Paradise Kiss

Home Forums Anime Animesarjat Paradise Kiss

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #123920
  Enzeru
  Participant

  Miksei tästä sarjasta oo aihetta? Eikö kukaan oo oikeesti kattonu Parakisua… Vai oonko ihan oikeesti niin tyhmä etten osaa käyttää tota hakua ja löytänyt sen takia aihetta tästä?

  Mutta joo ! Paradise Kiss on Ai Yazawan manga- ja animesarja, jonka päähenkilö on Yukari-niminen opiskelijatyttö. Eräänä päivänä Yukari törmää kadulla erikoiseen Arashiin, joka vie hänet salaperäiseen ateljeeseen. Ateljeessa Miwako, Arashi ja Isabella kertovat Yukarille, että he ovat tekemässä mekkoa koulunsa muotinäytökseen ja Yukari olisi heille täydellinen malli. Myöhemmin Yukari törmää Georgeen, joka on ryhmän johtaja. Tästä sitten alkaa ryhmän ankara työskentely mekon valmiiksi saamiseen, jossa on mukana myös monenlaisia ihmisuhdesotkuja.

  En oikeesti usko, ettei kukaan muu oo kattonu Parakisua kuin minä, joten hei kertokaa mielipiteitänne~! Mä tuun selittään joskus myöhemmin kun jaksan…

  #229745
  MangaFan01
  Participant

  Olen katsonut Paradise Kissin animena, ja oli kyllä todella mahtava, vaikka loppu olikin surullinen kun Yukari joutui eroon Georgesta.

  Toinen Ai Yazawan teos Nana,  jota nuorempana lainasin kirjastosta mangana ,oli myös surullinen lopusta, mutta oli aivan ihana ja koskettava tarina. Ja katsoin sen animena noin pari kuukautta sitten.

  Jos pitäisi valita, että tykkäsinkö enemmän Nanasta vai Paradise Kissistä, niin valitsisin Nanan.

  Suosittelen todella paljon että katsoisit myös Nanaa 🙂

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.