One Piece -photoshoot Animeconissa

Home Forums Sekalaista Cosplay One Piece -photoshoot Animeconissa

 • This topic has 12 voices and 54 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • Author
  Posts
 • #56714
  Tiger Claw
  Member

  One Piece -photoshoot Animeconissa (pe, klo 17-19)

  Juu. Tein tämän tälle alueelle, koska cosplay-ryhmille ja sellaisille ei ole omaa aluetta Sangatsulassa. Siirtäkäätten jos on tarvetta.

  Niin. Olen huomannut, että tämän vuoden Animeconiin on tulossa ihan mukavasti One Piece -cossaajia. Yhteisestä ryhmäkuvastakin on puhuttu. Viime vuonna joku photoshootin tapainen järjestettiin, ja se meni minulta sivu suun kun en ollut tietoinen. Se harmitti. Niinpä nyt aion itse perustaa One Piece -photoshootin, jos ihmisiä vain kiinnostaa.

  Mikä sitten on photoshoot? Photoshootissa otetaan cosplay-kuvia. Olisi ihanaa saada paljon kuvia One Piece -hahmoista ja sitten vielä sellainen iso ryhmäkuva. Kiinnostaako? Ilmoittaudu tähän ketjuun. Ei haittaa, jos samojakin hahmoja ilmoittautuu, sillä mitä enemmän sen mukavampaa!

  Päiväksi on siis valittu perjantai, sillä se käy paremmin kuin sunnuntai. Tervetuloa mukaan!

  Mukana:

  Nefertari Vivi (prinsessapuku): Tiger Claw
  Sanji (turkoosi paita): Efsumi
  Nico Robin (Davy Back Fight): Fieri
  Tony Tony Chopper: ChocolateMonster
  Sanji (Alabasta + Mr Prince): PrinceDukitte
  Nami (Davy Back Fight): Penttipossu
  Tony Tony Chopper: Potsi
  Nami: (Alabasta): (ei tietoa nimestä)
  Nico Robin (Thriller Bark): Blomcia
  Luffy: I hide I
  Buggy: Sora-san
  Luffy: Monninen
  Tony Tony Chopper: _kyori
  Shanks Punatukka: Quarry
  Luffy: Padonis
  Nami: LS135

  #56717
  Efsumi
  Member

  tälläistä minä olenkin odottanut 😀 päivällä ei ole niinkään väliä koska minulle käy perjantai ja sunnuntai^^en kyllä ole varma minä päivänä cossaan sanjia mutta en ainakaan lauantaina koska sillon on se pukukilpailu ja menen sinne ihan eri puvulla;) joten sittenku se päivä tiedetään niin minä pukeudun sinä päivänä sanjiksi^^

  #56718
  Tiger Claw
  Member

  Efsumi: Yay! 😀 Hieno juttu. Kivaa, että edes joku kiinnostui.

  Päivä on oikeastaan minullekin ihan sama, tosin tulen perjantaina coniin vasta iltapäivällä ja sunnuntaina menen cosplay-deittiin. Toisaalta deitissä tuskin menee koko päivää, eikä photoshootin tarvitse kestää kauaa. Olin Desuconissa Kuroshitsuji-photoshootissa, ja meillä meni n. kaksi tuntia. Semmoista pituutta minäkin ajattelin.

  #56803
  Fieri
  Member

  Fieri tulloo mukaan! Mutta vain perjantaina cossaan Nico Robinia… Lauantaina ja sunnuntaina cossaan bliitsihyyppiä, mutta jos on perjantaina niin Nico Robin Davy back fight-asullaan on ilmoittautunut mukaan :3

  #56811

  Hehee tämähän kuullostaa hauskalta! Mukana ollaan^^ Olisin Tony Tony Chopper, eli ilmoitelkaas päivästä niin tiedän minä päivänä sitten pukeudun chopperiksi>___<(pää asiassa mulla on chopper cossissa chopan hattu, ruskee toppi, pinkit shortsit, ruskeet legginssit ja varmaa pinkit crocsitXD)

  #56821
  Fieri
  Member

  EDITT: Päätinkin että cosplayaan perjantaina ja lauantaina Robinia, että olen tulossa lauantaina ja perjantaina 8D

  #56823
  PenttiPossu
  Member

  Kuulostaa mah-ta-val-ta! 8DD Meikä on todellakin mukana! (Kiitän Fieriä siitä, että hän kertoi minulle tästä, kun itse en paljon Sangatsun sivuilla ole, eli en olisi varmaan nähnyt tätä foorumiaihetta X3) Käy ihan mikä päivä tahansa, koko a-conin ajan hillun nimittäin samassa asussa. Ja cossaan siis Namia (Davy Back Fight-asu)

