Pasila

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Pasila

 • This topic has 27 voices and 31 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • #46664
  Devilman
  Member

  Mahtaako täällä päin majailla muita Pasila-nimisen telkkasarjan ystäviä? Suomalaisessa tv-viihteessä ei ole paljon ollut hurraamista enää aikoihin, mutta onneksi sitten ruutuihin rynnisti Pasila, joka palauttaa tehokkaasti kenen tahansa uskon suomalaiseen komediaan. Viiltävää satiiria ihan kaikesta suomalaisessa yhteiskunnassa, absurdiudessaan nerokkaita hahmoja ja hillitöntä läpänheittoa ("Homo-Petteri on tyttö!") on luvassa jaksosta toiseen, joten katsokaa, ihmiset, ja hävetkää, jos ette.

  Hahmoista suurin osahan on aivan mahtavia, mutta omia suosikkejani ovat tietenkin jatkuvasti haastavia juttuja etsivä hullu nero Pöysti, lääkkeillään ristiriitaisia sekoamis/raivokohtauksiaan hillitsevä Repomies sekä kaikkien rakastama syvällinen pohdiskelija Routalemmen Pekka. Sivuhahmoista parhaimpia ovat avainpelaaja Laakkonen ja nyt pyörivän toisen kauden esittelemä apulaiskaupunginjohtaja ja aika vekkuli Hyvärinen.

  #46707
  Inu-Mimi
  Member

  Mahtava sarja, täytyy sanoa. olen ollut todella pitkään siinä uskossa että suomalainen huumori kuoli samalla minuutilla kun Pertti Pasasesta jätti aika, sen jälkeen on tullut vain jotain maria mariaa jossa joku wnb-julkkis nauraa omille vitseilleen. tätäkin vierastin pitkään kun aina vain jotkut nutturapäiset liikenaiset sanoivat tätä "raikkaaksi, uudenlaiseksi huumoriksi" ja heidän käsityksensä huumorista on aika suppea. Mutta hervoton sarja. Kaikki hahmot ovat omalla tavallaan rakastettavia eikä tässä kierrätetä koko ajan samoja vitsejä niinkuin vaikka pikku-britanniassa (vaikka se huumorin helmi onkin). Ensimmäinen kausi on kesken kun jäi TV-esitys välistä, nyt katson likaisesti netistä ja nauran yksin pimeässä huoneessa.

  #46710
  Allen
  Member

  Samoilla linjoilla edellisten kanssa, mahtava sarja. Tämän myötä sain takaisin uskoni suomalaista huumoria kohtaan.. Jopa piirrostyylille yksinään voi nauraa, siihen lisätään South park tason läppää = täydellistä.
  Repomies on suosikki, sen lääkehuurusekoilut on hauskaa katottavaa :’D Juhani Kontiovaara on myös yksi ihmiskunnan läpimmistä luomuksista, juuri niin tyypillinen "koko kansan lankomies". Kaikki jaksot on hyviä, jotkut vaan vähemmän tai enemmän hyviä. Algamis on nyt ainakin jäänyt mieleen useamman repeemisen aiheuttaneena jaksona.

  #46714

  Hyh hyh, kamalaa. Minulle riitti kahden minuutin katsominen. Suomalainen huumori on maailman huonointa (ei saisi yleistää, mutta itse en ole bongannut hyvää suomalaista huumoria ainakaan televisiossa, elokuvissa, lehdissä yms)… That’s it, valittaja on puhunutm jatkakaa hehkutusta! xD

  #46737
  Blackbeard
  Participant

  Tää on ihan loistava. Jännä. Otti kyllä harppauksen yhä vain "South Parkmaiseen" suuntaan viimeisimmän jakson myötä: ajankohtiasta jullkispilailua ja aika yliampuvaa settiä, tyhjennetään ryöstöpankki täyttämällä se _____. Ei huono asia ollenkaan.

  "! Taas menit Kyösti ryssimään. Nyt tulee kyllä suoraa huutoa, suoraa huutoa tulee Kyöstille; ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!"

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #46740

  Muutama jakso katsottu, ihan hauska sarja. Larpparina pidin larppaajajaksosta.

  "Taru sormusten herrasta on lastenkirja. Me kirjotetaan meidän saagat ite."

