Omat iskut

Home Forums Piirtäminen Omat iskut

 • This topic has 3 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #96105
  juha90
  Participant

  Kun kerran on "omat sarjakuvanne"- topic, niin kai voi tämmöinenkin olla.

  Elikkä siis kertokaa, millaisia tekniikoita, niin puolustukseen, tukitoimiin kuin hyökkäykseen tarkoitettuja, olette kehitelleet omille hahmoillenne.

  Sallinette, että aloitan:

  Suiryu
  Käyttäjänä Veden Perijä- projektin päähenkilö Ade Hakuro. Hyökkäys, jossa Ade kerää käteensä vettä lohikäärmeen muotoon ja ampuu sen valtavalla nopeudella vastustajaa päin. Hyvin tuhovoimainen isku, mutta sen liika käyttö kuluttaa Aden ruumiinvoimia roimasti.

  Luotinyrkki
  Jälleen Veden Perijästä, käyttäjänä Sunoki Okon. Myös hyökkäystekniikka, jossa käyttäjä kerää nyrkkiinsä taikavoimaa ja iskemällä ampuu sen kohti vihollista. Nopeus ja kantama vastaavat pistoolin luotia.

  Maan hengitys
  Tämäkin Veden Perijästä, käyttäjänä Takeo Nezumi. Tekniikka kiskoo esiin maanalaisia kaasuja, joita käyttäjä voi hyödyntää oman luovuutensa varassa, kuten huumaamaan vastustajan tai tekemään räjähdyksen lisäämällä sekaan tulta.

  #96293
  Hant
  Participant

  Oho, vänkä aihe!
  Itse en nimeä sarjakuva hahmojeni iskuja tai hyökkäyksiä, jos sarjakuvassa on loitsuja niin niillä on kyllä nimet. 😀
  Nuo kuullostavat aika hienoilta ja varmaan ovat sarjakuvassa hyvän näköistä katsottavaa. Onko sarjakuvaasi jossakin netissä että sitä voisi lukea?

  #96384
  juha90
  Participant

  Valitettavasti ei, se on edennyt ideoina pitemmälle kuin varsinaisena lopputuloksena, mutta jos joskus julkaisen valmistuneita lukuja netissä, ilmoitan kyllä siitä täällä ja kaikki ovat tervetulleita lukemaan niitä.

  #109688
  dbz dbz
  Member

  Hmm… vai omat iskut 😈

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.