Pichi Pichi Pitch

Home Forums Manga Mangasarjat Pichi Pichi Pitch

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #96581
  Kuroii
  Member

  Egmont alkaa julkaista tätä shoujosarjaa kevään puolella. Hintaa pokkarille on sen 8,50.

  Juoni:
  Merenneitojen taikaa! Pink Hanamorin ja Michiko Yokoten seitsemänosaisen mangasarjan päähenkilö Lucia on kaunis lukiolaistyttö, mutta myös merenneito. Hänen tehtävänään on pelastaa maailman meret pahalta voimalta, joka uhkaa ottaa ne hallintaansa.

  Taikahelmet antavat Lucialle ja hänen merenneitoystävilleen “pichi pichi” -äänet, joilla laulaessaan tytöt voivat tehdä ihmeitä. Merenneidoksi muuttunut Lucia pelastaa komean surffaripojan ja rakastuu tähän poikaan, Kaitoon. Kaitolla ei ole aavistustakaan siitä, että hänet pelastanut salaperäinen merenneito on Lucia, mutta Lucia on päättänyt voittaa Kaiton sydämen…

  No, ilmoitimpa kaikille :’—D Keskustelua sarjasta~

  #96633
  Kirppu11
  Member

  Animea olen katsellut muutaman jakson, eikä oikein… Napannut. Heh.
  Joten tuskin tulen ostamaan, vieläkun julkaisiana on Egmont ja hinta ryöväystasoa.
  Voi tosin olla, että muutan mielen, jos sattuu olemaan ylimääräistä rahnaa käytössä. Anime ei tosin ollut juurikaan kiinnostava, joten vähän karmii ajatus alkaa lukemaan mangaa.

  #96682
  FuzzyFerret
  Participant

  Tutkiskelinkin vähän aikaa sitten tätä sarjaa.
  Ja voi ollakin, että ostan ainakin 1. osan kiinnostuksen takia.
  Päätän sitten jatkanko sarjan seuraamista.

  #97594
  Lejo
  Participant

  #101294
  Quail
  Member

  Ei oikein iske… Tollanen perus shoujomanga. Eikä oikein viitsi tuhlata 8.50 tollaseen… 0__o En osta.

  #101359
  Candy Kitty
  Member

  Löysin antikvaariasta sarjan englanninkieliset osat 6&7 ja kpl hinta 4e. Elikkäs sain 2 osaa halvemmalla kuin yhden suomennetun osan. Karsean kallis sarja kyllä tämä…

  #102492
  ^Jonsku
  Member

  Ostin kyseisen mangan ekan osan. 😀 Lempi hahmoni ovat Lucia ja Kaito sekä Hanon Houshou. 5-osan testin mukaan olin oranssi merenneito. Eilen ostin 6-osan.

  #103190
  Kawamaru
  Participant

  Ihan ensialkuun sanon joskus aikoinaan lausumani sanat uudelleen vapaamuotoisesti:
  Jos jostain ei todellakaan pidä, siitä on vaikea keksiä hyvää sanottavaa. Siitä voi olla montakin hyvää puolta, jotka fanit löytävät, mutta inhoajat eivät.
  Eli toivon, että fanit eivät nyt kimpaannu.

  En ole edes lukenut siitä muuta kuin artikkelin, joten en osaa sanoa onko tämä ennakkokäsitys vai ihan totta. Mutta luulen, että jos alkaisin seuraamaan tuota sarjaa, en pitäisi siitä. Mitä olen sarjan juonesta lukenut, se tuntuu minusta rasialliselta kliseitä ja kimalletta. En ole kauhea shoujon ystävä, joten sekin lienee vaikuttaa asiaan, mutta itsestäni merenneidot sun muu tuntuu puhki kuluneelta idealta.

  Ja hinta. Aivan liikaa. En maksaisi.

  Noh, tämä on vain minun nau’untaani, voin olla väärässä ja kun vielä kirjoitan ennakkokäsityksen pohjalta ^^’ Mutta ainakin saadaan tänne monta erilaista näkökulmaa, sillä luulen useimpien lukeneen kyseistä sarjaa =3

  #103192
  Shoe
  Member

  Suuret ennakkoluulot kyllä on, mutta eipä manga ole jaksanut kiinnostaa yli kuukauteen, joten miksi hemmetissä tuhlaisin rahaa tällaiseen. Muutenkaan en ole shoujon suurkuluttaja, saati sitten tällaisen.

