Omat hahmot

Home Forums Piirtäminen Omat hahmot

 • This topic has 27 voices and 44 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • Author
  Posts
 • #62991

  Voitte kuvailla joitakin omia hahmojanne, kertoa internet osoitteen, mistä kyseisen kuvan löytää tai lähettää sen jollekin sähköpostitse.

  #63031
  Chiibi
  Member

  Jees!~Tätä osiota ollaankin jo odotettu.Nonniin, minulla on vain muutama oma hahmo, mutta onpa kuitenkin.

  Ihkaensimmäisestä sarjakuvastani Goottiprinsessa Lollipop:
  Lollipop
  Nuori (joku 19-vuotias) goottityylinen prinsessa.Ensimmäisessä osassa melko rääväsuinen, mutta sittemmin rauhoittunut.Kilpaili serkkunsa Icecreamin kanssa kuningattaren paikasta ja voitti.Lopussa Lollipop rakastui kissapoikaan (tai kissaa cossaavaan poikaan) ja meni tämän kanssa naimisiin.Myöhemmässä osassa hänellä on tytär ja uusi mies, sekä tytärpuoli.

  Icecream
  17-vuotias Lollipopin kaukainen serkku.Myöskin gootti.Hävisi kilpailun kuningattaren paikasta.

  Prinsessa Sahara
  Myöhemmässä osassa Lollipopin tytärpuoli.

  Muita hahmoja, joilla ei ole vielä omaa sarjaa:
  Pinn
  Pirteä pinkkihiuksinen tyttö.Ei vielä sen suurempaa profiilia.

  #64678
  Hant
  Participant

  Hoo, piirtelen sarjakuvaa niin niitä omia hahmoja onkin tullut aika liuta tehtailtua. Ihan ensimmäisiä omia hahmojani joita olen käyttänyt jossain tai piirtänyt muutaman kuvankin on tuo avatarissani näkyvä heppu, oli myös rope hahmoni yhdessä netti roolipelissä. 🙂

  Hahmo on nimeltään Lucifer "Akuma" Tsuki, nimi ei ole mitenkään mielikuvituksellinen, en ollut kovin luova 12-vuotiaana mutta olen silti tykästynyt tuohon. Tyypin ikää on vähän hankala määrittää sillä hahmo vanhenee hitaasti. Hahmon nimi saattaa tosiaan hämätä vähän, tarkoitan sillä Rooman versiota aamutähden personifikaatiosta, en juutalais-kristillistä "langennutta enkeliä" tai kristusta. Ei mitään uskonnollista, nimi tulee planeetalta. 😀 Toinen nimi, eli tuo Akuma (jap: demoni, paholainen) on vain huvin vuoksi ruokkiakseni yleisiä harhakäsityksiä.
  Sarjakuva jossa hahmo oli on nimeltään "Harhailija", siinä tuo kyseinen hahmo tavallaan vain etsii minuuttaan yrittäen samalla sopeutua demonien keskelle.
  Avatarin muokkasin tästä kuvasta missä tuo hahmo näkyykin: http://hantwolf.deviantart.com/art/Fore … -118392555
  Mutta mutta, koska tämä hahmo on ropessakin ollut niin se on tavallaan toisinaan myös "aliakseni" eli käytän sitä tosi paljon.

  #64811
  Raisuki
  Member

  Hahmoja on monia, mutta vain yksi yltää kaikkien huipulle..
  Mun hahmojani ei ole mahdollista nähdä piirrettyinä missään sivuilla, sillä pääosin kirjoitan kyseisistä hahmoista kummallisia adventureja >B)

