One Piece

Home Forums Anime Animesarjat One Piece

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 228 total)
 • Author
  Posts
 • #44223
  Fieri
  Member

  MITÄÄÄH? EI VIELÄ ONE PIECE TOPICCIA ANIME-OSIOSSA? O_O Noh tässä tulee!

  One Piece on musta hyvin hyvin HYVIN rohkeasti toteutettu. Eka olin et: "Mitä mandaa tää siis on ihan outo kumipoika häh?" mut kauheen hyvä tää no ku tottuu. Tekijä on ollut tosi mielikuvituksellinen ja keksinyt omia persoonia hyvin paljon!

  #44417
  Neko5
  Member

  Tosiaan ihme ettei ole vielä keskustelua. No itsekin pidän sarjasta tosi paljon. Ärsyttää kyllä pitkät tappelut ja itseasiassa suurin osa saarilla olevista hahmoista. Kaikkein eniten pidän siitä kun he ovat laivalla ja riehuvat siellä 😀 . Lempihahmoja on: Luffy, Sanji, Zoro ja Chopper.

  #44609
  *_Hakun_*
  Member

  kiva sarja ja tykkään aina *piip* paljon XD… lempparini o : robin,sanji,luffy ja brook ^^

  ite tympii jos jotkut vastukset ovat mielenkiinnottomia… ite tykkään näistä toilailu tilanteista tosi paljon… vaik vihaan usoppia yli kaiken ni se toilailut ei kuitenkaa iske millää muotoa XD *ylläri*
  mut njoo… hyvä hyvä et tällänen topic tuli tehtyä tääl 😀

  #44691
  Monninen
  Member

  Joo mäkin ihmettelin sitä, että täällä ei vielä ollut OP topicia…
  Jotkut niistä "ei mangassa esiintyneet luvut" ovat ihan ok… mutta osa niistä on niiiiiin tylsiä!
  Jotkut tappelut vieltämättä ovat vähän tylsiä, mutta eivät kaikki (esim. taivassaari osuus oli mielestäni todella tylsä, CP9 osuus on hyvä 😀

  #44851
  eerol
  Participant

  Juu One pieceä on tullut kyllä katottua, ei kyllä vähään aikaan, kun en tykkää tosta thriller barkista, mangana hyvä, mutta animena ei <–siis tarkloitan vaan thriller bark osioo. Eikö muuten Animee piirrä moni eri tyyppi 😀

  #44928
  Fieri
  Member

  Neko, muaki ärsyttää kauhiasti esim. Se ihme karkkimies Mr. 3 vs. Luffy… Ei Sanjia kolmeen vai olikse neljänä episodeen! Kauhistus! X_X Ja ylipitkiä taisteluja.. x.x Mangaa en lue koska en oo mikänä kirjaostaja mut animee tulee katottuu joka päivä. Mun lempihahmoi on öm. Luffy, Zoro etenkin Sanji ja Usopp on ihana ku se on niin tyhmä XD Noh, mitä mieltä ootte 4kidsin One piecestä? Musta se on sanonko mitä.. Sanji pitää aivan pimeesti TIKKARIA… -.- ja äänet.. kaah. Luffy kuulostaa kiljuvalta 3-vuotiaalta pissistytöltä parissa kohtaa ja muutenki kaikki sensoroidut… Kauhiata. Painajaisia tuli jo puhuessaan.

  #44959
  eerol
  Participant

  Juu 4kids One Piece on kauhea, jonka näkee esim. Youtuben monista videoista, jossa dissataan 4kidsiä. Ja esim. koko Laboon osa jätettii kai pois 4kidsistä, joka ei ole hyvä nyt thriller bark osiossa 😀 Ja kyllä, 4kidsin äänet ____:D

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #44980
  Monninen
  Member

  eerol wrote:

  Ja kyllä, 4kidsin äänet _____:D

  Jep… Ootteko kuullu Mr. 2 ja Mr. 3 äänen dupattuna?
  KAMALLAAAAAA!!!! aivan… kahdella l:llä…
  Ja muutenkin 4k!dsin duppaukset eivät ole sinne päinkään mitä ne oikeasti on…!!!!!!!
  Äänet on siis niiiiiiiiiiiiiiiin erilaiset ku jaappaniks, joka ärsyttää tooosi pajon!

  #45178
  Lambo
  Member

  Mangana luen mielummin, jäänyt OP anime aika vähälle huomiolle. Muistaakseni taisin parisen kymmentä jaksoa katsella aluksi, mutta sitten se jäi jotenkin. Animointi on onnistuttu tekemään hyvin ja seuraa ihan hyvin mangan tarinaa, mutta jotenkin vain mangassa pysyy paremmin mukana ja se on toteutettu paremmin.