  Kawamaru wrote:

  —-Jos jostain ei todellakaan pidä, siitä on vaikea keksiä hyvää sanottavaa. Siitä voi olla montakin hyvää puolta, jotka fanit löytävät, mutta inhoajat eivät.—-

  Ja kuten Batman sanoi, tästä on vaikea keksiä mitään hyvää. No, olen minä nyt jotain hyväksi luokiteltavaa tästä löytänyt; kannen perusteella hyvän käsialan, en muuta. Vaikka tykkäänkin piirtää mermaideja ym. en silti voisi lukea sellaista mangana. En kirveelläkään uhattuna. Ei.

  #105155
  Anonymous
  Member

  Miksi vaivaiduin ostamaan 2 ensimmäistä osaa? Typerä minä. En pitänyt juuri ollenkaan. Taistelut olivat ärsyttävän lyhyitä. Jokainen vihollinen saatiin voitettua muutamassa sekunnissa. Aikakin menee todella nopeasti. Uudestavuodesta siirryttiin hujauksessa ystävänpäivään. Eikö uudenvuoden ja ystävänpäivän välillä tapahtunut yhtikäs mitään?

  #105788
  Ni-chan
  Member

  Ihan mielenkiinnosta lainasin ekan osan kirjastosta. Kansi näytti niin suloiselta ja uskoin hetken että tämä voisi olla jotain erikoista.
  No ei kyllä ollut.
  SEURAAVA TEKSTI SAATTAA SISÄLTÄÄ SPOILEREITA (en jaksa erikseen sensuroida)
  Tarina hyppii nopeammin kuin superpalloilla täytetty kenguru, aika lentää kuin siivillä ja ilmeisesti mitään ei tapahdu muuta kuin juhlapäivinä.
  Kolme ensimmäistä merenneitoprinsessaa löytyy tyylin ensimmäisen kymmenen sivun aikana ja sitten ne vaan menee ja rökittää koko ajan niitä samaa kolmea pahista joista ei ilmeisesti ole vastusta ääniaalloille. Pääpahis on ihan samannäköinen kuin Lucian Kaito ja katsotaan vaan, lopussa paljastuu että ne on tyyliin veljeksiä tai jotain.
  Henkilöt on Klisheitä isolla K:lla. Lucia on aivan samanlainen kuin Tokyo Mew Mewin Ichigo, semmoinen "Oi kun minä rakastan ihastustani, tekisin mitä vain hänen puolestaan!"
  Joo, tiedetään muttei sitä tarvitse koko ajan hehkuttaa.
  Tai sitten "Voi kun rakastan häntä, mutta hän ei varmaankaan pidä minusta en uskalla kertoa tunteistani!"
  Eikö se nyt ole aika selvää jos poika käy yhtä kovin päälle kuin Kaito Lucian.
  On muuten typerää vielä sekin että Kaito ei tajua (ainakaan ekassa kirjassa) että Lucia on se merenneito.
  Niin ja Kaito… Shoujomangan päähenkilöiden ihastukset ovat yleensä joko superhyperälykkäitä, cooleja, vähän angstisia poikia tai sitten blondeja, pervoja urheilijoita. Kuten nyt Kaito. Pervoilee koko ajan Lucian kustannuksella ja harrastaa surffausta ja on blondi.
  Sitten vielä nämä kaksi muuta merenneitoa… Tokyo Mew Mewin Minto ja Zakuro. Hiusten väri ja pituus muutettu, ja Rina hymyilee vähän enemmän kuin Zakuro mutta siihen se jää. -__-
  MAHDOLLISET SPOILERIT LOPPUI

  Ärgh, sori kun tuli vähän huonosti jäsenneltyä tekstiä, ei vaan jaksa keskittyä…

  #110389
  Anonymous
  Member

  Poistettu…

  #114609
  inufreak
  Member

  en oo lukenu mut kehui oon kuullu pitäs kai ostaa pari osaa 😆

  #116610
  ^Jonsku
  Member

  6-osan pitäisi ilmestyä 12.1

  #117741
  Emsu_!
  Member

  Mulla on kaikki osat 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.