Paras One Piecen hahmo?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Paras One Piecen hahmo?

 • This topic has 76 voices and 89 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • Author
  Posts
 • #39013
  Tiger Claw
  Member

  Otsikko sen kertoo. Kuka One Piecen suuresta hahmokaardista on suosikkisi — ja ennen kaikkea MIKSI. Perustelut mukaan. Suosikkeja voi tietysti olla myös useita.

  Minun sydämeni on vienyt Sanji. En voi olla pitämättä hänestä. Pidän hänessä lähes kaikesta (paitsi naisten perässä juoksemisesta <<). Sanjissa on paljon koomisia piirteitä, mutta hän osaa olla myös vakava. Hän on kohtelias ja hyväkäytöksinen, oikea herrasmies. Vahvakin vielä, eikä mikään yhden idean hahmo. Ihanat kulmakarvat. <3 Olen myyty!

  #39152
  Mikko-kun
  Member

  Heh…Luffyhän se.

  Pelkästään se, että tyyppi osaa venyä tekee hänestä lempparini. Taito on mahtava. Mutta Luffyssä on myös muita hyviä piirteitä!. Aluksi hahmo voi tuntua liiankin koomiselta ja hauskalta/tyhmältä, mutta jos ruvetaan porautumaan syvälle tarinaan niin huomaa, että Luffy on hyvinkin psykologinen ja vakava hahmo.
  Ja onhan hän vahvin ^^…Pidän Luffystä senkin takia, koska hän pystyy suojelemaan ystäviään, ja taistelemaan unelmansa puolesta niin kiivaasti.

  Se oli kai ihan hyvä perustelu ^^

  Tsau!

  #39168
  Chaser
  Member

  Sanji 😎

  #39201
  Sun Summer
  Member

  Luffy tietenkin, siinä on vasta suloinen manga hahmo. ^^ Sillä on elämän asenne kohdallaan ja hän on oikein viihdyttävä manga hahmo. Luffyn on ainutlaatuinen henkilö mangoissa ja hän tekee sen minkä haluaa. Hän on vähän niinku minä. Pidän myös Luffyn tavasta taistella.

  Hyvä Luffyy!

  #39254
  Allen
  Member

  Chaser wrote:

  Sanji 😀

  #39354
  Elkku94
  Member

  Luffy tulee ykkösenä, Zoro hyvänä kakkosena 😀

  #39367
  Osaka
  Participant

  Luffy on ehdoton ykkönen, mutta Zoro ja Sanji tulevat heti perässä! :mrgreen:

  #39507
  Shalene94
  Member

  Zoro on paras!

  #39577
  Nanakin
  Member

  Tosha aikasemmin tuli jo todettua että kovimmat kaverit on Franky, Choper ja Soge-King, mutta nyt sitten paras. Franky tuohiukkasen erikoisuutta tappeluihin, Chopper on läppä, mutta toisaalta heikomman puoleinen (nyt saan todennäkösesti kaikki Choppa-ihq-fanit niskaani ja kuuluu vaan, "Ei SEN SIIS NIINQ TARTTE OLlA KOVA TAPPELIJA KU SE ON NIIN IHQ JA KARVANEN!!!") Soge-King taas on hanu koska se on vaan se sama vanha usopp maskin alla (Hups, spoileri :3) ja yhtä coward kun ennekin. Vastaukseni on siis……..*rumpujen pärinää*………..Luffy!! mikskö? älä kysy, se on läpätiläppä ja kova muutenkin. Tööt!

  #39649
  Seyra
  Member

  Zoro, mutta en osaa kunnolla perustella. Luultavasti siksi, että hän ei ole aivan niin tyhjäpäinen kuin Luffy, mutta on silti vahvimpia taistelijoita heidän joukostaan.

  #39993
  eerol
  Participant

  Zoro koska taistelutyyli on hienoa katseltavaa, vahva ilman pirunmarjaakin, nukkuu aina 😆

  #40071
  mikoku
  Member

  Mun mielestä Luffy on paras tyyppi.

  En oikeen tarkalleen tiiä miks pidän juuri hänestä, mutta vois olla jotain sellasta että Luffy on niin vahva ja koominen henkilö, periksiantamaton tilanteessa kuin tilanteessa, tekee mitä tahtoo ja… ok en keksi enää… mut jotain tollasta.

  Toka paras on mun mielestä ehkä Franky tai Brooke. En osaa sanoo

  #40078
  Hant
  Participant

  Zoro on minun suosikkini, hankala oli valita paras hahmo,
  One Piecen hahmot ovat kaikki niin omaperäisiä tyyppejä…

  Mutta Zoro kai sen vuoksi, että hän on kova harjoittamaan taitojaan,
  mutta toisaalta nukkuu aina kaiken ohi, tosi ristiriitainen tyyppi…!
  Hmm, se on myös vahva, persoonallinen ja muutenkin siisti miekkamies, hehe. 😀

  #40133
  Elmo
  Member

  Parhaat ovat kyllä ehdottomasti Spandam, Frankyyyh, Chopper, Usopp, Brooke ja Luffy!!! Ai niin, ja Fukurou myos! Ovat niin koomisia hahmoja!!! :mrgreen:

  #40190
  Yazka
  Member

  Olen lukenut vasta uusimpaan suomennettuun kirjaan eli 42. asti + pikku pätkiä siitä edemmäs. Lukemani pohjalta ääneni parhaaksi hahmoksi saa Shanks, koska hän on rennon letkeä, määrätietoinen ja jalo tyyppi. 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 90 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.