Nuket

Home Forums Sekalaista Muut Nuket

 • This topic has 13 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #47684
  Sakata
  Participant

  Eli onko jollain teistä jotain nukkeja? En siis tarkoita tietenkään mitään Baby Borneja kun posliini nukkeja, Blythejä, Dream of Doll -nukkeja ym. Yleistä keskustelua näistä.

  Itse tutustuin näihin vasta vähän aikaa sitten enemmän. Näihin Dream of Dolleihin ihastuin varsinkin! Haluaisin sellaisen, mutta en ole löytänyt mitään paikkaa Suomesta mistä voisi ostaa ja ulkomailta maksaisi kamalasti ostaa. Tietääkö joku teistä mistä suomesta voisi ostaa?
  Olisi kiva jos teillä on niin laittaisitte kuvia nukeistanne. 😀

  #47689
  Inu-Mimi
  Member

  I’m in love. Tietenkään minusta ei ole niitä ostamaan koska en vain osaa tilata mitään ulkomaislta (pankkikortti saattaisi olla tarpeen ಠ_ಠ), ja kirjahyllyssä on vain yksi aika amatöörimäinen ja halpa posliininukke jota kuitenkin pidän esillä koska sillä on kaunis pitsimekko…. Mutta japanilaisten pieni fetissi kaikkeen kauniiseen ja yksityikohtaiseen loistaa tässä. Itse tykkään eniten Dollgan nukeista, nyt myisin vaikka ensimmäisen lapseni kääpiölle jos saisin nämä Noella-kaksoset. Ihanaa vanhan ajan tuntua. Ja Arien-Gavrion, ah. Tämä on enemmänkin kuin toivelista. Yleensä nuket käsitetään sellaisiksi neutraaleiksi yhden ilmeen muoviklönteiksi mutta näillä kaikilla tuntuu olevan oma persoonallisuus.
  Se ihon tuntuinen materiaali jota käytetään vaikka niissä "aidoissa" vauvanukeissa kyllä karmii minua.

  Ja koska Rozen Maiden on ideaalista nukkemateriaalia….

  #47697
  manga ai
  Participant

  SÖPÖJÄ! Mä tahtosin kans sellasen BJD nuken,nyt säästänkin yhteen sd kokoiseen poikaseen, joka maksaa noin 215e postikuluineen ynnämuineen. Mun kaverin siskolla on kai tai sitte se on jonku sen kaverin.Se ja sen monta kaveria tekee yhes sille vaatteita, ne on tosi söpöjä ne vaatteett^^

  #48252
  Kirppu11
  Member

  Inu Mimi: Nuo Noella kaksoset…. Ihanat! <3

  Olen aina haaveillut BJD nukeista yms. mutta ne maksavat niin paljon, etten ikinä saisi rahaa säästettyä niin paljon.. Haaveilen ostavani joskus isona, kun on vähän rahaa. Erityisesti minua kiinnostaa se, kuinka nukeista voi tehdä minkä näköisiä itse haluaa… Ja niille voi tehdä vaatteita ja laittaa meikit millaisiksi haluaa… Ihanaa. Olen niin älyttömän hurahtanut näihin, että tänään käväisi jo mielessä käydä ostamassa lähikaupasta vitosella barbi, josta teen Death Noten Ln näköisen… Järkevää joo.
  Innostukseni BJD nukkeihin lähti joskus muinoin, kun äiti näytti jostain lukemastaan lehdestä kuvia näistä. Se oli joku artikkeli missä kerrottiin BJD nukkejen suosion kasvaneen rajusti… Sen jälkeen innostukseni katosi joksikin aikaa. Anime lehden viimevuoden numerossa oli jotain juttua BJD nukeista, ja taas olen ihan haltioissani aina kun näen yhdenkin BJD nuken… Siskollani oli eilen rippijuhlat, ja vertasin hänen saamaansa rahamäärää siihen, kuinka monta BJD nukkea hän saisi. Sisko vaan naureskeli loppu päivän siitä, että olen innostunut joistain nukeista.

  BJD = Ball Jointed Dolls

  #51106
  Tahmatassu
  Member

  *herättelee keskustelua*

  Itse säästän tällä hetkellä BJD – nukkeen, ja hyvällä tuurilla voin sen myös ennen ensi kesää tilata. Mutta koska olen liian nuori (alle 15 wee), en pääse minnekään kesätöihin, ja sen rahan saaminen on siihen puoleen aika vaikeaa. Mutta olenkin jo tienannut 55 € , kun myin pikkusiskoni kaverille (on menossa kai tänä vuonna Japaniin?) Kana ja Kanji de Manga 1 & 2. + vielä Cherry Juicet 1-4 samalle tyypille. En koskaan kys. sarjaa paljoa lukenut, hankin vaan pokkarit, luin kerran tai pari ja pistin hyllyyn. Tienaa aika kivasti tuolla, että myy jotain lukemattomia mangojaan.