  Timonthy ”Tim” Viirusilmä. Yksi Korppi XIV:n kätyreistä, jotka pitävät järjestystä yllä Kantaman valtakunnassa. Timonthy on lajiltaan Korvaton ja on arvoasemaltaan hyvinkin korkealla. Luonteeltaan Tim on kieromielinen, mustan huumorin omaava ja suoraan sanoen sydämetön. Timonthy on tällä hetkellä maanpaossa oleva vankikarkuri, joka kiertää Kantaman eri osia yrittäen kadottaa jäljittäjät kannoiltaan. Kaikki tuntevat hänet Viirusilmänä – Korpin oikeana kätenä, mutta häntä harvat tunnistavat. Timonthy omistaa 30cm pitkät korvat, joissa on korvakoruja hänen arvoasemansa mukaan. (Yhteensä viisi. Oikeassa kolme, vasemmassa kaksi.) Pimeänluojana Timonthyllä on läpeensä mustat silmät, hiuksensa melkeinpä lumenvalkoiset. Iho on ruskettunut, mutta hän on lyhyehkö. Noin 165cm pitkä.
  Viirusilmän tehtävä on organisoida Kantaman järjestystä partnerinsa Fredrick Punaketun kanssa, keinolla millä hyvänsä. Teloittaminen ja pakonomainen teurastus tuntuu olevan tälle otukselle arkipäivää. Timonthy puhuu wardonia, sinänsä hankalaa riimuista muodostuvaa kieltä, jota piemydenluojat ovat käyttäneet jo yli 200-vuotta.
  ——————————-
  Hienoa, ette ymmärtäneet hölkäsen pöläystä fantasiamaailma lörpötyksistäni. Tein teille avainsanaluettelon, jotta jotenkin ymmärtäisitte "koodikieltäni".

  * Korppi XIV = Kantaman tämänhetkinen hallitsija. Korpin suku on hallinnut Kantamaa jo yli 500 vuotta.
  * Kantama = Manner, jossa fantasiaörkkini seikkailevat. Muodostuu kolmesta osasta Utumaasta, Kolkko-järvestä sekä Anthekin suurkylästä.
  * Korvaton = Laji, jonka perus tuntomerkki on yli 20cm pitkät, viistosti ylös sojottavat korvat. Nimi juontaa itsensä "sanaleikistä"; korvat on.
  * Korvakorut korvattomien kulttuurissa = Mitä enemmän lävistyksiä, sitä korkeammassa asemassa olet.
  * Pimeänluojat = Korppien suvun jo kauan hallintaa edesauttaneet, sielunsa myyneet otukset, jotka on koulutettu tappamaan.
  * Fredrick Punakettu = Vampyyri, Viirusilmän työtoveri.
  * Wardon = Kantaman vanha riimukieli, jota vain maagit ja pimeänluojat taitavat.
  ——————————–
  Oli mukava satuilla teille~
  Sitten on tietenkin kehittelemäni muut lajit mm. Bokotron, Machrk ja Amobe.

  #65138
  hdkg35d
  Participant

  Hoo! Hämmästykää säikähtäin, sillä nyt tulee materiaalia KAWAMARUSTA!

  Kawamaru on siis oma pikku ninjakissahahmoni, jota käytän myös minä-kuvanani. Allekirjoituksestani pääsee DeviantArt -sivuilleni, joilla Kawamarusta ja hänen ystävistään löytyy enemmän materiaalia. Olen aikonut myös tehdä Suntuubin avulla sivut, mutta katsotaan, tuleeko sitä tapahtumaan – ehkä viimeistään silloin, kun saan Kawamarun tarinan valmiiksi ^^

  Ja luultavasti ette tunne Kawamarua kovin hyvin, joten tätä linkkiä painamalla pääsee Kawamarun esittelysivuille. Siinä esittelyn jäljessä on muiden hahmojen esittelyihin linkit. Ei huolta, kaikki ovat suomeksi, ei tarvitse pelätä että huonon englannintaidon vuoksi jää vilkaisematta =)

  Siinäpä Kawamarusta. Vilkaiskaa, jos kiinnostuitte ^^

  #65554
  Remi
  Participant

  olen tehnyt muutamia hahmoja joita olen piirtänyt ja teen heistä tarinaa..
  kerron nyt lyhyesti muutamasta päähahmostani tarinassa:

  Quinn Reyes on luonteeltaan aika tempperamenttinen mutta onnistuu aiheuttamaan poliiseille riitaa,kunhan vain ensin yllyttää. hän ajaa autoa vaikka ei omista edes ajokorttia (17-vuotias).. Quinn on demoni, puoliksi Deava (varjo demoni),puoliksi Vegadence (oma keksimäni demoni mut saman tapainen kuin the cave leffan olio/demoni)..

  Katie Bellamy on pervo ja juoppojen juoppo joka tuli alaikäisenä (17-vuotias) raskaaksi poikaystävälleen(ropessa Kati on raskaana mutten ole tarinassa päässyt siihen kohtaan vielä..) joka on myös juoppo ja pervompi kuin hän itse. Katiella on ON OFF-suhde. Katie on todella iloinen persoona vaikka välillä verenhimo yrittää ottaa vallan. Katie on demoni, puoliksi vampyyri, puoliksi Raatelija ..

