Pako

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Pako

 • This topic has 6 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #84996
  eerol
  Participant

  Eli juu mitä tykkäätte paosta (prisonbreak). Sarjahan kertoo MIchael Scofieldistä, joka meni tahalleen vankilaan pelastaakseen veljensä Lincolnin teloituksesta. Eka kausi on vankilasta paon suunnittelua ja lopulta sen toteutus. " kausi yritetään pysyä karkuteillä ja kolmosessa jouduttiin Sonaan, toiseen vankilaan, joka oli jossain Panamassa tai Meksikossa muistaakseni. Nyt 4 kausi alkaa 24.11, eli noin 2 viikon päästä.

  Mielestäni loistava ohjelma, etenkin eka kausi, jossa kuvattiin vankilaelämää, esiteltiin tulevia tärkeitä henkilöitä ja paon toteutus ja suunnitelma oli loistavan monimutkainen. 2 kausi oli myös hyvä, mutta 3 pienehko pettymys lyheydellään ja muutenkin tarinan huonoudella( ainakin verrattuna edellisiin kausiin). Mutta parasta on ns. Salajuoni kaiken takana, joka lavasti Lincolnin syylliseksi siihen murhaan ja muutenkin hallitsee pimennosta. Kaikkea siitä en edes muista, pitäisi katsoa uudelleen…

  Lempihahmojani ovat T-Bag, Michael, Houru, C-note ja Sucre.

  Eli juu lempihahmot, mielipiteet sun muut tänne, ja mieluiten ei spoilausta 4. tuotantokaudesta.

  Jos tämä informaatio ei riittänyt, Wikipedia on aina avoinna

  #85028
  Gawonarus
  Participant

  Mielestäni kaikkien aikojen paras tv-sarja. Ykkös- ja kakkoskausi ovat loistavia, kolmosessa alkaa juoni käytännössä alusta, mutta on sekin erittäin mielenkiintoinen. Ja sarjaa ei ole onneksi pitkitetty liikaa, kun loppuu kerran neloskauteen. Eipähän käy samoin kuin Lostille, josta on pikkuhiljaa mielenkiinto katoamassa. Lempihahmojani ovat Mahoney ja Bellick. Mahoney on kova jätkä ja Bellick on muuten vaan niin läppä.

  #85030
  Blackbeard
  Participant

  Neloskausi oli niin kamalaa kuraa, että lopetin katsomisen kesken. Alku asetelma oli ihan jännä, mutta sitten… Noh en spoilaa mitään, mutta aika naurettavaa katseltavaa oli.

  Harmillinen sarja. Ekakausi oli niin hieno, mutta miksi sitä ei vaan voitu lopettaa tyylillä. Tämä koko takaa-ajo ja salaliitto huttu on ollut yhtä suura facepalmia minun osaltani. Silti ihan semi-viihdyttävää katseltavaa, joten eiköhän tuo vikan kauden jälkipuolisko tule vilkaistua kun se nyt viimein Suomeenkin saapuu.

  #86779
  Dents
  Participant

  Jee, alkaa tänään ^^ Jännä sarja, ja olen odottelut. Vaikka tiedänkin miten sarja päätty, katon silti. Suosikkihahmoni:

  -T-bag (Hullu, mutta osaa olla myötätunnollinen)
  -Bellick (Niin läppä hahmo, örväilee vaan jotain.)
  -Sucre (Oikeesti sympaattinen hahmo)
  -Houru (Niin kahjo, mut sit Mahone meni ja ajo sen itsariin.)

  #86882
  Lisko
  Member

  Nelos kausi alkoi vihdoin. Ei kyllä todellakaan odottamisen arvoinen ensimmäisen jakson perusteella. Ensinnäkin jaksossa oli aivan liikaa kaikkea, ja kaikki vaan sujahti tapahtumasta toiseen. Jäi häiritsemään, kun se mustaihoinen firman kätyri tuli ampumaan Saraa, Lincolnia ja Michaelia kohti. Ne pakenee jonnekin takapihalle, ja Michael soittaa sille nimeä-en-muista tyypille ja sanoo, että ovat mukava skyllan metsästyksessä. Seuraavaksi ne onkin jo jossain kokous tilassa. Tuskin se firman agentti lähti siitä possumunkille, jäätäen ne rauhaan ?

  #94280
  Sanji
  Member

  eka ja toka kausi oli aivan mahtavii. kakkos kauden loppu anto kolmannel kaudel iha loistavan lähtökohdan mut seki idea tuhottii aika lahjakkaasti. siin olis voitu kuvata pal enemmä vankien jännitteit ja paon suunnitteluu. viimine kausi onki sit jo iha läppä ja täynnä kliseit. ”erikoisjoukko joka koottu tuhoamaa yhtiön”. ei näin. muuten joo hyvä sarja mut viimine kausi tuntuu tahallaa venytetylt.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.