Peleistä anime?

Home Forums Anime Animesarjat Peleistä anime?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #119790

  Monista tutuista peleistä on tehty anime, ohjelma tai elokuvia. Kuten Sonicista, tuosta nopeasta sinisestä siilistä on tehty lukuisia ohjelmia, elokuvakin ja oma anime, Sonic X. Ja Mariosta on tehty anime elokuva kuin myös amerikkalainen versio missä ihmiset näyttelevät ja oma show. Älkäämme unohtako Zeldaa tai Kirbya, sitä ihanaa pinkkiä palloa jonka maha on kuin musta aukko.

  oletteko ikinä katsoneet joitain näistä tai jotain muuta mitä en maininnut tässä? mitä mieltä olette niistä? Mistä pelistä kannattaisi tehdä sarja ja mistä ei? Pitäisikö niitä tehdä enemmän vai ei ollenkaan ja pitäisikö niitä saada suomeen?

  Tänne saa tulla vapaasti puhumaan ja kyselemään muilta mielipiteitä tästä aiheesta.

  #119792
  erakko
  Participant

  Inazuma Eleven on ainoa mitä olen katsonut, ja on seurannut kyllä hyvin uskollisesti pelitrilogian juonikuvioita. Mikäs sen mukavampaa. Sääli vain että sarjan viimeinen jakso tulee tällä viikolla :'( Iloinen asia taas on että Inazuma GO! alkaa vähän myöhemmin, mikä taas luultavammin perustuu 3DS:lle julkaistavaan Inazuma Eleven 4:ään.

  Niin, ja olihan tuo Devil May Cry. Ei mikään häkellyttävä kokonaisuus, mutta kyllä sitä katsoi.

  #119805
  Tamori-san
  Participant

  Tällänen huhu pitäis olla, että Mass Effect peli sarjasta pitäis tulla ens vuoden kesällä anime versio. Sen kummempia juonellisia tietoja ei oo.

  #119910
  Roll-chan
  Member

  Jees, itse olen katsonut tuon Sonic X:n silloin, kun se ilmestyi. Silloin pidin, mutta nykyään huomaan piirrosjäljen laadun vaihtelevan aivan liikaa, eikä juonikaan ole kummoinen (paitsi peleihin perustuvissa jaksoissa).

  Rakastan yli kaiken Tales of Symphonia -pelistä tehtyä OVA-sovitusta. Siihen on panostettu uskomattoman paljon, musiikki on kaunista ja piirtojälki uskomattoman yksityiskohtaista. Juonta on tietysti lyhennetty, koska OVA:a on tarkoitus tulla vain kymmenen jaksoa (nykytiedon mukaan), mutta sekin on tehty taidokkaasti. Myös Tales of Phantasia -pelin OVA-versio on hienoa työtä, mutta sitä en suosittele katsomaan, jollet ole pelannut peliä läpi ensin. Se kärsi juonen lyhentelystä huomattavasti Symphoniaa enemmän. Kolmas hyvä Tales of -sovitus on Tales of the Abyss -tv-sarja, joka onnistuu seuraamaan peliesikuvaansa mukavasti, ja pitääpä toki mainita Tales of Vesperiasta tehty The First Strike -elokuvakin. Se kuvaa tapahtumia ennen pelin alkua, joten jos et ole vielä pelannut itse peliä, voit silti nauttia spoilerittomasta leffasta.

  Olen aina haaveillut, että joistakin Breath of Fire -sarjan peleistä (lähinnä kolmosesta, nelosesta ja/tai viitosesta) tehtäisiin elokuva, OVA, tai sarja. BoF on erittäin viihdyttävä pelisarja, ja sen jännittävä juonet ja ikimuistoiset hahmot olisi kiva nähdä videolla. Toinen RPG, josta olen penskasta asti toivonut animea, on ihka ensimmäinen Grandia. Tarina on kerta kaikkiaan sydäntä lämmittävä sympaattisine hahmoineen. Tosin rohkenen epäillä, että Grandiasta ja BoF:sta koskaan tulisi mitään animentapaista.

  Lisäksi on vielä yksi peli, jonka animesovituksesta on hieman enemmän toivoa, Ôkami nimittäin. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten tämä vääntyisi sarjaksi. :> Tätä on toivottu Japanin puolellakin ihan älyttömästi, joten ehkäpä saamme joskus vielä nauttia Amaterasun ja Issunin seikkailuista OVA:n tai tv-sarjan muodossa~

  #119996
  eabr10
  Member

  Persona 4:sta väsättyä sarjaa tässä venaillaan ja eiköhän sieltä ihan jees kamaa tule.

