Oletko katsonut animea pienenä?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Oletko katsonut animea pienenä?

 • This topic has 54 voices and 64 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)
 • Author
  Posts
 • #59611

  Okei,elikkä kysymys on Oletko katsonut animea pienenä.Kysyn kaikilta koska itse oon kattonu!
  Dragon Ball Z:tä aloin kattoon ekan kerran kun selailin vaan kanavia.Katoin et Wow! mitä muskeli miehii!!!! Siitä se sitten alkoi…Kotona ei ollu digiboksia joten halusin joka viikkonloppu isäni luo…Nykyään en käy ollenkaan…
  Katsoin kun olin isäni luona Sailor Moonia kun sitä tuli telkkarista.Ihmettelin aina että mitä ihmeen kieltä..?
  Kun pokemon alkoi ihastuin siihen sisarieni kanssa! Aina laitettiin nauhalle jaksot ja katsottiin tuhat kertaa. Itseasiassa katson niitä vieläkin! 😛

  #59612
  Inu-Mimi
  Member

  Minä olen katsonut ihan outoja animeita lapsena. Ne perus muumi-hopeanuoli-pokemonit tietenkin katsoin (sailor moonia en silti nähnyt jaksoakaan, niinkuin en Magic Knight Rayearthiakaan kun ei ollut digiboksia vielä silloin) näköradiosta mutta sitten VHS:llä on ollut kaikenlaisia vanhoja klassikoita – tai vähemmän klassikoita – ihan tietämättäni. Candy Candya on nähty, Captain Harlockia, Kyborgit 001-009 (nimikin oli laimea, tämä on siis eri kuin mitä neloselta tuli, eri vuoden versio ja suomidubeilla), Helen Kelleriä, Pikku Naisia, Peter Pania….
  Macrossia tai Terra e:tä en valitettavasti ole nähnyt.
  Huomenna muuten alkaa taas Alfred J. Kwak jos kiinnostaa. Jotain kymmenen jälkeen kakkoselta.

  Kuinka paljon muuten maksaisinkaan Lady Oscar -videoista, vaikka ovatkin suomidubbeja joissa 8 hahmolla on kaikilla sama ääni.

  #59621

  Kiitti tiedosta!!! Täytyypä vilkasta…..Oon itekin kattonu Muumei! Tyhmää vaan kun ei näytetä parii viimestä jaksoo tääl suomes….Mut oon kattonu vähän kaverin kaa joten ei hätää!Kiitti vastauksestasi!!!!

  #59754
  Gantz
  Member

  Tietenkin olen! Oon kattonu Muumeja, Pokemonia, Hopeanuolta, Grand Prix No Takaa, Galaxy Express 999 ja Candy Candyä. Oon varmaa kattonu jotain muutakin ei vaa muistu mielee. Ainaki yhtä sarjaa katoin vielä se kerto jostain tytöstä joka tais olla orpo ja se halus toimittajaksi ja sit siit tuli toimittaja ja sit se reissas ympäri Eurooppaa(?) matkailuautos ja sit sil tais olla joku poika ja koira mukana. Onks joku muu kattonu tätä ja tiiättekö nimen?
  Ainii ja sitte vielä Digimonia tuli katottuu ja vähä vanhempana DBZ, Sailor Moonia, Magic Knight Rayearth ja Cyborg 009

  #59769

  Hmmmmm….On tunne et oon joskus kattonukin tuota… Sry! En muista nimee! 😥 Vaan se oon pikku pulma se! Hua hua huaa! Kiitos vastauksestasi!

  #59807
  Gilraen
  Member

  Kuten moni muukin, minäkin katsoin Muumeja, Hopeanuolta, Pokémonia ja Digimonia ihan kakarana, mutten tietenkään tiennyt, että ne ovat animea. Luulin aina niitä kaikkia alkuperältäänkin suomalaisiksi lastenohjelmiksi, vaikka esimerkiksi Digimonissa tulee jatkuvasti se japaninkielinen kappale, joka soi, kun Digimonit muuttuvat. Hopeanuolenkin kammottavaa suomidubbia ja surkeita leikkauksia luulin ihan alkuperäisiksi. En ilmeisesti vain ajatellut niin pienenä juuri mitään.

  #59906
  Shoe
  Member

  Pokemonia, Hopsua ja muumeja, siinä kai ne oli. Aivan, ei Digimonia. Kyseisestä sarjasta en ole koskaan välittänyt, enkä tule välittämäänkään.

  #59917
  hdkg35d
  Participant

  Pokemonia ja Hopeanuolta. Muuten en paljo mitään ^^’

  #59923
  Rock Neko
  Member

  Muumeja!! Ja jotain ihmejuttua jossa oli Candy-niminen tyttö… Mutta tykkäsin siitä itse. Ja Sherlock Koiraa(?) on myös katsottu. Sitten vähän vanhempana kakkos-kolmosluokalla katselin Pokémonia.

  #59932
  rinco
  Member

  ooih, paljonhan niitä oli, mutta toki helpottaisi kummasti kun tietäisi piirrettyjen ja animen rajan ;__;
  mutta Muumeja ja pokemonia ainakin : D sitten vähän myöhemmin tuli Hopeanuoli ja sitä buumia kestikin vähän useampi vuosi.. herra jestas.

  #59948
  Satou
  Member

  Joo no Muumit, tottakai katottiin (lopetin kuulemma kaikki harratukseni aina heti kun harjoitukset osuivat muumien päälle kun nauhalta katsominen ei tuntunut samalta… wtf :’D sinne meni se muusikon ja jalkapalloilijan ura) Sitten Pokémonit, Digimonit, Beybladet… öö Magic Knight Rayearth, Sailor Moonit, DBZ… olivat kaikki aina heti omasta mielestäni ”niitä parempia lastenohjelmia” kuin muut. Hopeanuolta en ole ikinä vahingossakaan vilkaissut. Kaikki aina järkyttyvät tuon kuullessaan. Sitten on vielä jokin hämärä hämärä muistikuva Cowboy Bebobista… mutta en yhtään tiedä miten tai mistä meikä semmoisia olisi nähnyt.

  #60146
  yugi17
  Member

  Joo olen varsinkin Muumeja tuli katsottua pienenä aina ja Hopeanuolta tuli katsottua heti kun olin ykkös luokalla ja siitä tulikin aika moinen villitys:D

  #60219
  an&ri
  Member

  Ollanks me sit nyt isoja?

  En mitenkään tietoisesti ole pienenä katsonut animea, katsoin muumeja, pokemonia ja digimonia ihan tietämättä mistään japanista mitään. Animea katsoin tietäen että se on animea ehkä joskus vuonna 2005-2006.

  #60240
  Engaru
  Participant

  Katsoin pienenä Muumeja ja Pokemonia. Ja katsoin myös anime-elokuvan Helen Kelleristä.
  Muita mitä katsoin, ennen kuin tiesin Japanista yhtikäs mitään: B-Daman (ei hajuakaan kirjoitusasusta), Yu-Gi-Oh!, ynnämuut.

  #60313
  Monninen
  Member

  Pienenä katselin Pokemonia, sailor moonia saatoin katsoa joskus, kun se sattui kohdalle, kun kanavia selaili.

  Kaverin kanssa katottiin joskus Dragon ballia, kun niillä niitä videoita sattui olemaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.