Osu!

Home Forums Sekalaista Pelit Osu!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
 • Author
  Posts
 • #81551
  Sakata-Kun
  Member

  Yosh!Koska kukaan muukaan ei jaksa tehdä tästä aihetta minä uhraudun.

  Niille jotka eivät tiiä mistä tässä on kyse niin tässä lyhyt oppitunti:

  "Osu! on Dean Herbertin (?) luoma ilmainen rytmipeli,jonka pelattavuus perustuu mm. Osu! Tatakaedaan! Ouendan, Elite Beat Agentsiin and Taiko no Tatsujiin.Pelin tarkoituksena on läpäistä kenttä/laulu osumalla ja suorittamalla erillaisia liukusäätimiä,painikkeita yms. tarpeeksi paljon niin ettei ns. elämä palkki ehdi kulua loppuun ennen kuin kenttä loppuu.Näitä kenttia (Beatmappeja) voi ladata netistä kuinka paljon haluaa.Niitä voi ladata yksitellen tai "Paketeissa",jotka sisältää about 20 kenttää.Näitä kenttiä on ollut 30 kesäkuuta asti yli 7052 kappaletta."

  Siinä oli raaka suomennos wikipediasta.

  Linkki josta pelin saa ladattua:http://osu.ppy.sh/

  Eli keskustelua aiheeseen liittyen:
  Kertokaa omia mielipiteitä pelistä.
  Suositelkaa kappaleita.
  Kertokaa mitkä kappaleet "jumittaa" (ei saa loppuun) teillä
  yms.

  Jos tästä alotusviestistä puuttuu jotain kertokaa ihmeessä niin lisään.

  #81564
  Blackbeard
  Participant

  Olen tosiaan ihan koukussa, kuten Off-Topicin puolelta on saattanut päätellä.

  Tällä hetkellä parhaat biisit on Totoro – Path of Wind, Phoenix Wright Compilation ja AKFG – Re:Re:. Ja 12pm – Tetris Remix on kanssa kova. Totorosta on kovimmat pisteet, yli 2 miljoonaa. Paras listasijoitus on ollut #62 Professor LAyton – Plot Thickens biisissä, tosin se on melko uusi ja ei kovin suosittu, joten listoille pääsee aika helposti. Nyt on varmaan sijoitus tippunutkin.

  Lähinnä tulee pelimusiikkeja pelailtua, mutta myös jotain anime ja j-rock biisejä.

  Oon ollut vähän aikaa jumissa D-Technolivessä, tosin en ole kovin aktiivisesti yrittänytkään sitä läpäistä.

  #81594
  Allen
  Member

  Joo, muutaman viikon nyt olen pelannut. Nimimerkki on Kirameki, profiili on tässä.

  On tosiaan mahtava peli. Mukavan monipuolinen valikoima beatmappejkin löytyy. Omia beatmappeja en ole vielä yrittänyt tehdä, mutta ainakin Harry Gregson Williamsin Metal gear sagan ajattelin väsätä, sitten kun olen vähän taitavampi.

  Kuten profiilista näkyy, en ole järin hyvä vielä, normal/hard biisejä vetelen. Peli-, ja animeumusiikkia soittelen pääasiassa, mutta satunnaiseisesti muutakin. Suosikkibiisejä: To zanarkand (hard), Portal: still alive (easy), Yoko Shimomura – Dearly Beloved [Normal] ja aika moni muu. Tällä hetkellä jumittelen Zankoku na thenshi no teezen hard-versiolle.

  #81615
  Blackbeard
  Participant

  Gorillaz – Feel Good Inc. [Normal] – Monthly Ranking #5 ! Jei 😀

  Ja nikkihän olis siis se BeeBee.

  #81628
  mansikka94
  Member

  Ohhohoo, jaksoihan se Sakata keskustelun väsätä, kun me muut emme vaivautuneet : DDDDD Hyvin tehty~!

  Löydympi sieltä nickillä mansikka, allekirjoituksessa on linkki profiiliin.
  Alotin tämän pelin pelaamisen kait viime maaliskuussa (…?). Kesällä taisi olla isompi tauko, en pelannut suunnilleen ollenkaan. Osasyy on hiiri, joka meiltä hajosi. Sen tilalle ostettiin langaton, joka ei ole ollenkaan hyvä osu!a pelatessa. Jouduin silloin tuolta koneen ohjauspaneelista (tai jostain sieltä) niitä hiiren nopeusasetuksia muuttamaan, kun yritin tuolla langattomalla pelata. Siitä jonkun ajan päästä saatiin kuitenki myös toinen hiiri, joka on langallinen. Tietenkään ne samat asetukset ei olleet sille hyvät, joten jouduin taas muuttelemaan ja siitä tuli hirveä sotku kun yritin niitä asetuksia saada hyvin, ja millään tavalla ei tuntunut oikein hyvältä. Nykyään on kuitenkin osu!a varten oma langallinen hiiri ja sitä langatonta käytetään muuten. Muttamutta. Off-topicissa Kirppu11 tuli osu!n joku kerta maininneeksi ja tuli semmoinen "Enpä ookkaan vähään aikaan pelannut" fiilis, ja nyt taas pelailen vähän useammin.

