Panty and Stocking with Garterbelt

Home Forums Anime Animesarjat Panty and Stocking with Garterbelt

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #116387
  Devilman
  Member

  GOD! MY! OH!

  Aikansa jättimenestys Gurren Lagannia lypsettyään GAINAX aloitti uuden sarjan, joka jätti kreisissä menossa TTGL:nkin auttamatta kakkoseksi. Se sarja on eilen päättynyt Panty and Stocking with Garterbelt. PSG, jota voisi myös kuvata "Tehotytöiksi aineissa" on täydellisen uniikki eepos, jota joko rakastaa tai vihaa. Minä rakastan sitä.

  Ghosteiksi kutsutut hirviöt riehuvat Daten Cityn kaupungissa, ja ainoat, jotka voivat suojella sen asukkaita, ovat enkelit Panty ja Stocking, jotka ovat lentäneet Taivaasta huonon käytöksen takia. Panty on seksihullu blondi, jonka pikkuhousut muuttuvat Backlace-pistooliksi ja Stocking goottilolita, jonka sukkahousut muuttuvat katanoiksi. Tytöt asuvat afropäisen pedofiilipappi Garterbeltin luona, joka on myös heidän eräänlainen pomonsa. Lisäksi heillä on lemmikkinä/nyrkkeilysäkkinä/tilanviejänä koiraa muistuttava mysteeriotus Chuck. Seikkailuissa on mukana myös Pantyyn ihastunut nörttipoju Brief, jonka rooli kasvaa huomattavasti loppua kohti mennessä.

  PSG:tä on hankala kuvata yhdellä sanalla. Kyseessä on psykedeelinen, törkyhuumorin täytteinen, häpeilemätön, houreisen älyvapauden ylistys, jollaiseen pystytään vain GAINAXilla. Kuten sanottu, sarja jakaa vahvasti mielipiteet, mutta sarjasta innostuvalle luvassa on eeppinen vuoristorata, joka alkaa episodimaisella viikon hirviö -kaavalla, kaksi lyhyempää kokonaisuutta per jakso, mutta riistäytyy käsistä koko maailman kohtalon ratkaisevaksi taisteluksi. Amerikkalaispiirretyistä (erityisesti Tehotytöistä) vaikutteita imevä animaatio vaihtaa tyyliä tarpeen tullen ja kun Panty ja Stocking päihittävät Ghostin, animaatio antaa tietä videokuvalle räjähtävästä paperimassafiguurista. Yksittäisten Ghostien rökittämisen jälkeen kuvaan astuvat demonisiskokset Scanty ja Kneesocks, heidän "lemmikkinsä" Fastener ja pomonsa, Daten Cityn pormestari ja arkkikonna Corset.

  Ihan yksipuolisesti toimintaa PSG ei kuitenkaan ole, sillä esimerkiksi yhdessä jaksossa Panty ja Stocking istuvat koko jaksonpuolikkaan sohvalla turisemassa odotellen, että Garterbelt saa ruoan valmiiksi. Mitään muuta siinä ei tapahdu ja silti se pysyy viihdyttävänä. Psykoottisen toiminnan ohella GAINAX osoittaa myös loistavansa tilannekomedian saralla. Se on jo aika hyvin. Pari heikompaa jaksoa mahtuu mukaan, mutta kokonaisuutena PSG on puhdasta kultaa.

  #116389
  Pappis
  Member

  Mietin ekojen jaksojen aikana tekisinkö tällaisen töpön, mutta se sitten jäi ja onneksi, koska teit paljon paremman kuin mä oisin : )

  Aloin kattoo PSGtä kaverini kanssa ku se oli meillä yötä ja pidettiin ruletin omaista animemaratonia. PSG osui silmään ja hajottiin ekassa jaksossa vaikka kuinka monta ja kertaa. Crunchyrolissa PSGhän on saanu k-18 leiman ja ei kyllä oo mikään ihmekään! Montakohan kertaa Panty panee ekan jakson aikana? Viis? Läppä on kaikkea muuta ku hyvän maun mukasta!
  Sarjan jenkkianimaatio tyyli oli jotain upean erilaista, joka huipentui Pantyn ja Stockingin TAIKAMUODONMUUTOKSEEN, johon varmaan upposi yli puolet sarjan budjetista. Se kohtaus aiheuttaa täydellisen repeämisen, koska ei ihan joka taikatyttö sarjassa muodonmuutokseen kuulu tankotanssia ja pienimuotoista strippaamista :”’D
  Panty ja Brief(+ Kneesocks) ovat lempihahmojani ja Briefin pärstäkerroin! *Ah* Kelpais!

  Ääninäyttelijät olivat loistavia, vaikka parissa jaksossa tuli *facepalm/REPS* hetkiä, koska Tomoyasu Sugita(Sakata Gintoki jne…) ja Shinichiro Miki(Urahara Kisuke, Roy Mustang jne…) esittivät sarjassa nenänöyhtä ghostia(Sugita) ja kierosilmäistä TV-juontajaa, joka oli tosiassa demoni Kneesocks(Miki). Kyseisissä jaksoissa en kestänyt katsoa(enkä kuunnella), koska mulle tulee hirveän helposti mieleen ääninäyttelijöiden muidet roolit puhumassa sen hetkisiä repliikkejä. En vain kestä.

  Mainio sarja kumminkin ja täyttä kultaa! Suosittelen, jos huumorintajusi on tarpeeksi huono!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.