kiinnostaisi pelata. Uusin Layton-peli olisi esimerkiksi ihan listani kärjessä ja sitten tietenkin Layton-kyōju VS Gyakuten Saiban (jos ne nyt edes viitsivät koskaan sitä Euroopassa julkaista). Myös Kingdom Hearts 3D kiinnostaa. Ja sitten on tietenkin kaikki mahdolliset jatko-osat kaikkiin vanhoihin pelisarjoihin.

  Pelien hinnat kyllä vähän kauhistuttavat, sillä ainakin tällä hetkellä kaikki mieleiseni pelit näyttävät olevan suhteellisen kalliita. Olen varmaan taas se henkilö, joka hankkii kaiken pienellä viiveellä, sillä en todellakaan aio ostaa kaikkea julkaisupäivinä jos hinnat ovat tätä luokka. Ja muutenkin, PSP:lle on vielä paljon hyviä pelejä, joita en ole ostanut, joten taidan keskittyä nyt sille puolelle.

  #118192
  Blackbeard
  Participant

  Ensin täytyy päästä testamaan, eli ei, en ole heti hankkimassa. Vaikka kiinnostaa kyllä. Kun on näitä näköongelmia, joista on ollut ainakin hieman haittaa 3D-leffoissa, niin täytyy ensin testata miten silmä pelaa tuon laitteen kanssa.

  Hinta on aika suolainen, varsinkin Suomessa. Jos ostan, tulee varmaan tilattua ulkomailta. Tod. näk. Briteistä. Sieltä saa hyvään hintaan, ja hyviä bundleja. Ja tosiaan, ennakkoon vaikutti aika mahtavilta nuo julkaisut pelit, mutta yksi kerrallaan niitä on lykätty, ja nyt ainoa jäljellä oleva kiinnostava nimike on Street Fighter 4. Ja sekin on remake, eikä uusi peli.

  Suorastaan paskamaista muuten, että tähän laitteseen on taas palautettu aluelukko. DS:ssä sitä ei ollut, miksi se nyt pitää palauttaa. Jenkeistä kun saa pelejä niin edullisesti. Ja olisi sen Layton vs. Wright-pelinkin saanut, kun ei se kuitenkaan Eurooppaan tule.Tai jos tulee, niin joskus kymmenen vuoden päästä.

  #118258
  Aldamir
  Member

  Varasin ennakkoon juuri yönmustan 3DS:n GameStopista. Hienoa, kun myyjä oli ottanut tietoni ylös, niin ilmoitti hinnaksi 289€. Kuvittelin saavani 270€ 😈

  #118267
  Antti-setä
  Participant

  Näyttää uhkaavasti siltä, että Sangatsu-päivään 12.3. saadaan tuo 3DS esittelyyn… laitan pikapuoliin uutista aiheesta, kun ilmoittautuminen alkaa.

  #118270
  erakko
  Participant

  Ei kyllä tule hankittua, ei ole oikein mitä pelata sillä. Vielä?

  Professor Layton X Ace Attorney on se suurin kiinnostuksen kohde, ja tietysti Inazuma Eleven 4. Ensimmäisen uskon ilmestyvät parin vuoden sisällä. Kumpikin noista sarjoista on suuressa suosiossa lännessä että pitää Level-5:n olla aika vaatimaton rahan suhteen jos eivät tuo peliä tähän suuntaan. Inazuma Elevenin ymmärtää jos ei ilmesty vielä 5:nkään vuoden päästä, vastahan ensimmäinen julkaistiin täällä.

  Siinäpä ne taitaa kaikki olla, remaket ei kiinnosta. Sen verran kuitenkin haluan nähdä nämä pelit että tulee 3DS hankittua kun kumpikin on varmistettu tulevan Eurooppaan.

  3D:stä taas en sano juuta tai jaata.

  #118294
  Inu-Mimi
  Member

  Yhdestä asiasta on 3DS:stä tullut palautetta heti niistä arvostelijoille lähetetyistä näytekappaleista lähtien, sanovat nimittäin että silmät rasittuvat tuolla pelatessa ihan tajuttomasti. Nintendo itsekin antoi lopulta ohjeeksi pitää vartin tauon joka puolen tunnin pelisessiota kohden (3D-moodilla tietenkin).

