Parempi kuin entinen..?

Home Forums Sekalaista Muut Parempi kuin entinen..?

 • This topic has 42 voices and 44 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • Author
  Posts
 • #38944
  MangaNi!
  Member

  Onx tää teidän mielest parempi kuin ennen ku tää muutettiin? onhan tää tietenkin ensin sekava.. 😕

  #38946
  Seyra
  Member

  Minun mielestäni sivu on nyt jotenkin parempi ja selkeämpi. Taitaa fiilis tulla siitä, että nyt tämä muistuttaa todella paljon Aniki sivuston ulkoasu ja muutenkin…

  #38947
  Allen
  Member

  Juu, on hieman sekava, mutta tykkään kyllä!
  Kunhan tänne ei nyt tulii sitä samaa ikävää "miljoonan narutoketjun syndroomaa"
  a.k.a kaikki tekee samanlaisia ketjuja viitsimättä katsoa onko sellaista jo -___-
  Mutta tiivistettynä: Pidän!

  #38948
  Whistle
  Member

  Mutta koska Aniki on toimiva sivusto niin sehän ei haittaa ollenkaan? 🙂

  Miljoonan narutoketjun syndrooma on vakava sairaus. Siihen eivät auta piikit eikä puudutukset, joten ei anneta näiden sivustojen sairastua? :3

  #38949
  levaus
  Participant

  kyllä parempi.enemmän toimintoja,profiilia voi muokata tarkemmin….jooh… 😎

  #38959
  Shiro-chan
  Member

  Omasta mielestäni tämä on parempi… Olen kyllä vielä vähän sekaisin tästä enkä löydä kaikkea heti 😆

  #38971
  Ladylike
  Member

  Totean myös toistamiseen, tätä tämä foorumi kaipasi. Ja Antti-setä lupailikin modejen olevan paljon aktiivisempia kuin ennen ^_^

  …Ennen päivitystä tuntui että paikka hajoaa käsiin O___o

  #38972
  Tooku2
  Member

  On tää… ihan OK. Jouduin kyl tekemään uuden käyttäjän ku vanha ei tominu; ei onnistunu avan ja allekirjotuksen laittaminen, keskustelualueesta tää väitti ettei oo olemas jne. Mut muuten ihan jees. Sellanen.. helppokäyttöne. Käytän tälläsii foorumeit varmaa vähä liian paljon. :’D

  #38975
  räsynukke
  Member

  On mielestäni parempi!:) Pidän siitä, että profiilia voi muokata vapaammin, ja sivujen ulkoasu ym. ovat mielestäni hienommat. Myös lupaukset tiukemmasta linjasta uusien aiheiden kanssa kuulostaa hyvältä.
  Aluksi olin kyllä ihan pihalla ja sekaisin..;’D Jossain vaiheessa piti huutaa Puolukkaakin apuun, muttah nyt tämä sujuu jo, kuten näkyy.

  #38979
  Greensister
  Participant

  Minä tykkään ja tosi paljon. Niin monella foorumilla kun on tullut pyörittyä tämmöinen tuntuu ihan omalta kodilta. Aivan ihanaa on kun saa muokata profiilia ihan miten haluaa toisin kuin ennen.
  Ja aivan ihanaa on myös se ettei tule montasataa topua samasta aiheesta ja muidenkin vastauksia on helpompi lukea kun ei tarvitse hyppiä lukiakseen ne kaikki.
  Ja nyt uskaltaa laittaa Galleriaankin kuvia ihan vapaasti. Joten tämä on kaikin puolin parempi mutta uusille käyttäjille vähän sekava.

  #38982
  Inu-Mimi
  Member

  Naurahdin Torin allekirjoitukselle. Oih, nykyäaikaisia toimintoja. Hieman monimutkaista vielä mutta kyllä kai tähän tottuu (*köh*kuten muiden foorumeiden tämänkaltaisiin uudistuksiin – kolme vuotta sitten*köh* parempi myöhään kuin ei milloinkaan). Täytyy kyllä sanoa että pieniksi te avatarit pakotatte, taistelin pitkään että sain omani oikean kokoiseksi. Tämä näyttää kyllä sekavalta, saatan muuttaa sen kohta (varsinkin kun pakkomielteilen nyt Casshernista, thus the signature, lyriikoita openingista). Ja tässä näkyy olevan liitetiedoston mahdollisuuskin, ooh. Melkein kuin imageboordit. Toivottavasti paikka vielä pysyy nyt asialinjalla. vanhat ketjut ovat kuolleet, luojan kiitos.

  #38985
  Yasui
  Member

  Onhan tämä parempi kuin entinen.. näin ensisilmäykseltä^^
  huomattiin vaan muutaman kanssa ettei vanhalla tunnuksella pääse sisään?O.o
  No joka tapauksessa, avatar rajoitteet ovat aivan liiaan pienet, kokoa 90×90 on hankala löytää. Saisivat mielestäni nostaa sen 120×120 kokoon tai vähintään edes se 100×100 (joka on se yleinen avatar koko)

  #38991
  Etsura
  Member

  Muutos on hyvä, ehdottomasti. Olin siihen aikaisempaan sekasotkuun ja miljoonan narutoketjun syndroomaan jo tympääntynyt ja lakannut täällä pyörimästä, mutta kun joskus päätin nokkani takaisin tunkea niin sain huomata, että täällähän on tehty kunnon suursiivous 🙂

  #39006
  The Vegito
  Member

  Kyllä on sivut paljon paremmat kuin ennen. Erityisesti suuri kiitos oman avatarin valintamahdollisuudesta, sekä kuvagalleriasta (saas nähsä päätyikö se oma kuvani lopulta sinne). Sivut ovat nyt todellakin selkeämmät ja ainakin omasta mielestäni monipuolisemmat. Kiitos Sangatsulle.

  #39016
  june
  Member

  Joo on parempi kuin se entinen. Kiva kun nyt voi laittaa avatarin ja allekirjoituksen.
  Ulkoasukin on parempi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.