  Menen vielä kaverini kanssa ensi kuussa jollekin jättikirpparille myymään. Hyvällä tuurilla tienaan ehkä 5 € . Eihän sitä koskaan tiedä.

  #51110
  Kuroii
  Member

  Ihania ovat, ostaisin kyllä jos rahaa olisi enemmän. Saatan sitten japanista ostaakin jos tulee joku ihana nukke vastaan :3

  #51200
  Rock Neko
  Member

  Kirppu11 wrote:

  Inu Mimi: Nuo Noella kaksoset…. Ihanat! <3
  Olen aina haaveillut BJD nukeista yms. mutta ne maksavat niin paljon, etten ikinä saisi rahaa säästettyä niin paljon.. Haaveilen ostavani joskus isona, kun on vähän rahaa. Erityisesti minua kiinnostaa se, kuinka nukeista voi tehdä minkä näköisiä itse haluaa… Ja niille voi tehdä vaatteita ja laittaa meikit millaisiksi haluaa… Ihanaa. … Anime lehden viimevuoden numerossa oli jotain juttua BJD nukeista, ja taas olen ihan haltioissani aina kun näen yhdenkin BJD nuken…
  BJD = Ball Jointed Dolls

  Ahh, minä myös! Ja meidän enkunkirjassa on yhessä kappaleessa kaksi kuvaa tytöstä joka näyttää ihan BJD-nukelta. Ja sillä on vielä tikkari toisessa kuvassa!!
  Miulla on ainakin sata ideaa noihin nukkien persoonallisuuksiin, että haluaisin toteuttaa ainakin yhden… Ja sitten mulla ois semmoinen vihko, jossa olisi kaikista lapsistani(lue: BJD-nukeistani) kuvat ja luonnehdinnat sekä tilauspäivä, saapumispäivä, muokkausaloituspäivä ja valmistumispäivä… 😀

  #83188
  Moon
  Member

  Jes, etsinnän jälkeen Sangatsulta löytyi palsta jossa puhutaan kuin puhutaankin näistä ihanista nukeista. Heikkouteni ➡

  Itse en omista tällaista nukkea, mutta ihailen niitä aina netissä. Nuo Dream of doll:it ovat kyllä kauniita ja oikean näköisiä. En pidä Pullipeista tai Blytheistä niin paljoa kuin muista BJD nukeista, mutta haluaisin kyllä sellaisenkin. On mukavaa kun coneissa on tapaamisia nuken omistajille ja he voivat vaihtaa ajatuksiaan ja BJD:t ovat yleistyneet huuuuimasti (niitähän myydään jo suomenkielisilla sivuillakin!)

  Ihan ensimmäinen kerta kun kuulin näistä nukeista oli, kun eräs conilainen tuli juttelemaan. Hän kertoi nukeista ja kaikkea niihin liittyvää taustatietoa. Nyt olen hurahtanut<3

  Oli mukavaa avautua. Kertokaahan muutkin jos vaikka tiedätte/tykkäätte/olette kiinnostuneita näistä nukeista.

  #88209
  Chiibi
  Member

  Eilen kotiutui kaksi posliininukkea kirpputorilta. Punaruskeamekkoinen sai nimekseen Franscessa ja vihreämekkoinen Odessa. Neitosille pitäisi vielä toiset nimet ja luonteet keksiä.

  #97066
  KitiChan
  Member

  Minä omistan BJD-nuken! \o/ Se on Dream of Dollin Shall ja Melissa nimeltään. Keväällä/kesällä ostan toisen nuken, Doll in Mindin Andrean.

  Kaikille nukeista kiinnostuneille infoksi! Nukke tosiaan on kallis, ja sitä kannattaa hetken aikaa harkita. Kannattaa muistaa että nuken voi kuitenkin myydä eteen päin ja melkein samalla hinnalla millä on sen ostanutkin. Eli "käytettyjäkin" nukkeja riittää kun vain etsii.

  Nukkejen kokoja löytyy SD, (noin 60cm) MSD, (noin 45cm) ja sitten 20 senttisiä ja siitä alaspäin ihan muutamaan senttiin. Nukkejen hinnat vaihtelevat koon, laadun ja erikoisuuden mukaan. Minusta kohtuulinen hinta MSD:stä on 100-300 euroa ja SD:stä 200-500 euroa. Pienempiin nukkeihin en ole perehtynyt, mutta eiköhän niittenkin hinnat siinä sadan tai kahden kieppeillä ole.

