Parhaimmat animet Top3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3

 • This topic has 80 voices and 88 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 89 total)
 • Author
  Posts
 • #40079
  Akiro
  Member

  Elikkä mitkä ovat parhaimmat anime sarjat joita olette koskaan nähneet? Tahtoisin sitten hyvät perustelut suosikeillenne! Tai tulen ja purasen nilkasta. 😀 mutta taddon kuitenkin kertoa teille mitä muuta katson ja olkaa hyvä ja kertokaa tekin vain muita animeita mitä katsotte mutta EI tarvitse enää perustella, jos ei siis halua. KYllä ne kolenkin perusteöut riittävät.. Mutta tässä on muita anime sarjoja joita katselen: Fushigi Yuugi (aivan ihana alkulaulu!), Weed, Hopeanuoli, Fruits Basket+ kaikki studio chioplin mahtavat elokuvat!

  #40120
  eerol
  Participant

  1 One Piece. Loistava sarja, jossa piirrosjälki on mielestäni ihan hyvää ja tarina on sama kuin mangassa eikä mitään roskaa.Vähän aikaa ei ole tullut katsottua, koska en vain pidä thriller park (kirjotettiinko se noin) osiosta, mutta kohta ajattelin taas aloittaa. Pidän myös sarjan openingeista 🙄

  #40125
  Explosive
  Member

  Joo minun top-3 animesarjani järjestyksessä ovat

  1. Fullmetal alchemist.
  se on niin hauska ja hahmot ovat hyvin suunniteltu.

  2. Naruto.
  Todella hyvä juoni ja kiinnostavat hahmot.

  3.vaikea sanoa muutta luulisin että Dragon ball
  olen vaina aina tykännyt siitä 😀

  #40136
  Tiger Claw
  Member

  1: One Piece. Mielestäni sarja on äärimmäisen loistava, vaikka shounen-mättöä onkin. Sarja on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Itkettävä ja naurattava mestariteos. Toveruuden ja seikkailun tunteen voi melkein tuntea ruudun läpi. OP:n maailma on omaperäinen ja kiinnostava, samoin hahmojen taistelutavat. Tahtoo Clima Tactin. Hahmot ovat moniulotteisia ja persoonallisia, eivätkä pahiksetkaan ole aina pelkästään pahoja. On myös hyvä, etteivät kaikki hahmot ole übervoimakkaita supermiehiä/naisia, jotka voittavat aina ja selviävät mistä vain. Uskomattomista ja pitkäkestoisista mätöistä selviämisen vastapainoksi jotkut hahmoista kuolevat todella helposti, ja sekin on ihan hyvä. Niinhän se on välillä oikeassakin elämässä. Olkihattupiraattien väliset erot tuovat realistisuutta, ja on hyvä että hyviksetkin häviävät välillä.

  2: Ouran High School Host Club. Hahaa, tämä jos mikä piristää päivää! Ihania kaunispoikia (plus yksi kaunispoikaa esittävä tyttö), hersyvää huumoria, ylellinen miljöö ja ylelliset huvitukset. Shounen ai -viittauksiakin löytyy. Tätä katsoessani repeilen vähän väliä, etenkin kun kaikki Host Clubin pojat (paitsi Mori TT__TT) pukeutuvat naisiksi ja laulavat. XD Ta-m-aki on i-ha-na. Plussat siitä, ettei naispäähenkilö ole mikään ärsyttävä Ichigo Momomiya -klooni.

  3: School Rumble. Lisää komediaa, tällä kertaa ei-niin ylellisessä lukiossa. Hahmokaarti on hyvin suunniteltu ja jokainen oma persoonallisuutensa. Aivot narikassa -teos. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

  #40197
  Ritsuka
  Participant

  on kyl vaikeeta päättää vaan kolme, mut nämä nousi parhaimmiks.

  1.Kyou Kara Maoh
  -Siin on sekoittunut vähän kaikkia anime genrejä, ja koko tarina on hauska.

