Oh! My Goddes

Home Forums Manga Mangasarjat Oh! My Goddes

 • This topic has 6 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #48264
  NataDine8
  Member

  Mitä tykkäätte sarjasta Oh! My Goddes?? Se on Kosuke Fujishiman luoma manga-sarja. Tässä tietoa siitä:
  Varomattoman toivomuksen seurauksena Keiichi saa ikuiseksi seuralaisekseen ja tyttöystäväkseen kauniin jumalattaren, joka on valmis toteuttamaan sankarimme pienimmänkin toivomuksen. Belldandyn voimat pitää kuitenkin salata koulutovereilta ja omalta perheeltä, mikä ei ole helppo tehtävä, koska soppaa saapuvat hämmentämään myös Belldandyn hehkeät, villit ja taikavoimaiset siskot.

  Mun mielestäni sarja on ihan hyvä. Lempihahmo on ehkä Urd…

  #48280
  Neko5
  Member

  Iha hyvä sarja. Liikaa mekaniikkaa, mutta huumori on kivaa xD. Parhaat hahmot on: Urd, Mara ja Skuld. Urd on vaan niin hauska samoin on myös Mara ja Skuld. Parasta onkin Urdin ja Skuldin tappeleminen 😆 . Niin ja tietty myös Maran ja Urdin tappeleminen. xD

  #48282
  räsynukke
  Member

  Oh! My goddes on mielestäni ihan hyvä sarja. Välillä uhkaa käydä tylsäksi, kun en ymmärrä mitään koneista joista tässä sarjassa selitetään hirveästi, mutta toisaalta rakastan Fujishiman piirustuksia niin paljon, että voisin lukea sarjaa jo pelkästään niiden takia. Välillä selailenkin kirjoja ihan vaan katsellakseni kuvia, se kuinka tarkkaan kaikki koneet on piirretty ja hahmot ja vaatteet ja kaikki on aivan ihanaa. Huumori on ihan ok, ei mitään kamalan järisyttävää, muttei sellaista pakolla vääntämistäkään. Suurin ongelma onkin se, etten jaksa lukea tälläisiä sarjoja joissa juoni ei etene oikein minnekkään kovin pitkälle.
  Lempihahmoja ovat Skuld, Urd ja se valas. Skuldiin tunsin jotenkin alusta asti vetoa, en oikein tiedä miksi. Tykkään paljon Skuldin ja enkelin tarinasta, ja mielestäni Skuld ja Sentaro ovat todella suloisia yhdessä. Ja Urd taas.. No, Urd on jotenkin karismaattinen hahmo, josta en aluksi pitänyt paljoakaan, mutta aikaa myöten hahmosta on tullut paljon kivempi. Belldandykin olisi muuten suosikeissa, mutta hän on lähes liian täydellinen.

  #48287
  lin
  Member

  😉

  #48378
  Shoe
  Member

  En kyllä tykäänyt kun lainasin viisi satunnaista osaa kirjastosta. Tylsä ja just tollanen…. Nii. Ei ollut mulle tarkoitettu sarja, en tyksi moisesta.

  #52958
  Note
  Member

  Pidän kyllä ja löytyy ainakin tähän asti kaikki hyllystä. ^^ Animeakin olen katsonut muutaman jakson verran.
  Pidin paljon 4 ruudun stripeistä. Miksiköhän niitä ei ole enää? Sarjassa on hyvä huumori ja toimii muutenkin. Toisinaan ärsyttää Belldandyn liiallinen täydellisyys ja toisinaan nauran kippurassa Urdin ja Skuldin toilailuille.
  Empä pistä pahakseni myöskään mekaniikka, mutta se on vähentynyt uudemmissa kirjoissa jonkin verran.
  Kyllä minusta on keräilemisen arvoinen, ainakin tähän asti.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.