  #56831
  Tiger Claw
  Member

  Nnnnnoniin, kölvit! Phtoshootin päiväksi on valittu (minun itseni toimesta /D) PERJANTAI. *DOOOOOM* Tämä siksi, että useimmille ei käy sunnuntai. Koska con on auki kuuteen asti, ajattelin että photoshootin voisi aloittaa viideltä ja jatkaa ehkä seitsemään asti. Kai siinä pihalla saa olla, vaikka con päättyisikin. Itse tulen coniin vasta kolmen maissa (saattaa mennä lähemmäs neljäänkin). Ohjelmaa conissa on perjantaina klo 14-18, myyntipöydät ovat auki saman ajan. Eli kyllä siinä ehtii pyöriä ihan rauhassa.

  Hienoa, että näin montaa kiinnostaa! Jos tiedätte One Pieceä fanittavia kavereitanne, värvätkää ihmeessä! Kaikki hahmot aina Pandamiehestä Yosakuun ja Iceburgista Usoppiin ovat tervetulleita.

  #56892

  Haha, päätin liittyä tänne sivulle ihan vain jotta pääsisin mukaan keskusteluun! 😀 Eli tuona toisena Sanjina olen tulossa tähän Photaamaan.

  Onko mitään erityisiä ideoita vielä kuvista ja/tai teemoista?

  #56908
  Tiger Claw
  Member

  PrinceDukitte wrote:

  Haha, päätin liittyä tänne sivulle ihan vain jotta pääsisin mukaan keskusteluun! 😎 En ole vielä miettinyt mitään teemoja, pitää nyt katsoa mitä hahmoja saadaan mukaan. Mutta ainakin semmoinen ryhmäkuva kaikista osanottajista on must.

  #56916

  Selvän teki, eli sitä varmaan mietitään myöhemmin.. Minä voisin koettaa myös värvätä lisää jäseniä noiden kolmen lisäksi, voisin ehkä saada mukaan Luffyn, Zoron ja kolmannen Namin joiden kanssa olen muutenkin silloin perjantaina ryhmäcossissa. 😀
  Ja aivan, juu, mitenkäs ihmiset täällä suhtautuvat fanserviceen ja parituskuviin?

  Efsumi, mikä Sanjin asu sinulla on? Itsestäni en tiedä vielä minkä pistän mutta haluaisin välttää sitä, että tulisin samassa asussa kuin sinä.

  #56954
  Tiger Claw
  Member

  PrinceDukitte: Ooh, toivon oikein kovasti että saisit ne Zoron, Luffyn ja Namin mukaan! *__* Fanservice on ainakin minun puolestani OK (viime shootissahan sitä oli aika reippaasti /D), parituskuvat samoin. Itse ainakin tahdon posettamaan jonkun Sanjin vierelle~ Yhtään Coozaa kun ei ole ilmoittautunut. /D Eipä silti, Sanji on ihanampi kuin Cooza.

  #57027
  Efsumi
  Member

  minulla ei ole mitään paritus kuvia vastaan ja sitää fanservise hommaa^^

  PrinceDukitte:miä tulen siinä sanjin turkoosin värisessä kauluspaidassa ja mustissa housuissa(tietenkin^^)
  —> http://www.armadaanime.com/poster-sanji.jpg en tietenkään pidä paitaani auki tuolla tavalla kun olen tyttö 8”D ja minulla kun on rinnat niin siinä on aikamoinen homma saada ne piiloon…X”””””””D juuh……"hyvä puheen aihe…""" jesaria vaan ympäriinsäXDse kyl sattuu mut jos aikoo crosplayata niin pitää tehdä mitä pitää:D

  #57030
  Fieri
  Member

  Ei. Minulla ei ole (TODELLAKAAN… >83) ZoSa ja NamiSanji kuvia vastaan. <3 Mutta älkää luulko että saatte minut tekemään ZoroRobinia vaikka se on aika söpö…

  #57264
  Tiger Claw
  Member

  Coniin enää vajaat kolme viikkoa! *__* Alkaa jo jänskättää. Toivottavasti tämä shootti onnistuu. Minä muuten ajattelin tapaamispaikaksi pääovet tai jonkun muun paikan, joka on näkösällä ja helppo löytää. Kaapelitehtaan vieressä ei ole mitään puistoa, joten photoshootti pitää hoitaa asfalttimaastossa. Ei paras vaihtoehto, mutta kun muutakaan ei ole… Miltä kuulostaisi? Ajattelin myös, että myöhästyneitä odoteltaisiin semmoinen 15 minuuttia ja sitten ruvettaisiin kuvaamaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.