  "Kysytään jumalilta." *heittää noppaa*

  Ja kyllä tyroksmiekalla voi tappaa XD

  #47109
  Niji
  Member

  Muistan kun kaverini heitti pasilasta tuttua läppää aina ku juteltii jostai ja kun se nauroi nii ite olin vähä "wtf? O__o"
  Kotiin päästyä katsoin netistä yhden pasilajakson ja en nauranut kertaakaan koko aikana. Ktsoin näyttöä suu auki. Kun jakso loppui aloin nauraa ja siitä ei tullut loppua. Koko illan katsoin pasilaa ja kyllä jäin koukkuun aika huolella. Laillinen bordelli kuuluu ehdottomasti yksiin suosikkeihin ja Phil Collins darra.
  Kaikki ne ääntämiset ja lauseiden painottamiset ovat niin sopivia niille hahmoille ja se grafiikka tekee siitä niin hauskan. Pasilan tekijä on nero! En malta odottaa uusia jaksoja.

  #47126
  pikku-oRkki
  Member

  Aaah, maanantai-iltojen ilo <33 😆

  Sillon, kun eka tuotantokausi tuli joskus telkusta, pilkkasin pikkuveljeä, kun se katto jotain tyhmää Pasilaa, mutta kuinka ollakkaan, aloin itsekin tykätä siitä katsottuani sarjaa tarpeeks monta kertaa ohi mennessä. Ja on se kyllä hauska. Ei tähän oikeen muuta osaa sanoa : D

  "Nyt pelaan riskillä. Mauritzio?"
  "TOMMI! TOMMI NEPONEN!"

  Ylläpidon huomautus: Koitetaanhan välttää lainauksia, joissa kiroillaan. -Laurel

  #47204
  Monninen
  Member

  Onhan pasila ihan hyvä. En ole hirveästi katsonut, mutta hyvä sarja =)

  #47701
  scarecrow
  Participant

  Eah, kun katsoin Pasilaa ekaa kertaa, jakso taisi olla se "Laitonta työvoimaa kiinasta" tai jotain sinnepäin. Repeilin pikkuveljen kanssa vielä vaikka kuinka kauan ohjelman jälkeenkin ja koulussa huudeltiin kaverien kanssa toisillemme "LÄÄKKEET" aina kun tilanne salli x) Olin ihan maassa kun Pasila sitten loppui eikä jatkosta ollut tietoa… Mutta nyt taas elämä hymyilee kun kakkostuotantokausi starttasi! Kuulun siis faneihin, absoluuttisesti. Pasilan poskettomat hahmot ja vielä kreisimmät tapahtumat vaan pitää otteessaan. Lempihahmot ovat Pöysti sekä Routalempi (vai lampi? en ikinä muista miten se meni, noloa) ja tietty pidän myös Repomiehestä, joka hulluudessaan muistuttaa pikkuveljeäni… Kylläh, Pasila kuuluut suomalaisen televisioviihteen parhaimmistoon!

  Ylläpidon huomautus: Editoin viestiäsi. Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #47809
  levaus
  Participant

  pasilahan on suomalaisen tv viihteen aatelia 😀

  #47914
  Dragonmind
  Member

  Yeehaw kun tämänkin sarjan faneja löytää! Aivan mahtava ohjelma.

  #47939
  Sun Summer
  Member

  Täytyy minunkin myöntää, että on tullut katsottua sitä ja olen pitänyt siitä sen valloittavan huumorin tähden! Kuuliln sarjasta koulussa, kun kaikki sitä siellä "ihqutti". Pakkohan minunkin oli sitä katsottava ja sarja sai hymyn huulille. Tästä nähdään, että osaavat myös suomalaiset tehdä hyvää huumoria!

  Mutta nyt on nettailu pakko lopettaa, sillä koulun koneella olen ja mälsä enkun tuplatunti alkaa…

  #48110
  Sonoe
  Member

  Ite jäin koukkuun heti! Pasilassa on erittäin hyvää huumoria ja sitä kannattaa seurata.

  Tuleeha suomen telkusta jotain hyvää ohjelmaa ees joskus 😀

  #48130
  Honda
  Member

  On juu kyllä harvinaisen hyvä sarja! Yleensä en jaksa paljon telkkaria katsella, mutta veljet katselivat vanhoja jaksoja päivittäin, joten siitä se sitten lähti…!
  Harvoin naurattaa niin paljoa telkkua katsellessa! Suomalainen huumori iskee ja kovaa!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.