  #118297
  Laorlan
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  Nintendo itsekin antoi lopulta ohjeeksi pitää vartin tauon joka puolen tunnin pelisessiota kohden

  Eihän siinä puolessa tunnissa kerkeä mitään edes tekemään D:

  No, itse en hirveän ihastunut ole tuosta 3D-efektistä nyt muutenkaan, joten olin ajatellut pelejä pelata normaali-modessa muutenkin. En ylipäätään ymmärrä, miksi sitä 3D:tä pitää nykyään tunkea kaikkialle.

  Ainakaan Laytonissa ei kuulemma hyödynnetä 3D:tä kovinkaan paljoa, joten sitä voi varmaan ihan hyvin pelata 2D-modessa.

  #118470
  Aldamir
  Member

  Blackbeard wrote:

  niin täytyy ensin testata miten silmä pelaa tuon laitteen kanssa.

  Yhdellä silmällä 3D-kuvasta nauttiminen ei luonnustu, höhö, olipa hyvä vitsi. Mutta joo, laitehan luo 3D-kuvan luomalla molemmille silmille oman kuvan, joten yhdellä silmällä kolmiulotteisesta illuusiosta ei pääse nauttimaan.

  Laorlan wrote:

  En ylipäätään ymmärrä, miksi sitä 3D:tä pitää nykyään tunkea kaikkialle.

  Ehkä kuvan näkeminen suoraan 3DS:n näytöltä auttaa ymmärtäämään? Ellet ole menossa Sangatsu-päivään, niin on myös mahdollista testata 3DS:ää peliliikkeissä (mahdollisesti myös Anttiloissa/muissa tavarataloissa?), kun demoversiot 3DS:stä niihin saapuvat maaliskuun puolivälistä huhtikuun alkuun.

  Vielä traileri 3DS:stä, mielestäni suhteellisen hektinen, kiitos musiikin 😀

  Vielä 17 päivää ja 16 tuntia, tarkemman ajan voi tsekata Nintendo Suomen sivuilta!

  Harkinnassa ovat julkaisupeleistä Pilotwings Resort ja Super Monkey Ball 3D, koska Pilotissa pääsee hyödyntämään StreetPassin Miitä (jos niitä löydän) ja pelihahmolle (Miille) saa oman pärstänsä, ja Super Monkey Ball, koska Cubella tuli joskus testattua sitä, ja pidettyä, mutta ei vaan jostain syystä hankittua. Jospa tämä korvais aikaisemmin puuttuneet SMB:t… Super Monkey Ball 2:ssa oli kyllä loistavia minipelejä, mutta tuo 3DS:n Super Monkey Ball traileri on vähän laimea :/

  #118770
  Aldamir
  Member

  No niin, ensi perjantaina pamahtaa 😀

  Moniko on muuttanut mieltään 3DS:n suhteen? Aiotko hankkia sen ensi perjantaina?

  #118887
  Aldamir
  Member

  Huomenna SE tulee.

  Erittäin runsaaseen ja äänekkääseen keskusteluun voin lisätä, että olo on hieman epätodellinen tuon laitteen julkaisuajankohdasta.

  http://www.nintendo.fi

  3DS:n laskuri näyttää todella häröltä 😀

  #118919
  Aldamir
  Member

  Musta 3DS hankittu. Sininenkin väri oli aivan upea X____X

  3D toimii, ihan mahtavaa. En malta odottaa Ocarina of Time 3D:tä :3

  #119237
  Kyuubi300
  Member

  Hoo! Nyt on sininen 3DS tilattu ja Super Street Fighter IV mukana, lasku oli suuri mutta odotan sen olevan sen arvoista 😎

  #119406
  Zergon
  Member

  Ostin viime viikolla N3DS Cosmos black:in, on todella upea 3D ominaisuuden kanssa.

  #120557
  Aizen
  Participant

  Oohoohoo. Ocarina of Time 3d:n julkaisu on vasta 17.6. mutta sain sen jo kaupasta 15.6. Kyllä kaverien naamat venähtivät kun joutuvat ennakkotilaajina odottamaan oikeaa julkaisu ajankohtaa. :mrgreen:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.