  Kyllä tätä sarjaa tosin kelpaa animenakin katsella. Täytyisikin taas varmaan joskus hieman katsasata OPn animea. Speciaalit olivat kyllä aika mainioita (Special baseball yms. ).

  #45195
  Fieri
  Member

  Monninen, en ole kuullut enkä halua kuulla! O_O Ei ole vielä tullut Brook tähän enkä oel kuullut ääntä mutta wikis sanottiin että 4kids versiossa Sanji puhuu Brookin aksentilla.. En todellakaan halua kuulla! O_O”” Ja se 4kids tunnari….. RÄPPI + PIRAATTIANIME = WTF???!!! Totaalista _____. (Anteeksi kielenkäyttöni) Ei se edes sovi siihen videoon!!!

  EDIT: …Nonni. Nyt tuli kuultua Sanjin enkkuääni. Se kuulostaa humalaiselta manne ozzy ozbournelta. ARGH.

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #45649
  eerol
  Participant

  Lambo wrote:

  Speciaalit olivat kyllä aika mainioita (Special baseball yms. ).

  Joo ne vaan o parhaita, etenki one piece theaterit, etenkin mafia-juttu ja kotirouva-juttu. Ja djangon tanssi karnevaalista saa aina hyvän fiiliksen. Ja hauskaa muuten kun musti tuli takaisin noissa uusimissa jaksoissa 😀

  #45855
  Tiger Claw
  Member

  Fieri wrote:

  wikis sanottiin että 4kids versiossa Sanji puhuu Brookin aksentilla.. En todellakaan halua kuulla! O_O””

  Kyseessä on siis Brooklynin aksentti. Ai että se ääni raastoi korvia. Tikkarikin vielä… Pilasivat Sanjin totaalisesti! T__T 4Kidsin OP on kyllä syvältä, sen huonompaa dubbia ja editointia ei varmasti löydä. On se vaan niin kivaa, kun törmää netissä tyyppeihin, jotka huutavat päin naamaa "HE IS ZOLO NOT ZORO!!!1". Ja se räppi… Sanatkin ovat niiiiiin typerät. Joku muuten oli lähettänyt ne suomenkielisen OP:n lukijapalstalle.

  Ja sitten alkuperäisversiosta. Seuraan OP-animea aktiivisesti. Olen katsonut animea alusta asti, subattuna tosin vasta Baratie-jaksoista lähtien. Tykkään kovasti animeversiosta, vaikka välillä edetään hyvin hitaasti ja jotkut jaksot on animoitu kummallisesti. Filleritkin ovat olleet hyviä, etenkin G-8 Arc (ei spoilaa, tapahtui Skypiean jälkeen). Niiden jaksojen aikana sai nauraa kunnolla! Sanji oli aivan uskomattoman komea niissä merivoimien kokin vaatteissa. <3 Elokuvatkin ovat hyviä, tosin niillä on tapana toistaa itseään. Kuutosleffa taitaa olla lempparini, vaikka animointi on mitä on. Itken aina lopussa, ensin suuttumuksesta ja sitten liikutuksesta. En mahda sille mitään. Ysileffa oli jo melkeinpä huono. Animointi sukkasi, eikä mielestäni ollut mitään järkeä ruveta kertomaan vähän muunneltua versiota Drum Arcista.

  #45866
  Monninen
  Member

  Juu elokuvat ovat myös hyviä!
  Lempparini on 7… Mikä se 6 leffa oli? En oikein muista ku katoin sen joskus ajal nakkisota…

  #45869
  Tiger Claw
  Member

  Monninen wrote:

  Mikä se 6 leffa oli? En oikein muista ku katoin sen joskus ajal nakkisota…

  Kuutosleffassa Olkihattupiraatit menevät paroni Omatsurin saarelle. He pelaavat pelejä ja tutkivat saarta. Luffy tutustuu yksinäiseen merirosvokapteeniin, joka varoittaa häntä Omatsurista. Kaikki sujuu hyvin, kunnes Olkihattupiraattien jäsenet alkavat kadota yksi toisensa jälkeen. Lopulta vain Luffy on jäljellä. Käy ilmi, että Usopp, Nami, Sanji, Chopper, Robin ja Zoro ovat joutuneet Omatsurin olkapäällä keikkuvan kukan ruoaksi. Luffy aloittaa taistelun paronia vastaan ja lopulta voittaa tämän.

  Alan aina itkeä kohdassa, jossa Olkihattujen jäsenet imeytyvät yksi kerrallaan siihen kukkaan. Se kohta on aivan kamala. Omatsuri on yksi niistä OP-hahmoista, joita vihaan yli kaiken. Jopa Spandam kalpenee paronin rinnalla. Onneksi Luffy antoi hänelle (siis Omatsurille) selkään.

  #45961
  Osaka
  Participant

  Luffyä oli tarkoitus jossain vaiheessa cossata… 😆

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 228 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.