  Ite vetelen yleensä animemusiikkia, mutta pelimusiikkiakin jonkun verran, sillä veljet on niitäkin meille ladanneet. Useimmiten tulee palattua Bad Apple!a Ei mitään havaintoa, että mikä biisi on, minulle vaan moninpelissä pistettiin se ladattavaksi ja tykästyin, Wada Koujin Butterflya ja Koi no Mikuru Densetsua, yksinkertaisesti siksi, että ne mapit on mielestäni hyvin tehty. Bad Apple! on mukavan nopea, mutta ei kuitenkaan liian nopea En tosin ole päässyt Hardia vielä läpi…. Yleensä pelaan sitä heti ensimmäisenä, tulee sillä hyvin lämmiteltyä : DDD Yleensä lataan vain rankattuja, mutta jos on aivan "pakko" saada joku biisi, jota ei ole rankttu, niin saatan ladata muutenkin.

  Olisi muuten hauska pelata joku kerta moninpeliä sillätavalla Sangatsulaisten porukassa… : DDDDD
  Ja tuli erittäin epäselvää tekstiä. Pahoitteluni~

  #81632
  Gawonarus
  Participant

  Kyllä tätäkin pelasin aika paljon yhdessä vaiheessa, mutta nyt olen jo vähän kyllästynytD:. To Zanarkand on tosiaan hyvä osu!tettava. Oma lempparini on ehdottomasti Super Mario Galaxyn Gusty garden, ehdottomasti hardilla.

  Oma paras sijoitukseni taisi olla #66 Monkey Islandin teemassa. Normaalisti olen kuitenkin jossain #300-400 hujakoilla.

  #81709
  Blackbeard
  Participant

  Tajusin hakea Chrono Trigger musaa Osu!un. AIvan loistavaa, löysin Robon ja Frogin teemat.

  Chrono Trigger on muuten paras perinteinen RPG mitä on koskaan tehty. Jo suunnitelutiimi kertoo paljon; Hironobu Sakaguchi, Yuji Horii, ja Akira Toriyama. Käsikirjoitus Masato KAto. Musiikit Yasunori Mitsuda ja Nobue Uematsu. Niin uraa uurtava. Ei enään random taisteluita, ja pelaajan ratkaisuilla oli vaikutusta pelinkulkuun. Vaihtoehtoisia loppuja, ja valtava määrä sivuquesteja. Mutta se off-topicista. Pitänee tehdä pelille oma aloitus 😀

  #82393
  Fieri
  Member

  Yeah! Osu! on aika paras XD Lemppareita on HeHe remix hardilla ja kaikkea semmosta. Night of knights ja sellaset kaikki <3 XD Palvon kyllä tekijää kun tähän saa melkeen kaikkia biisejä kun haluu XD

  #82553
  Sakata-Kun
  Member

  Yosh!Laitetaan omaakin kommenttiakin, kun kerran on tylsää.xD

  Eli erittäin hyvä peli.Itse pelaan lähinnä anime biisejä.Kyllä joskus eksyy pelaamaan pelimussiikkia, mutta se on jäänyt vähän syrjemmällle.Mutta siis.Pelaan yleensä pelkkiä rankattuja mappeja, kun jotenkin niden "ei rankattujen" mappien pelaaminen innosta.Lempibiisinä nyt viimeaikona ollut toi To Aru Kagaku no Railgunin ensimäinen ja ainoa OP (ainoa "ei rankattu" biisi jota olen vähän enemmänkin pelannut), joka juuri rankattii.Yay!Nuo special moodit (taiko ja catch the beat)ei juuri ole napannut.Kokeillu oon mutta siihen se onkin sitten jäänyt.Jep!Ja nyt takas pelaamaan!xD

  Ja minut löytää nikillä Shipuli-kun siis.

  //Edit:Double timella on sitten hubaa pelata!