  2.Tactics
  -Tosi ihana tarina Harukasta ja Kantarousta. Vielä kun Haruka kamppailee tuskansa kanssa koko ajan..
  Kantarou on niin symppis, rahanahne mutta tosi kiltti tyyppi, joka auttaa Harukaa.

  3.Death Note
  -Eka ’murha’ anime josta oikeesti tykkäsin. Alku oli tökkösä, mutta loppua kohti parani. Oli mielenkiintoista seurata miten L aikoo ratkaista kuka ’Kira’ on. Mut homma melkeinpä tökkäs siihen kun L delas.

  #40200
  Misamisa
  Member

  1. Rozen maiden. Peach-Pitin tuotantoa. Yksinkertaisesti paras anime. Juoni on mahtava, hahmot kauniita ja yksityiskohtaisia, asut ovat aivan ihania, hieman lolita-tyylisiä. Lempihahmoni ovat kyseisessä sarjassa kaksoset; Souseiseki ja Suiseiseki. Pidän molempien luonteesta ja varsinkin siitä kun Suiseiseki sanoo joka lauseen perään; Desu~

  2. Shugo Chara. Taas kerran, Peach-Pitin tuotantoa. Todella hyvä juoni, jokseenkin sekava. Hahmot ovat hauskoja ja Amu Hinamorin kommelluksia on hauska katsoa kerrasta toiseen. Guardian Charat ovat todella hyvä ajatus, ja ne ovat myös todella söpöjä. Asut ovat taas kerran kauniita, ja jokseenkin huvittavia. Lempihahmoni ovat tässä sarjassa; Amun guardian charat Miki, ja Su, joka Rozen Maidenin Suiseisekin tapaan toistaa sanaa Desu~

  3. Elfen lied. Kova kamppailu Elfen Liedin ja Naruton välillä, mutta pakko on sanoa; ELFEN LIED. Sarja on jokseenkin hieman raaka {Todella usein}, päitä lähtee ja käsiä katkotaan, veri roiskuu ja kuristuksiakin jonkinverran. Sarja sisältää koskettavan tarinan, sekä paljon huumoria. Nyuun jutuille on vähän vaikea olla nauramatta. Lempihahmoni on sarjasta; (Tappaja-)Lucy. Hän omaa todella koskettavan menneisyyden, muutenkin pidän hänen luonteestaan.

  #40276
  Inu-Mimi
  Member

  Voi luoja, ajatus hakkaa. Tällaisissa tilanteissa en edes muista mitä olen katsonut. Blah.
  1. Code Geass. Katsoin tätä suureksi osaksi juonenkäänteiden takia, ja niitähän riittää. Sarjaa ei turhaan sanota junaonnettomuudeksi. Hahmoissa on syvyyttä ja vaikka jotkut sietämättömän rasittavat jotkut palaavat henkiin järkyttävän onnettomuuden jälkeen kaksi tai kolme kertaa (lue: Fleiya fired – no – one – died) niin se on myös kaikessa epäuskottavuudessaan realistinen kuvaus nykyajan maailmantilanteesta, kritisoiden sitä joskus turhankin avoimesti (lue: "Code Geass bännitty Kiinassa"). Ja onhan siinä upea hahmodesignit, ensirakkauteni Zero-puku ja upeaa ääninäyttelyä. Ja se poikii hulvattomia meemejä, failulu ja spinzaku esimerkiksi. ja joo. Homolust. Olkoot laittamatta mieshahmojaan ihonmyötäisiin mecapilottipukuihin jos eivät halua suunnatonta BL-doujinshivyöryä. Lol $unri$e.
  2. Hellsing Ultimate. Alkuperäinen sarja on järkyttävän huonosti toteutettu mutta OVA hipoo melkein mangan tasoa. Mahtava animointi, paljon erikoisefektejä jotka kuitenkin näyttävät luonnollisilta eikä niitä käytetä yliampuvasti, persoonalliset hahmot ja mukavasti huumoriakin mukana. Seuraa mangaa kiitettävästi. Neljäs jakso oli se viimeinen niitti jos nosti tämän sarjan pysyvästi kakkossijalle listassa. Ei hemmetti, Maaya Sakamoto. Sarjahan siirtyi madhouselle uusimman OVAn myötä mutta en huomannut minkäänlaista, ainakaan negatiivista muutosta laadussa. pahamainen "nazi vampires eating babies" kohtaus muuten laitettiin siihen mukaan.
  3. Sayonara Zetsubou Sensei. Todella rakastettava sarja kaikessa abstraktiudessaan ja epäsovinnaisuudessaan. Hahmokaarti on valtava ja kaikki ovat kaikki karrikoituja äärimmilleen, siinä käytetään lukemattomia erilaisia animointityylejä (eräässäkin jaksossa puolet siitä oli piirretty riisipaperille, yksi jakso oli muovailuvahalla ja stop-motionilla tehty) ja musiikki on eeppistä. Piirrostyyli on yksinkertaista ja nopealukuista(mangasta puhuttaessa), sillä on rohkeutta tehdä parodiaa mistä tahansa (OVAssa esiintyi Michael Jackson, kiinalaisten kopioima olympia-haruhi ja Raki☆Muta). Yksi harvoista sarjoista joita katsoessani nauran aidosti ääneen ja useamman kerran yhden puolituntisen aikana.

