Nurarihyon no mago

Home Forums Manga Mangasarjat Nurarihyon no mago

 • This topic has 3 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #115758
  Pappis
  Member

  Nurarihyon no mago kertoo 12-vuotiaasta pojasta nimeltä Nura Rikuo, joka on 1/4 yookai ja 3/4 ihminen. Tämä tarkoittaa, että hän voi olla yookai yhden neljäsosan verran päivästä. Rikuon isoisä on itse kuuluisa Nurarihyon, joka johtaa 100 yookain paraatia Hyakki Yakouta.
  Rikuosta on määrä tulla Nura klaanin kolmas päämies, mutta Rikuo itse haluaa elää rauhallista elämää ihmisenä, mikä kyllä on hieman hankalaa isossa talossa, joka vilisee yookaita.
  Ennen pitkää Rikuo alkaa tulla tietoiseksi voimistaan ja vastuudestaan, joka tuo haasteita, mitkä eivät ole missään nimessä helppoja. (Vapaasti käänetty juonikuvaus Aminenewsnetworkin sivuilta)

  Aloin katsoa Nurarihyonin animea muutama viikko sitten. Aloin lukea mangaakin ja jäin koukkuun 😀 Animea on tähän mennessä tullut 22 jaksoa ja mangaa 133 luvun verran. Sarjan on tarkoitus tulla englanniksi ensi vuoden puolella nimellä Nura: Rise of the yookai clan.

  Kun aloitin Nurarihyonin katsomisen yllätyin kahdesta asiasta suunnattomasti:
  1. Rikuo on 1/4 YOOKAI!!! Yleensä tällaisissa sarjoissa hahmo on aina puoli yookai. 1/4 oli niin yllättävä osuus, että huhhuh.
  2. Rikuon yömuodon tukka. Naruton kampaukset ownattiin juuri sata-nolla.

  Nurarihyon on herättänyt uudestaan kiinnostukseni yookaihin, kun huomasin, että osa sarjassa esiintyvistä yookaista on "ihan oikeasti ollut olemassa", kuten mainittu Nurarihyon. Sarjassa on laaja hahmokaarti ja Kappa on jotain niin uskomattoman eeppistä xD On hyvin harvinaista muuten, että naispäähenkilöt eivät ole vielä käyneet hermoilleni! O.o Yuki-Onna, Kana-chan ja Keikain Yura ovat kaikki varsin siedettäviä, mitä nyt Kana-chan on yllättäen varsin avuton.
  Lempihahmoihini lukeutuu Nura Rikuo (varsinkin yömuoto<3), Nurarihyon, Nura Rihan(Rikuon isä), Zen, Yuki-Onna, Kuro-Tabo, Kubinashi, Kiyotsugu-kun ja Nattô-Kozo.
  Juoni ei ole niinkään omaperäinen(kalifiksi kalifin paikalle), mutta ainakaan aluksi ei ole Rikuon oma toive tulla seuraavaksi päämieheksi.

  Mutta antaapa tulla keskustelua!

  #115761
  Jugger
  Member

  Yks parhaista manga mitä oon tääsä lukenut toisinaan aika synkkää jump mangaks

  #115769
  Miru-Chan
  Member

  Tykkään tosi paljon animesta joten ajattelin nyt tuota mangaakin lukea. Onko se siis tulossa ihan Fantasiapeleihin myyntiin?

  #115790
  Jugger
  Member

  Miru-Chan wrote:

  Tykkään tosi paljon animesta joten ajattelin nyt tuota mangaakin lukea. Onko se siis tulossa ihan Fantasiapeleihin myyntiin?

  Ei oo vielä lisensöity et saattaa mennä aikaa ennen kuin tulee englanniks mut eiköhän se kohta sit kun kerran hyvin on myynyt.

  #115811
  Pappis
  Member

  Sen ois paree tulla fantsuun >:O Koska mä haluun sitä mun mangahyllyyn!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.