  Morgan Aykreyd on luonteeltaan iloinen eikä suutu juurikaan koskaan, mutta hän on syöppö joka ei lihoa koskaan vaikka kuinka paljon söisi. hän meni naimisiin alaikäisenä (16-vuotias)… Morgan on myös loistava hakkeri vaikka jotenkin onnistuukin jumittamaan tietokoneen. Morgan on demoni, puoliksi valonviejä,puoliksi muodonmuuttaja..

  Chriss Carradine on luonteeltaan hyvin hankala,äkkipikainen ja jääräpäisyyden huippu. hän yrittää pitää etäisyyttä muihin, suojellakseen muita itseltään. Chriss ei kauheasti viihdy muiden ihmisten lähellä ja saattaa sanoa pahasti muttei tarkoita sitä. Chriss on demoni, puoliksi Wendigo,puoliksi Lasarus..

  Lecter Wayansin ulkonäkö pettää pahasti tämän luonteen suhteen koska on luonteeltaan erittäin äkkipikainen,ylireagoita,psykopaatti,sadisti ja huumorintajuton. hän on adoptoinut Quinnin,Katien,Morganin ja Chrissin vaimonsa kanssa. Lecter ei antaisi kenenkään seurustella alle 20 ikäisenä sillä hän saa kohtauksen siitä, johtuen omasta menneisyydestäänsä. Lecter ei ole demoni vaan ihminen vaikka se ei siltä vaikuta..

  tarkemmat tiedot hahmoista ja kuvat + tarinan osat löytyvät täältä –> http://lostshadowdaeva.deviantart.com/gallery/

  #65614
  michiro-dude
  Member

  Dodiih! >:D Nyt pääsen kertomaan ja osalleen näyttämään omia hahmojani joita onkin siten liuta :——D No, okei mä näytän niistä vaan pari ku ette jaksa enempää ;P Eli, Ensin yhden tarinan päähahmo:

  nimi: Skwitty ( nimen selityksen saa tietää joskus ilmestyvästä mangasta :—D )
  ikä: 16 :3
  laji: noh jaa… normaalisti ihminen mutta koska henkilöllisyys ei oikein kelvannut hänen tehtävään liittyvistä hommista, oli pakko keksiä jotain. Muutetaan hänet käveleväksi kissaksi! 8D
  tehtävä (?): Pelastaa erään maan (F.o.H. Forest of hamony) asukit (keijuja ja muita möhmelöitä ;D) M.A.S.K. nimiseltä organisaatiolta jotka haluavat tämän kauniin asuinpaikan omiin käyttöihinsä ilman mitään söpöjä satuolentoja.
  ulkonäkö: öhh… kissana: sininen turkki, keltaiset silmät, keltanen viiru takalistossa ei kun siis kiertää poskesta poskeen pään takaa. :—D
  ihmisenä: siniset hiukset, oranssit silmät, rokkarimaiset vaatteet ja musta viiru toisessa poskessa.
  muuta: rento tyyppi. ei kaikkea voi paljastaa ;3
  kuva Skwittystä ja mukana meitsin Toinen deviantart osoite: http://hichi-sama07.deviantart.com/art/Skwitty-the-cat-132937058

  Sitten, Skwittyn pikku porukasta saat ensimakua tästä –>http://fc08.deviantart.com/fs48/i/2009/223/4/9/Skwitty__s_companions_by_Hichi_sama07.jpg

  #66085
  Shoe
  Member

  Juuh, omia hahmoja tulee ja menee, mutta ylitse kaiken on hahmo nimeltä Veera.