  Taas tuli seinä tekstiä. Nuo ovat tuollaisia pitäaikaisia suosikkeja mutta jos esimerkiksi Casshern jatkaa tähänastisella laadulla sillä on mahdollisuuksia päästä hyvin korkealle, ja mitä huumoriin tulee niin Detroit Metal City tekee musiikkipiireille saman minkä SZS teki otakukulttuurille, vain monta kertaa räävittömämmin.

  #40391
  Milja92
  Member

  Hyyyyvä on, täältä pesee. =D

  1.) Yu-Gi-Oh!
  Tykkään ihan hirveästi, sarjassa on sopivasti synkkyyttä ja huumoria, ’mietintätehtäviä’ ja hahmot ovat mielenkiintoisia. Viimeinen saaga ehdottomasti lempparini. ^^

  2.) Death Note
  Tykkäsin animesta, mangassa tuntui että seliteltiin liikaa… Jännittäviä kulmia ja tapoja kuvata hahmoja ja heidän tekojaan, ihanat alku ja loppu tunnarit.

  3.) Samurai Champloo
  Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista mitä olen nähnyt, vaikka onkin lyhyehkö. Hauska ja silti täynnä toimintaa ja tunteita.

  Siinäpä 3n kopla, että oli vaikeaa laittaa vain yksi sarja ylimmäksi… =__=’

  #40652
  Terrador
  Member

  1.Fanitan One Pieceä, koska se alko kun mun kaveri kerto siitä ja näytti yhen leffan siitä.
  Siinä on myös tosi hauskoja kommellukseja ja TOSI hyvä juoni, hahmotkin on suunniteltu hyvin

  2.Fullmetal Alchemist oli aluks mun ykkös-suosikki koska se tuli aluks Subilta mut se loppu ja huomioni kääntyi One Pieceen. Ed on musta siisti koska se on tosi hupaisa kun sitä sanotaan pieneks.

  3.Pokemon tää on kyllä ollut mun kestosuosikki päiväkodista saakka mulla on kaikki poket napattuna Pearlissa
  ja mun mielestä aika moni poke on Kawai (söpöjä)

  #40682
  Valkoinenhai
  Member

  Yritän selittää lyhyesti (missä en todennäköisesti onnistu). X’DD

  1. Neon Genesis Evangelion
  Ensimmäinen anime, johon tutustuin, ja on siitä lähtien ollut ehdoton suosikkini. En tiedä mikä sarjassa on vaikuttanut minuun niin syvästi. Onko se mahdottoman hölmö juoni, angsti teinit ja -aikuiset vai kenties toimivat toimintakohtaukset? En tiedä. Pidän kuitenkin NGEstä, sillä sarja ei ole hahmoista katsottaen ihan sitä tavallista laatua, ja psykologiset/filosofiset angstikohtaukset ovat hirveän koskettavia ja mielenkiintoisia.
  Tämä sarja tulee aina olemaan suosikkini! Piste.

