OVAt ja spesiaalit yms.

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt OVAt ja spesiaalit yms.

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #118477
  Kuroii
  Member

  Aiheena siis OVAt, spesiaalit jne. Keskustelua niistä. :’3

  Onkos teidän mielestänne ne hyvä vai huono lisäys sarjaan?

  Itsestäni on ainakin kiva, jos lyhyimmistä sarjoista tulee speasiaali vähän sarjan loppumisen jälkeen. : 3 Se tuo yleensä kivan lopetuksen ja kiva palata aiemmin katsomaan sarjaan uudestaan~

  Mitä mieltä te olette?

  Voitte myös sanoja parhaimman OVAn ja speasiaalin ja vastineeksi huonoimmat :3

  #118490
  Sakata-Kun
  Member

  Itse en tiedä ovatko nämä nyt plussa vai miinus sarjalle. Riippuu aika pitkälti mistä sarjasta kyse. Joihinkin komedioihin ja todella hauskoihin sarjoihin sopii erittäin hyvin. Saa nauraa vielä sarjankin jälkeen. Hyvänä esimerkkinä juuri tullut Baka Testin Matsuri ova. Hauska, viihdyttävä yksi lempi ovista jo nyt. Mutta taas johonkin sarjaan jossa on hyvä loppu jo ja kunnon juoni, niin ei oikein toimi. Tietenkään niissä sarjoissa mitkä olivat huonoja jo itse sarjassa toimivat vielä vähemmän. Ja ne specialit jotka ovat juuri sen 4 minuuttia lopputeksteineen ovat kyllä aika turhia. Ei yleensä niin HC fani että jaksaisi kiinnostaa (ja silti vain katsoo…xD).

  Mutta siis tuo joihinkin animesarjojen jälkeen tulevista ovista/speciaaleista. Ennen sarjan alkua tulevista taas niin. Ne yleensä toimivat aika hyvin. Niistä näkee minkälainen sarja olisi tulossa ja yhden jakson perusteella melkein voi sanoa kannattaako sarja katsoa juonen perusteella (joka yleensä aika pikakelataan suurinpiirtein siinä). Animaation laatu taas voi vaihdella. Mutta muuten toimivat ihan hyvin. Beelzebub ova ihan hyvä esimerkki, vaikka tiesi jo millainen juoni, mutta sai ainakin käsityksen millainen sarja tulisi olemaan.

  Yksi lempi OVA tuli jo mainittua joten mainitaan yksi lempi special. Hiyokoi ehdottomasti yksi lempi special (specialiksi se ainakin malissa luokitellaan). Mansikalle kiitos tämän katsomisesta Asiat käydään aika nopeasti tuossa läpi mutta erittäin hieno special. Toivoisin todella että joskus ihan kunnon animekin tulisi, koska sarja on vielä kesken.

  #124661

  Minun mielestä ne ovat aivan hyvä lisäys ja sen todistaa se, kuinka monta kertaa olen joutunut pienen masennuksen valtaan animen loppumisen jälkeen, mutta sitten piristynyt ova:n ja speciaalien ansiosta.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.