  Veera on seiskaluokkalainen tyttö, tarkemmin luokalla 7e. Hän on luonteeltaan aika hiljaista sorttia, mutta ystävien keskuudessa melkoinen hölösuu. Hän punastelee koko ajan ja söpö, tai ainakin kaverit niin väittävät. Hänellä on lyhyet otsahiukset, jotka roikkuvat silmillä ja takaa noin puoleen selkään ulottuvat takahiukset. Hänen silmänsä ovat isot kuin sammakolla konsanaan, mutta se lisää hänen söpöyttään. Mutta, Veeralla on eräs heikkokohta, nimittäin kahta vuotta vanhempi poika, Mikko. Veera on ollut viitosluokalta asti ihastunut Mikkoon ja nyt hänellä on tilaisuus puhua pojalle, muttei uskalla. Ystävilleen Heidille, Sannille ja Jennalle hän hehkuttaa siitä, kuinka ihana tämä Mikko on. Koulussa Veera on ahkera, varsinkin kokeiden suhteen. Tunneilla hän ei aina ole mukana, vaan haaveilee ihastuksestaan. Sen vuoksi hänet passitettiin ulos kemianluokastakin.. Veerasta saa sellaisen kuvan aika helposti, että hän olisi pinko ja opettajien lellikki, mutta näin ei kuitenkaan ole. Koululaisena Veera on suurinpiirtein keskitasoa hieman korkeammalla, vastaa noin 8.5 oppilasta.

  Sanni, Veeran ystävä, jota yleensä tympii kuunnella ystävänsä hehkutuksia. Sanni palauttaa Veeran välillä maanpinnalle, kun toinen leijuu seitsemännessä taivaassa. Ilman Sannia Veera todennäköisesti joutuisi moniin ja moniin ongelmiin. Toki Sannissa on hyviäkin puolia, hän kuuntelee mielellään aiemmin mainittaneesta piirteestä huolimatta. Hän on luonteeltaan suorasanainen ja sanoo lähes aina mitä ajattelee, siksi monet saattavatkin inhota häntä.

  Jenna, Veeran uusi ystävä yläasteelta. Hänestä ei tiedä paljoa, sillä on todella hiljainen ja ujo, mutta onnistui ystävystymään Veeran ja muiden kanssa. Hän kuuntelee ja lohduttaa miten milloinkin Veeraa, jos tarvii. Ei pahemmin puhu muiden kuin Veeran kanssa.

  Heidi, Veeran ala-asteaikainen ystävä, kuten Sannikin. Hän on todella äänekäs ja iloinen persoona. Nauraa mille milloinkin ja kovaan ääneen nauraakin. Hänestä saa sellaisen käsityksen, että hän ei sure juuri mitään, mitä hänelle sanotaan tai tehdään. Hän auttaa Veeraa ja kaikkia muitakin ystäviä, jos on tarvis.

  No, tämän enempää hahmoja en taida esitellä. Siinä olivat nuo tärkeimmät.. ei kun Mikko puuttui. No, hällä väliä. Jos jotakuta kiinnostaa, sarjakuvan tyyli on itsenikin inhokki, chibityyli. Olen vain yksinkertaisesti laiska piirtämään realistisesti sarjiksia eivätkä yllämainitut hahmot edes näyttäisi niin söpöiltä, jos ne olisivat realistisia.. ^^”

  #77197
  Valkoinenhai
  Member

  Itselläni on kaikenkaikkiaan ainakin kolme pitkää sarjakuvaa, joissa kussakin on tuhottomasti hahmoja. Mutta jos tästä heittäisi sarjakuvistani ne kaikki mielenkiintoisimmat hahmot. Skippaan nyt ensimmäisen sarjakuvani kaikki hahmot, sillä ne eivät ole kovin kiinnostavia tai moniuloitteisia. Tässä kuitenkin Miraan ja Mae ga Mangetsun päähenkilöiden profiilit (lähinnä luonteista).

  Miraa -sarjakuva:
  Kagami Higurashi on ulkonäöltään hieman poikatyttömäinen/kovismainen hahmo. Lyhyet tummat hiukset, siniset silmät, housu-paita -tyyli. Ikää 17 ja puoli vuotta. Hän käyttää huumeita sekä myy itseään rahan toivossa.
  Luonteeltaan tämä hahmo on monikerroksinen. Kagami antaa itsestään kylmän, äkäisen ja ärsyttävän kuvan, sillä hän ei halua muiden ihmisten kärsivän itsensä takia, minkä takia pitää etäisyyttä toisiin ihmisiin. Sisimmässään Kagami on kuitenkin neuvoton ja herkkä tyttö, joka haluaisi kaiken olevan selkeää ja suoraviivaista. Hänellä on taipumusta synkän filosofiseen ajatteluun, vaikka antaakin itsestään rämäpäisen narkomaanin kuvan. Kagami on salaa ihastunut Koichiin.