  #120019
  Blackbeard
  Participant

  Noh, täytyy tunnustaa että noista Final Fantasy elokuvista/animesta olen pitänyt, vaikka jokseenkin huonoja ovatkin. Advent Children oli hieno, vaikka olikin puhdasta fanien nuoleskelua. Mutta mikäs siinä.

  #123237
  Valkoinenhai
  Member

  Itselle vain nousee mieleen tällinen vs-tyylinen pleikkamättö nimeltä Blazblue. Pelisarjan kakkososassa (Continuum Shift) oli jo ihan lupaavannäköisiä anime-/cinematic-klippejä, että kyllä siinä katsellessa rupesi jo kuvittelemaan, että olisipa siistiä, jos tästä tulisi anime. Suosittelen tutustumaan, jos Tekkenit ja StreetFighterit ovat purreet.

  #124400
  1000mAh
  Participant

  No siis, peleihin perustuvia animeita on vaikka kuinka monta, itse nyt en vain ole hirveän monta katsonut.
  Mutta yksi RPG pohjainen mikä juuri nyt tulee mieleeni olis Arc the Lad 😀
  ….ja monesta animesta tehdään myös pelejä. NÄitähän löytyy, mutta monetkaan eivät suomeen saakka löydy.

  #227546
  Jiamei
  Participant

  Ainoat peleistä tehdyt animet, mitä olen katsonut ovat olleet Higurashi no Naku Koro ni ja Umineko no Naku Koro ni. Hyvin toteutettu ja pelien idea säilyi hyvin. En huomaa mitään estettä tehdä suosituista peleistä animeja.

  #228726
  Beldarius
  Participant

  Tällä hetkellä ainoat peleihin perustuvat animet joita olen katsonut ovat:

  Pokémon (lopetin suunnilleen Johto-kauden alussa)
  Super Robot Wars OG (on muuten yksi lempisarjoistani – toivottavasti tekevät uuden kauden 2nd Super Robot Wars OG -pelin pohjalta… Masou Kishin ja Z -peleistä voisi kyllä myös tehdä sarjoja)
  Tales of Eternia
  Final Fantasy VII: Advent Children

  Ja olen aikeissa katsoa nämä:
  Uta no Prince-sama
  Starry Sky
  Kaikki Neoromance-sarjat (i.e. Angelique, Harukanaru Toki no Naka de, La Corda d’Oro, Neo Angelique)
  Hakuouki
  Samurai Warriors
  Sengoku Basara
  Professor Layton
  Kaikki muut Tales-sarjan animet
  Valkyria Chronicles
  Persona 3 ja 4
  Alice in the Country of Hearts

  On olemassa muutamia pelejä, joiden pohjalta olen halunnut anime-sarjoja jo vuosien ajan. Esim. Time Hollow, Suikoden-sarja, Golden Sun -sarja ja Quinrosen otome-pelit (erityisesti Cinderella-sarja, pääosin Reynaldin takia).

  • This reply was modified 9 years, 10 months ago by Beldarius.
  • This reply was modified 9 years, 10 months ago by Beldarius.
  #228732
  Jiamei
  Participant

  Olen katsonut ainoastaan Higurashi no Naku Koro nin, Umineko no Naku Koro nin, Shingetsutan Tsukihimen, sekä Starry Skyn, enkä muita peleistä tehtyjä animeja. En osaa kamalasti sanoa toteutuksesta monipuolisesti, koska jokainen peleistä on visual novel, enkä tiedä miten toisen ei-niin-teksipohjaisen pelin toteuttaminen toimisi animena.

  #228814
  North
  Participant

  Olis aika hienoa jos tyyliin vaikka Sly:sta tehtäis anime.

  #229712
  Michika K.
  Participant

  Eiks Diabolik Lovers oo pelistä tehty? Vai toiste päin? XD En oo perehtyny 😀

  #232875
  Animel0ver001
  Participant

  ei liitty asiaan mutta tunnettu peli Genshin Impact saa anime adoption UFOTABLEN kanssa

  • This reply was modified 1 year, 4 months ago by Animel0ver001. Reason: Mistake
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.