Pahin kokemasi tapaus!!

Home Forums Sekalaista Muut Pahin kokemasi tapaus!!

 • This topic has 5 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #122150
  ranko
  Participant

  Niin… Voit vain kertoa mikä on sinun pahin kokemasi tapaus.
  Voin kertoa omani.
  No.. Olen tyttö ja mua on pussattu koulussa poskelle. Pussaajakin oli tyttö. Se oli äklöä!!
  Sain sinä päivänä traumoja miten sen nyt sanois?

  #122174
  Takadoshika
  Member

  Mun pahin kokemani tapaus on kun oltiin menossa mökille. Siinä matkalla on sellanen puusilta ja tietysti siitä mentiin. Mikä parasta se romahti ja iski paniikki. Kaikki päästiin pois autosa ja palokunta tuli. Oli kyllä tosi pelottavaa….

  #122182
  Mikila
  Participant

  No pahin jonka itse oikein muistan taitaa olla tämä: naapurilla oli (ja on tietääkseni vieläkin) semmonen kaakeliuima-allas, joka tais olla pari metriä syvä. Taisin olla jotain 6-vuotias kun olin siellä. En osannut vielä uida ja putosin uimapatjalta. Arvaatte varmaan miten siinä meinasi käydä…

  #122387
  Kyubi_i
  Member

  Omani on aika samankaltainen kuin edellinen. Olin joskus pienenä lomalla Kreikassa ja olimme siellä rannalla. Leikin vedessä kun aallokko suureni. Tulessani rantaa kohden, aalto vei hiekkaa jalan alta ja kaaduin selälteen veteen. Vesi vaahtosi ja en tiennyt miten päin olen siellä vedessä. Isäni oli videokuvannut minua samaan aikaa ja heitti kameransa mereen ja nosti minut jalasta ylös.
  En tiedä oliko tämä pahin kokemani tapaus mutta kuolemaa tässäkin uhmattiin….

  #122392
  zoka
  Member

  Samantapaisilla jatketaan. XD

  Pikkuipanana Ei mitään hajua kuinka vanha olin… Pieni kummiskin. putosin ojaan, kun olin siellä isosiskoni kanssa räppäämässä. Juu ei kuulosta pahalta, mutta sattui olemaan kevät ja kyseisessä ojassa oli paljon vettä. Kastuin, äiskä nosti ojasta. Paljon en muista siitä kun olin pieni mutta tuon muistan hyvin.

  #122400
  Mikila
  Participant

  ^ Tosta tulikin mieleen kun minä ja puoltoista vuotta vanhempi isosisko leikittiin ojan lähellä (oltiin alle kouluikäisiä) ja siskon jalka lipes ja se putos sinne, vettä tais olla sen vyötäröön asti. Sain kiskottua sen ylös ja se meni kotti vaihtaa vaatteet. Kyllä mä itekki vähän sillo säikähdin.

  #122523
  ranko
  Participant

  No mäkin muistan jotain ojassa olemisessa. Olin menossa pikkusiskoni kanssa kouluun kävellen. oli talvi. Menin pikkusiskoni kanssa ojaan kävelemään kun siellä oli jäitä. Se oli kivaa, kunnes se sortui mun alta. olin varmaan 3-luokalla. 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.