  Eva Müller on pitkähiuksinen, hyvin hoikka ja heiveröinen saksalainen tyttö. Hän on 16-vuotta vanha. Luonteeltaan Eva on arka, pessimistinen, mutta haluaisi ehdottomasti vierelleen vahvan ja varman henkilön. Eva inhoaa itseään, syyttää itseään lähes kaikesta ja pelkää olevansa syyllinen vanhempiensa kuolemaan. Häntä on käytetty seksuaalisesti hyväksi, minkä takia hänen arka luonteensa korostuu. Evalle on kehittynyt luonnehäiriö, jonka takia hän saattaa yllättäen käydä hyvin väkivaltaiseksi. Hänen sisällään on paljon itseinhoa, vihaa ja syyllisyydentunteita. Eva seurusteli aikoinaan Koichin kanssa, mutta nyttemmin hän pitää Kagamia itselleen tärkeänä ja vahvana ihmisenä, johon tukeutua.

  Koichi Kurosaki on pitkähkö, Kagamin ikäinen japanilaisnuorukainen. Hänen luonteensa on erittäin agressiivinen ja dominoiva, minkä takia hän on vahvan lääkityksen alaisena. Lääkkeiden vaikutuksen ansiosta hän on epätavallisen rauhallinen, kylmän rationaalinen ja paikoin häiritsevän lempeä ja seksuaalinen. Koichi tappoi setänsä metsästysreissulla, minkä takia hänet passitettiin Skotlannin nuorisohoitolaan, missä myös Eva ja Kagami ovat. Koichi on ihastunut Kagamiin, ja näyttää tunteensa paikoin melko avoimesti hänelle, vaikka tyttö ei näytä antavan vastakaikua.

  Mae ga Mangetsu -sarjakuva:
  Yuri Kawasaki on ulkoapäin liki täydellinen tyttö. Hän on tunnollinen koululainen, taitava tanssija ja hyvä kokki. Hän ei myöskään ole hullumman näköinen; ruskeat pitkät hiukset, tummat silmät, pikku nenä ja sopusuhtainen vartalo. Ikää on 16 vuotta.
  Yuri on kuitenkin melko yksinäinen. Hänen isänsä kuoli 2 vuotta sitten, ja hän tuntee olonsa epävarmaksi isäpuolensa lähellä. Hänellä ei ole juurikaan ystäviä, sillä hän on melko sulkeutunut toisille. Hän ei kerro tunteistaan toisille, koska ei halua muiden huolehtivan hänestä. Hän haluaa seistä omilla jaloillaan. Hän on kateellinen tytölle, joka oleskelee hänen ihastuksensa lähellä. Yuri on kunnianhimoinen sekä omistuksenhaluinen, eikä näin ole siis niin täydellinen kuin antaa ymmärtää.

  Kouta on reipas, eloisa ja alati läppää heittävä 16-vuotias nuorimies. Hänellä on pitkät hiukset sekä klassisen uimarin vartalo. Kouta omaa erikoisia voimia, sillä hän on peräisin yli 200 vuoden takaa, jolloin magia oli melko yleinen asia maailmassa. Koutan hallitsee tuulen voimia, minkä takia hän kykenee liitämään ilmassa, liikkumaan nopeasti sekä omaa erittäin hyvän suuntavaiston. Hänen hiuksensa latvat vaihtavat väriä tämän mielialan mukaan.
  Kouta on aktiivinen, helposti äkämystyvä ja nauravainen poika, mutta sisimmässään hän on erittäin kunnianhimoinen, vakaa ja jopa vakava. Hän haluaa ehdottomasti voittaa Yurin sydämen*, vaikka kaikki olisikin jo hukkaan heitetty.

  Kenichi on Koutan kaksoisveli. Hän on ystävällinen, mutta yllättävän älykäs ja hieman viileäkin juuri tämän takia. Häntä voisi sanoa nuoremman veljensä Koutan vastakohdaksi. Kenichi on ulkonäöltään samanlainen kuin Kouta, hänen hiuksensa ovat vain lyhyet ja sinertävät. Kenichi kykenee hallitsemaan vettä; hän pystyy liikuttamaan kaikkea nestettä sisältävää sekä muuttamaan veden olomuotoa joko tulikuumaksi, jääksi tai höyryksi.
  Kenichi on huolissaan hänen ja veljensä suhteista, sillä kirouksen takia he ovat ajautuneet toisiaan vastaan. Heidän särkyneet veljessuhteensa häiritsevät Kenichiä, joka ei saa selvää hankalista ihmissuhteist järjen avulla. Kenichi on alusta saakka luovuttanut Yurin suhteen, sillä luottaa todennäköisyyksiin. Hän pitää rakastumisen mahdollisuutta kuukaudessa mahdottomana.