  #86817
  Kirppu11
  Member

  Osu! = <3
  Koukussa ollaan, aika pahastikkin. Pakko pelata muutama peli joka päivä ~~ <_________<

  Lempparit on tällä hetkellä (ne muuttuu melkosen usein…) mm. Yuuki Aira – Colorless Wind, Aki Toyosaki – Cagayake!, Totoron Path Of The Wind, Rin Kagamine – I like you, I love you, ALI PROJECT – Kinjirareta Asobi.. Siinä joitakin :’3
  Menetän hermoni aikas helposti, jos joku ei ekalla kerralla onnistu, mutta Osu!ssa pystyn pelata jotain vaikka sata kertaa, vaikka epäonnistuisin :”D Akemi Kandan 1000% Sparking!:in "Insanessa" on ollut aika lailla vaikeuksia nytys. Hardinkin kanssa olin ihan pulassa, ja kun viimein pääsin sen, alotin ihan innoissaan insanen pelaamisen ja yllätys, en pääse sitä koskaan läpi. Samoin Yoko Hikasan Don’t Say "Lazy":n "busyssa". Siinä kun ne palluraiset (? :’D) menee niin "kauas toisistaan" ja oma hiirenkäyttö on niin surkeata, etten kerkeä perässä. Muttah. Harjoitus tekee mestarin, kai.

  Animemusiikkia lähinnä pelaan, kuten suurin osa täällä näyttääkin tekevän… Mutta J-poppiakin ja jonkun verran J-rockiakin (vähän sitä sieltä kyllä löytyy) pelailen. Juu ja Voksujen kappaleita kanssa on aika paljon tullut latailtua.

  Olikos muuta? Eikai. Edittoilen jos jotain pääsi puuttumaan.

  #96919
  Emily-fani
  Participant

  Koukussa tämäkin.

  Animemuusikkia pääosin. Taitaa olla ainoastaan 1-2 kappaletta, jotka eivät kuulu ko. kategoriaan ^^’
  En ole hirviän hyvä pelaaja. Helpolla pääsen aina läpi, samoin normaalilla, mutta sitten ei enää onnistu. (Insanella oon vissiin muistaakseni päässyt Tomare! :n läpi.) Mutta harjoitus tekee mestarin… tai sitten ei.

  Sitä Taikoa en muuten älyä yhtään.

  Ja Kirppu11’n kanssa olen samaa mieltä tuosta, että "Menetän hermoni aikas helposti, jos joku ei ekalla kerralla onnistu, mutta Osu!ssa pystyn pelata jotain vaikka sata kertaa, vaikka epäonnistuisin :”D". Yleensä jos en ekalla kerralla pääse läpi, niin lopetan pelin, mutta tässä voi yritää vaikka kuinka monta kertaa.

  #102741
  Banzai
  Member

  Öö.. Aloitin kyseisen pelin pari viikkoa sitten, enkä vielläkään ole päässyt siitä harjoitus levelist eteenpäin x _ X ?! Oonko ihan okei ?. Voisko joku jeesata ?

  #102783
  mansikka94
  Member

  Banzai wrote:

  Öö.. Aloitin kyseisen pelin pari viikkoa sitten, enkä vielläkään ole päässyt siitä harjoitus levelist eteenpäin x _ X ?! Oonko ihan okei ?. Voisko joku jeesata ?

  En ole nyt ihan varma tajusinko oikein, että sulla ei ole vielä muita kuin se valmiiksi oleva osu! tutorial…? Jos näin, niin teikän pitää käydä biisejä itse latailemassa osu!n nettisivuilta. Anime ja pelimusiikkia taitaa lähinna olla, mutta kyllähän sieltä muutakin löytyy. Korjaa muuten Banzai, jos ymmärsin väärin niin voi sitten miettiä uudestaan, osaanko auttaa… : 3

  Juh, on tässä taas tullut vähän ahkerammin viimeaikoina pelattua. Ja näin kun tarkistan, niin minähän olen suomalaisista pelaajista sijalla 95, jeii~ : DD Ja tuli tehtyä tässä vähän aikaa sitten oma ennätys, biisissä Ride on Shooting Star sijalla 12~

  #102785
  Banzai
  Member

  Hei kuule kiitti avusta, se taso on just se tutorial mis on se spinni juttu ja ne sun muut. Alankin pelaamaan : D

  #105328
  mansikka94
  Member

  Hei tässä taas vähän enemmän tullut pelattua, ja tuli semmonen ajatus mieleen taisin kyllä ohimennen täällä jo mainita, mutta samapa se~ että oliskohan täällä innokkaita Osu!ttajia pelaamaan moninpeliä, ihan Sangatsulaisporukalla…? : 3 En tiedä että millon, mutta tälleen vaan aluksi, että olisko…..? Ja jos olisi, niin tietysti mahd. moni olis kiva saada mukaan 8 on tietenkin yhden huoneen maksimi, mutta voihan niitä huoneita olla useampikin~ Ja että jos on, niin pitäiskö biisit valita etukäteen, että ei kaikki jumittaisi siinä, kun rupeaa latailemaan kaikki yhtäaikaa….? Vastatkaa ihmiset, en nyt tiedä onko tämä ihan tyhmä idea vai ei, joten kertokaa ihmeessä….. : 3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.