Ookiku Furikabutte (Oofuri)

Home Forums Anime Animesarjat Ookiku Furikabutte (Oofuri)

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #41094
  Anii-chan
  Member

  Itse pidän tästä pesisarjasta hyvinkin paljon, lempihahmoni ovat Mihashi, Tajima ja Abe. Mihashi on mielestäni todella suloinen (johtuu tämän itkun kohtauksista ja naaman vääntelyistä <33) Tiesin sarjasta enen kesän alkua mutta aloitin lukemaan mangana ja katsomaan animena parisen kuukautta sitten. Juoni on hauska ja mieleeni, hahmot ovat ihania ja söpöjä <3

  #42376
  intiaani
  Member

  Voih! Sarja, joka sai paikan minun syrämestäin! Jotenkin vaan koukutuin tähän niin pahasti että aloin jopa fanittamaan tätä. Alotin tätä katsomaan asenteella " kait siitä nyt pari jaksoo on katottava kun kaikki siitä höpöttää ja on tuolla minun listoilla" mutta kuinkas sitten kävikään. Kaiken lisäks olen BL-fani niin minua vietiin ja kunnolla. Tässä on niin paljon ns. "vinkkejä" että meinaa pistää hävettää.
  Ihan kelpo ja viihdyttävä sarja, joka saa kaiken lisäks vielä nauramaanki. Tykkäsin myös tän animoinnista ottelukohtauksissa. Oli ilo katsella.
  Lempihahmoiks pitää mainita Abe, Tajima ja Hanai. (jotenki en ylläty tuosta kaartista. Tuntuu että kaikki fanittaa samoja hahmoja…) Ja se on tässä sarjassa se erikoisuus, että en mitenkään vihaa Mihashia. Yleensä vihaisin hahmoja, jotka on vähänkään Mihashin kaltaisia, mutta hän nyt on suurimman luokan poikkeus. Olen pitkään ihmetelly miksi.
  Tässä sarjassa on muutenki minun lempiseyuuita aika monta. Pitää varmaan joku päivä ottaa oofuri maratoni ja kattoo ihan uudemman kerran.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.