  Nukkeja voi tosiaan itse meikata, vaihtaa sille silmiä ja hiuksia. Hiukset ovat kuin ihmistenkin peruukki eli ei millään tapaa hankalaa vaihtaa. silmät saa vaihdettua kun irrottaa peruukin, avaa pään (siinä on "kansi" joka vai nostetaan) ja asetellaan silmät reikiinsä vaikka sinitarran avulla. ^^

  Nukeista saa paljon hyödyllistä tietoa esimerkiksi täältä –> http://www.hartsilapset.fi Hartsilapset on suomalainen foorumi BJD-nukeille. Toinen nukkesivu, joka on maailmanlaajuinen on http://www.denofangels.com mutta omasta mielestäni se on hiukan sekava.

  Toivottavasti olin avuksi 😀

  EDIT! den of angels onkin com eikä fi ^^”

  #104268
  Tahmatassu
  Member

  *törkeä nosto*

  Onhan minulla nukke, Soomin Gena nimeltään Kanon (ja kyllä, olen tietoinen että nuken nimi on sama kuin eräällä animella ja toisekseen nimestä ’Kanon’ tulee mieleen kameramerkki ’Canon’)

  #115792
  luotisade
  Participant

  No.. ei mulla ole. Mutta joululahjaksi luultavasti olen saamassa BJD-nuken. Rayn olisin halunnut, mutta siinä kestäisi 52 päivää niin pöh. En mä jaksa odottaa. 8”'<< Löysin kyllä toisen kivan nuken ja sellasen ajattelin pyytää. Tosin yhteensä kaikki tulisi maksamaan n. 320e joten taidan maksaa itse siitä 140e. Toivon, että äiti suostuu ja iskä sitten tilaisi. Ehtisi ehkä jouluksi vielä kotiinkin. Mun on pakko saada se joululahjaksi… ihan oikeesti. Pyysin jo viime vuonna Raytä joululahjaksi, mutta en saanut. (Johtuu varmaan siitä, että mulle oli jo ostettu piirtolauta, kallis huppari ja pari 30 e kirjaa. Ja paljon kaikkea turhaa, mitä en edes koskaan ole käyttänyt. (anteeksi äiti)(Meni vähän offiksi)) Mut BJD-nukke, poika. En mitään kauheen kivaa tyttöä ole löytänyt, mutta se nukke saattaa näyttää vähän tytöltä. (Joten jos haluan sitten tyttön, niin hommaan vaan pitkän peruukin ja teen hameita. >8DD)

  Joo, mulla on kauheet suunitelmat jo valmiiksi. Kangasta ja kaikkea. Sitten en kuitenkaan saa sitä nukke. o_u” Mut äiti sano, että saan ainakin, jos jostain Suomesta saa tilattua. Mitään ei ainakaan vielä ole tullut vastaan, joten jos joku tietää jonkun suomalaisen välittäjän, ilmoittakoon minulle. Eurooppalaisista välittäjistäkin saa ilmoittaa. (Tiedän jo DollZone espanjan, ThinkPink (vai mikä se oli) ja Wind Dollin) Kiitos siis, jos joku nyt vielä vähän auttaa. Ehdin nyt pitkänä pyhänä kattelee vielä niitä nukkeja.

  #121295
  Kiki
  Participant

  Ladidaa itsekin olen nukkeihin hurahtanut ja pikkusiskollani on myös nukke(:
  http://www.villemoart.com/lalki/lalki-14/dollzone-megi
  itse olen ehkä tilaamassa LUTSilta alla olevaa nukkea^^
  http://www.eluts.com/shop/step1.php?number=109
  haaveeni kuitenkin on joskus saada nämä ihanat veljekset,hintaa on kyllä enkä myöskään osaa päättää kumman ensin hankkisin:”3♥
  http://www.angell-studio.com/en/?product-1419.html
  http://www.angell-studio.com/en/?product-1418.html

  #122375
  Enzeru
  Participant

  Mulla ei vielä ole yhtään nukkea tai no onhan noita barbeja jossain laatikossa, mutta…, mutta oon jo pidemmän aikaa haaveillu pullipista tai BJD:stä. Mun kavereilla on pullippeja, ja kun aikasemmin olin vain "no mä ostan BJD:n sit joskus" mut nyt oon rakastunut myös pullippeihin ja olen vakavasti miettinyt ostavani ensi vuonna sellaisen~ Ensin pitää vaan kerätä rahat hehe. Aluksi hiukan kammosin BJD:itä, koska ne oli niin ihmismäisiä, mut sit kuulin fantasianukeista, niin aloinkin pitää niistä. En myöskään kauheasti pitänyt pullipeista, koska niillä on niin suuri pää verrattuna vartaloon, mutta nyt oon ihastunut niihinkin, kun olen katsonut kavereideni nukkeja~ Erityisesti pidän sellaisista pullipeista, joilla on todella kauniit silmät ja hennot kasvonpiirteet. Myöskin poikanuket on ihania. :3

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.