  2. Elfen Lied
  Hyvin negatiivisten kokemuksien myötä, on tästä sarjasta tullut eräs suosikeistani. Ensinnäkin hahmot ovat mieleenpainuvia, eteenkin julmasta Lucysta löytyy paljon erilaisia ulottuvuuksia ja piilomerkityksiä. Lisäksi häntä on mielettömän mukavaa cossata, mikä on saattanut lisätä vetovoimaani kyseiseen animeen.
  Krafiikka ja musiikit ovat kauniita, silmiä ja korvia hiveleviä. Juoni on aika peruskamaa, väkivallalla mässäilyä turhankin paljon, mutta kokonaisuudessaan Elfen Lied on toimiva pakkaus, jonka lumosta on hankala päästä eroon.

  3. Serial Experiments Lain
  Vielä on sarja kesken, mutta tähän mennessä on ollut kyllä mielettömän mielenkiintoinen sarja! Piirrostyyli on (ottaen huomioon, että sarja on 2000-luvun tuolla puolen tehty) mielettömän siistiä ja kauniin pelkistettyä, juoni vetävä ja mielenkiintoinen (vaikka paikoittaen sekava, mutta mitäs oletit psykologisesta trilleristä?). Hahmot ovat samaan aikaan kiehtovia, kauniita, että pelottavia. Yksinkertaisesti jokin tässä klassikkosarjassa vetoaa alitajuntaani. On vaikeaa sanoa tarkalleen mikä, mutta juuri tämä on Lainin erikoisuutensa. Pidät siitä, vaikket voi tarkkaan sanoa, mistä!

  Nuo kaksi muuta oli hirveän vaikeaa päättää, sillä yhtä hyvin kakkosena ja kolmosena olisi ollut Fruits Basket ja Full Metal Panic. Eli paremmuusjärjestys vaihtelee mielialan mukaan… :3

  #40746
  willer
  Participant

  1. Naruto
  Naruto on ehdottomasti suosikkianimeni. Se on silleen iloinen ja grafiikka on jotenkin hauska. Tekee jotenkin pirteäksi sen katseleminen ^^ Ei osaa perustella hirveän paljon paremmin 😉 Ärsyttää tosin hieman, kun niiden pitää toistaa kohtauksia aivan liikaa ja sitten yhtäkkiä ohjelma-aika onkin jo päättynyt xD

  3. Fullmetal Alchemist
  Kolmas suosikkianimeni. Pidän grafiikasta ja koska pidän tästä manganakin, niin oli aivan pakko katsoa. Häiritsee hieman, ettei se seuraa mangan juonta, vaan on tunkenut joitain varsin tylsiä kohtia ja tylsiä tyyppejä mukaan. Loppu oli tosin ihan jees ^^

  #41029
  Michiru
  Member

  1. Mushishi – "Vähän" erilainen sarja kuin mitä yleensä. Jokainen jakso (suurimmaksi osaksi) on aivan oma tarinansa ja tapahtumansa, sarjalla on vain yksi varsinainen päähenkilö joka esiintyy joka jaksossa (muutama muukin hahmo esiintyy useammassa jaksossa). Hahmot ovat sympaattisia ja inhimillisiä (vaikka osa jää jopa vaille nimeä). Ja taustat ja "maisemat" ovat todella kauniita ja hienosti tehtyjä. Suosittelen ehdottomasti kaikille kaikille jotka haluavat vähän vaihtelua.