  Yoma on Koutan ja Kenichin tapaan kirottu. Hän on 17-vuotias, pitkä ja tyypillisen kopea ja kylmä komistus. Hänellä on niskapituiset mustat hiukset ja oranssit silmät. Yoma hallitsee ihmismieltä; hän kykenee näkemään toisten ajatuksiin, uniin ja menneisyyteen. Maailmassa kaikuvat äänet häiritsevät hänen omaa elämäänsä, minkä takia hän ei juuri puhu. Hän ei myöskään näe unia. Yoman voimat ovat poikakolmikon pelottavimmat, sillä aikoinaan hän sai ihmisiä hulluuden partaalle kaivelemalla heidän muistiaan ja palauttamaan ikävimmät muistonsa piinaamaan heitä.
  Yoma on luonteeltaan siis melko hiljainen, jäykkä ja hillitty. Sisältä hän kuitenkin kuohuu, ja silloin tällöin hänen ankara ja agressiivinenkin puolensa nousee esiin. Toisinaan jopa Kouta pelkää Yoman hiljaisia, mutta pelottavia voimia. Yurin suhteen Yoma on etäinen, vaikka on salaa hyvin ihastunut tähän. Hän on kuitenkin erittäin kateellinen Yurin ihastuksen takia, eikä tämän takia pidä mahdollisuuksiaan suurina, minkä takia hän pitää tunteet sisällään.

  Että näin, pisteet sille, joka jaksoi kaiken lukea.
  Ja minä mielelläni annan lisätietoja hahmojen välisistä suhteista, sillä ne vasta ovatkin sellaista herkkua, ettäh! ;’))

  *Kouta, Kenichi ja Yoma kirottiin aikoinaan 1700-luvun puolivälissä. Kirous muutti heidät kiveksi. Heillä oli kuitenkin mahdollisuus muuttua kuukauden ajaksi takaisin ihmismuotoon, jos 15 vuoden välein tietyssä paikassa tiettynä aikana esiintyisi naishenkilö, ja valaistuisi kuun valosta. Tuo tyttö (tässä tapauksessa Yuri) on ns. valittu, jonka on määrä suudella vilpittömällä rakkaudella jotakuta kirotuista pojista ennen seuraavaa täysikuuta, jolloin pojat muuttuvat taas 15 vuodeksi kiveksi. Tämän takia poikakolmikko taistelee Yurin sydämestä.

  #77292
  Shoe
  Member

  Laitanpa tähän samat hahmot, jotka laitoin Anime-lehden sivuille. Kerron historiaa.. kerron kaiken, mitä hahmoista tiedän, varautukaa! :”DD

  Pottunokka Jaska
  Jaska sai syntynsä kasiluokalla, äidinkielen tunnilla. Piirsin hänen kasvonsa monisteen nurkkaan. Hänen nimensä ei kuitenkaan ollut silloin vielä Jaska, se tuli vasta myöhemmin. Kaverini pitivät Jaskasta, tai niin he ainakin väittivät. Nimensä mukaisesti Jaskalla on iso nenä, mikä lisää hänen persoonallisuuttaan. Sain vasta näin ysiluokalla päähäni ajatuksen, että Jaska olisi homoseksuaali. En sanonut homo, koska se kuulostaa loukkaavammalta. Jaska ei kuulu mihinkään erityiseen sarjaan, piirtelen häntä ilokseni, tai surukseni.

  Se historiasta sitten! Itse hahmoon. Jaska on kutakuinkin 173cm pitkä, todella laiha poju, jonka ikä on minullekin tuntematon. En tiedä, millä luokalla hän on enkä tiedä missä hän asuu. Kotonaan tietty, mutta paikkakuntaa en tiedä. Hän on – yllätys yllätys – mangaharrastaja, ollut jo kokonaiset seitsemän vuotta. Hän on luonteeltaan vähän ujo, mutta silti niin sosiaalinen, ota tuostakin nyt selvää. Hän on tuosta edellisestä huolimatta todella epäsosiaalisen sosiaalinen, eli hän on vähän molempia, riippuen seurasta. Hän on todella hyvä piirtämään ja kirjoittamaan tarinoita. Hänet on palkattu paikalliseen lehteen turinoiden kirjoittajaksi ja ansaitsee todella hyvin. Hän käy myös mangaan liittyvää piirustuskerhoa. Hän on ryhmänsä parhaimmistoa. Hänellä on mustat hiukset luonnostaan, jotka ovat aika pitkät, mutta lyhyet. Hän ei leikkauta hiuksiaan erityisellä parturilla, vaan leikkaa ne itse. Hän saattaa olla leikkaamatta hiuksiaan reippaasti yli vuodenkin ajan. Hänellä on mustat silmänalukset, mikä lisää hänen erakkomaisuuttaan. Hän käyttää mielellään aika tavallisia vaatteita, mutta pukeutuu enemmän punkkarin vaatteisiin. Päätelkää itse, mitkä laskette punkkarivaatteiksi. Hänen lempimangasarjansa ovat mm. Hellsing, kaikenkarvainen Tanemuran tuotanto ja monet massasarjat. Hän on todella hyvä koulussa, ysinoppilas.

  Ruippu Miro
  Miro syntyi tänävuonna mummulla ja papalla ollessani. Aluksi hänestä olisi pitänyt tulla Jaskan pikkusisko, mutta koska Jaska on homoseksuaali, en voinut olla hänelle ilkeä ja jättää yksin, joten päätin tehdä tarkoitetusta pikkusiskosta Jaskalle poikaystävän. Koska hänestä piti alunperin tulla tyttö, on hän siksi niin tytön näköinen. Mutta ei se mitään, se vain lisää hänen homomaisuuttaan. Päätin yhtäkkiä, että hänen nimekseen tulee Miro. Alkuaikoina sanoin häntä koko ajan Hiroksi, siksi saatan kirjoittaa hänen nimeensä turhan monta M:ää.

  Miro on huomattavasti ilopillerimäisempi, kuin rakas poikaystävänsä Jaska. Hän on ainailoinen persoona, joka nauraa koko ajan. Häntä näkee erittäin harvoin vihaisena, mutta Jaskan seurassa tilanne on toinen. Hänen äänensä on kovin tyttömäinen, ja sen kyllä uskoo. Hänen hiuksensa ovat samaa sorttia kuin Jaskalla. Hänen hiuksensa eivät ole luonnostaan mustat vaan punaruskeat. Hän on kuitenkin värjännyt ne kalliilla parturilla musta-punaisiksi. Hän käyttää runsaasti meikkiä. Miro pukeutuu usein tyttöjen vaatteisiin, eikä hänelle huomautella siitä. Hänen seksuaalinen suuntautuminen ei vaikuta hänen kaveripiiriinsä millään muotoa. Hän on todella suosittu tyttöjen seurassa. Miro on kuin täydellinen vastakohta Jaskaan verrattuna. Miro ei ole mikään paras koulussa, mutta on sellaista tyyppiä, että tekee sen, minkä osaa.

  Miro ja Jaska yleisesti
  He tapasivat toisensa reipas kolme vuotta sitten. Miro oli myöhään, sateisena syysiltana bussipysäkillä odottamassa iltakyyditystä kotiinsa. Jaska sensijaan tuli mangakerhosta kera sateenvarjon. Hän huomasi jonkun hänen silmäänsä miellyttävän näköisen pojan pysäkillä ja meni juttelemaan tyypille. Heillä synkkasi heti todella hyvin. Heistä tuli jonkinsorttisia ystäviä ja tapasivat toisiaan usein. Heistä tuli huomaamattaan rakastavaiset ja alkoivat seurustella. Kaikki kuulivat jotenkin asiasta, mutta heitä ei kiusattu sen takia. Päinvastoin. He eivät ole yaoipari. He eivät tee sellaista, ainakaan eivät ole tähän mennessä tehneet. Heitä ei oikein uskoisi rakastavaisiksi, he ovat pikemmin kuin veljekset. He tappelevat, halivat, lukevat mangaa yhdessä ja tekevät kaikkea, mitä voisi sisaruksista kuvitella. Vaikka he rakastavat toisiaan tulisesti, se ei merkitse sitä, etteivät he voisi riidellä. He saattavat alkaa riidellä jostain todella turhanpäiväisestä asiasta ja mököttävät sitten yhden illan verran. Kuitenkin he sopivat riitansa suht nopeasti. He ovat erottamattomat. Kihloihin he eivät mene. He ovat aina kahdestaan. Se vasta kummallista olisi, jos he eivät olisi.

  Jaskan suurin unelma on päästä tekemään omaa mangaan ja Japaniin liittyvää lehteä, tai sitten valmiiseen lehteen töihin. Hän haluaisi kirjoittaa arvosteluita ja keikkaraportteja. Jos tämä ei toteudu, hän haluaa myöskin lastenhoitoalalle töihin, kuten päiväkotiin. Opettajan ammattikaan häneltä ei ole mahdoton ajatus.

  Miro taas haaveilee vähemmän aivotyötä tarvitsevaa ammattia, kuten mallinuraa, sarjakuvanpiirtäjän uraa tai jotain muuta sellaista. Hän on eh.. laiska.

  Jos joku kenties haluaa – mitä epäilen suuresti – voin laittaa näistä kahdesta kuvat tänne, joskus. En kuitenkaan lupaa mitään, olen eh… laiska.

  #78223
  Saso
  Member

  Keksein tässä n.2 vuotta sitte oman hahmon mut se alko käydä tylsäks ja sit en enää jaksanu sitä piirrellä. Sitä paitsi sillä oli rumat hiukset ja kaikkee.
  Nyt oon ruvennu koulusa suunnitelemaan uutta hahmoa jota voisin piirrellä =3

  #82508
  Saso
  Member

  Olen aloittanut tekemään sarjista nimeltä Kissapojan päiväkirja!

  Bound
  Hän on sarjan päähenkilö. Hänen ystäviään on Inde ja Case. He viihtyvät yhdessä ja he eivät koskaan jätä ketään yksin kiusaajan Enterin kynsiin. Bound välittää ystävistään todella paljon.

  Inde
  Inde on Boundin ystävä. Indellä on enään vain isä jäljellä. Äiti kuoli kun Inde oli 3-vuotta.
  Inde pitää kiinni mielipitistään ja siksi kaikki pitävät hänestä myös Enter.

  Case
  Case on Boundin ja Inden ystävä. Hän on porukasta se ”kolmas pyörä”. Casen mielipiteitä ei kuunnella lainkaan.
  Hänellä on isä, äiti ja 5 siskoa.

  Enter
  Enter on sarjiksen ”pahis”. Hänellä on kaksi ystävää joiden nimiä en tiedä vielä.
  Hänellä on isä, äiti ja sisko.

  Tässä oli pieni esittely! Lisää on luvassa

  #83557
  Alchemist144
  Member

  Rakastan hahmosuunnittelua~ -w-. Minulla onkin aivan liikaa hahmoja, mutta läheskään kaikkia heitä en kai pistäisi samaan sarjakuvaan onneksi.
  Lempihahmoni omista hahmoistani on ollut jo pitkään eräs nekromantikko, jokä täyttää kohta kaksi vuotta(ei siinä sarjassa XD). Hänellä on sekä lyhyt varsi että pinna ja hän vihaa minua, koska annoin hänelle pöljän nimen gahahahahaa XD.

  Ai niin, kuvan voin pistää, kunhan saan skannattua jonkin sopivan :3.

  #86843
  ttepaa
  Member

  Alchemist144 wrote:

  Rakastan hahmosuunnittelua~ -w-. Minulla onkin aivan liikaa hahmoja, mutta läheskään kaikkia heitä en kai pistäisi samaan sarjakuvaan onneksi.

  aaa mäkin tykkään suunnitella hahmoja ja mullakin on liikaa hahmoja ;))

  #88208
  Alchemist144
  Member

  http://i45.photobucket.com/albums/f100/DreamLegend/IMG_0004-1.jpg Tässä olisi eräs melko uusista hahmoistani. Gabrielle Cirkus on viime vuosituhannen Kaaos ja käytän häntä oikeastaan vain koomisena ja sekopäisenä hahmona.
  Erityispiirteitä? En ole koskaan piirtänyt hänelle silmiä. Ja hän hymyilee koko ajan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.