Oikea valinta (Naruto)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Oikea valinta (Naruto)

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #94234
  Shiori-chan
  Member

  Nimi:
  Sarja: Naruto
  Spoiler: Eip. Ei liity tarinaan
  Paritus: Selviää tarinan aikana, ettei tule spoilausta X)
  Ikäraja: Eipä taida olla… Ei sisällä kiroilua, huumeita, väkivaltaa yms.
  Genre: Romantiikka

  Pyörryn. Kuolen. Apua.
  Tänään olisi se päivä, Sakuran elämän tärkein päivä.

  Sakura seisoi hiljaa huoneessa, jossa ei ollut kuin pöytä, muutama tuoli ja iso peili. Huoneessa oli täysin hiljaista, ei kuulunut edes pienintäkään äännähdystä. Jos joku olisi kävellyt huoneeseen, hän olisi ajatellut kuinka ankean näköistä siellä oli ja juossut pois.
  Sakura tuijotti itseään peilin kautta. Puku oli pitkä ja valkoinen, ja siinä oli monta kerrosta kevyttä, valkoista harsoa. Sakuran vyötäröllä kimalteli kaunis paljettivyö, sekin valkoinen. Sakuran hiuksissa oli kaunis panta, josta lähti kevyt harso.
  Sakura ei ollut koskaan erityisesti välittänyt valkoisesta, mutta tietysti tänään hänen oli pidettävä valkoista. Olihan tänään hänen hääpäivänsä.

  Ino juoksahti sisään ovesta ja tuli korjailemaan Sakuran vaaleanpunaisia hiuksia.
  – Ino, ei sinun tarvitse…
  – Shh! Kaiken pitää olla tänään täydellistä! Ino sanoi ja alkoi oikaista hameen helmaa.
  Sakurasta ja Inosta oli tullut hyvät ystävät erään tapauksen johdosta, ja nykyään Sakura piti Inoa parhaana ystävänään. Inokin oli päättänyt mennä naimisiin muutaman kuukauden päästä, Shikamarun kanssa. He olivat olleet yhdessä pian vuoden, ja Sakuran mielestä he sopivat toisilleen täydellisesti.
  – Kakashi ja muut ovat tulossa tänne pian, joten varaudu! Ino huikkasi ovelta. Sakur hymyili ja Ino hymyili takaisin ja lähti.
  Käytävästä alkoi kuulua ääniä; "Mene nyt!" "Minä ensin!" "Älä valita!". Ovi aukesi ja sisään ryntäsi Kakashi, Tsunade, Rock Lee ja Chooji. Chooji virnisti Sakuralle ja Rock Lee katsoi Sakuraa ihastuneena.
  – Sakura-neitiii! Näytätte ihanalta!! Rock Lee huudahti innoissaan. Kakashi sulki silmänsä ja hymyili tuttua hymyään Sakuralle. Sakura oli niin iloinen nähdessään heidät kaikki. Tsunade halasi Sakuraa ja ojensi hänelle valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia.
  – Ne sopivat hiuksiisi ja pukuusi, Tsunade selitti.
  – Minä ja Kakashi valitsimme ne, Tsunade lisäsi vielä.
  – Sinullahan on silmää kukille, Sakura sanoi hieman hermostuneena Kakashille ja he kaikki naurahtivat.
  – Ajattelimme myös, että sinun tulisi juoda ja syödä vähän jotain, Chooji sanoi ja avasi muovipussin joka hänellä oli mukanaan. Sieltä löytyi kylmää vihreätä teetä tölkissä ja pieniä tofunyyttejä. Sakura avasi tölkin ja joi hieman. Mukavan kitkerä maku, sopii häihin. Sakura tarjosi kaikille tofunyyttejä ja söi itsekin yhden. Ne taas olivat todella makeita.
  Pian tämän jälkeen Kakashi ja muut lähtivät, koska heidän piti mennä paikoilleen. Heti kun ovi läimähti kiinni, häntä alkoi jännittää. Pian joku avasi oven ja vei hänet käytävälle, suoraan suurien ovien eteen. Sakuran käskettiin odottaa siinä kunnes ovet avattaisiin. Sitten hänen pitäisi kävellä sisään, musiikin tahtiin.
  Aikaa meni ehkä muutama minuutti, mutta Sakurasta se tuntui ikuisuudelta.

  Ovet avautuivat hitaasti, ja hän näki kaikkien tuttujensa kasvot. Penkeillä istuivat kaikki ihmiset, jotka liittyivät hänen elämäänsä. Hän näki myös tulevan miehensä kasvot, ja sen toisen, jonka tunteista hän ei ollut varma.

  Oliko hän valinnut oikein??

  Tämä on ensimmäinen ficcini, palaute sallittu.

  #94295
  Dents
  Participant

  Huh. Kukahan se sulhanen on? Osasit hyvin kertoa tuota, paljastamatta mitään sulhasesta. Vaikka tosin omasta mielestäni Ino sopii Saille ja Shikamaru Temarille. No, makuasia.

  #94371
  hdkg35d
  Participant

  Mielenkiintoinen ficci, harvoin kuvaillaan juuri ennen alttarimenoja olevaa tilannetta. Olit osannut kuvailla hyvin tilannetta. Kerronta oli sujuvaa, ei kuitenkaan liian yksinkertaistettua, ja tykkäsin lukea tätä.

  Shiori-chan wrote:

  Oliko hän valinnut oikein??

  Tämä oli erittäin mielenkiintoinen lopetus. Sakura ei ollutkaan varma, astuiko hän alttarille oikean miehen kanssa. Tavallaan tämä jätti mahdollisuuden tulevaisuudelle: jatkaato Sakura elämää "näkyvän" rakkauden kanssa, vai kaipaako hän toista ja jättää sulhattunsa?

  Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ficci, tällaisia lukee mielellään useamminkin ^^ Hyvää työtä!

  #94411
  Kuroii
  Member

  Heiiii, kuka se sulhanen oli..? Jäi mietityttämään… : DDD Jos son se niin voi tsiisus..

  Muuten oli ihan ok ficci, mut itte en tykkää Sakurasta ^^

  #95822
  Shiori-chan
  Member

  Kuroii wrote:

  Heiiii, kuka se sulhanen oli..? Jäi mietityttämään… : DDD Jos son se niin voi tsiisus..

  En itsekään tiedä ^^"

  Ja kiitos kommenteista :3

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.