  2. Jyu-Oh-Sei – Lyhyt sarja, mikä on plussaa koska pitempiin sarjoihin puutuu jossain vaiheessa. Tarina on mielenkiintoinen ja erilainen. Hahmot ovat mielenkiintoisia. Ja lopun juonen käänne oli varsin yllättävä.

  3. Muumit – tarviiko tätä edes perustella? Koko lapsuuteni tiivistyy muumeihin :3

  #41155
  An94
  Member

  Voi että… niitä on niin monta hyvää sarjaa xD mutta valitaan nyt kolme parasta:
  Fullmetal Alchemist
  Death Note
  D.Gray-Man

  Siinä olivat. :3 Muita hyviä ovat myös fruti basket, elfen lied, ouran hight school host club ja azumanga daioh

  #41251
  Deserax
  Member

  1. Neon genesis evangelion- Hyvä juoninen sarja ja henkilötkin ovat hyvin tehty. Shinjin masennus tuntuu todella aidolta.

  2.School rumble- Huvittava ja hieman epänormaali sarja, mutta se pistää kyllä nauramaan 🙁

  #41306
  Soina
  Member

  Auts, nyt pistit pahan… Vaikea valita niiin monesta joku hyvä. Mutta kokeillaanpas;

  1. Shugo Chara!
  Kyllä tämä taitaa viedä voiton. Juoni on mukavan omaperäinen, vaikka siitäkin löytyy omat kliseensä. Hahmot ovat suloisia ja inhokkeja on niin hankala nimetä että ihan pahaa tekee. Muutenkin erottuu muista taikatyttösarjoista jotenkin…omalla tavallansa ja tätä on vain rakastettava. Shugo Charat ovat suloisia ja vaikka sarjaan onkin ängetty sata ja yksi filleriä, ovat nekin suloisia, vaikka omalla tavallansa ärsyttävätkin. Ja sarjassa on todella paljon paritus mahdollisuuksia. Niin ja Nana Mizukin ja Buono!’n musiikit tekevät sarjasta vielä ihanamman ! ♥ Lempihahmojani ovat Ikuto, Eru ja Utau, mutta myös Ami on suloinen olento.

  2. Higurashi no Naku Koro Ni
  Tätä nyt tuskin edes tarvitsisi perustella. Juoni on vain niin täydellisyyttä hipova. Hahmot ovat omaperäisiä ja erottuvat toisistansa. Sarjaa katsoessa ei naurata, välillä ehkä itkettää, mutta pelottava tai sekava tämä ei ainakaan ole. Ainoana miinuksena sarjasta löytyy sen hieman kehnommanpuoleinen animaatiojälki. Hiukset ovat luonnottomat ja jalkojen ja käsien yhteistyö on aika kaameaa katseltavaa. Mutta tässäkin upea opening, ei voi muuta sanoa. Suosikkihahmoihin lukeutuvatkin Rika, Mion, Rena ja Keiichi (omg, vaikea sanoa inhokkihahmoa x_x).

  3. Sekirei
  Tämä on aika tuntematon kaveri, mutta rakastan sitä (myös mangana ~ ). Juoni on aika paljon samantapainen kuin Rozen Maidenissa, mutta jokin tässä on kuitenkin sellaista, joka tekee siitä paremman. Pidän myös siitä kuinka aivan päinvastaisia genrejä on saatu sovitettua niin hyvin yhteen. Toisaalla sarjassa on paljon taisteluja, paljon pervoilua, mutta toisaalta sarjan yksi genreistä on romanttinen komedia. Yhdistelmä kuulostaa aluksi oudolta, mutta kun katselee sarjaa sen huomaa toimivan yllättävän hyvin. Upeat hahmot ja onhan nuo opening ja ending kanssa kivaa kuunneltavaa. Lempihahmoni on ehdottomasti Homura/Kagari, mutta myös Kusano ja Musubi miellyttävät minua katsojana.

  Muita loistavia sarjoja (jotka ei mahtunu tohon 8′<) ovat mm. Clannad, Toradora, Itazura na Kiss ja Strawberry Panic!.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 89 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti