piirrätko sarjakuvia vs yksityisiä hahmoja

Home Forums Piirtäminen piirrätko sarjakuvia vs yksityisiä hahmoja

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #120618
  ranko
  Participant

  jos piirrät sarjakuvia kerro vaan minkälaisia… 😀

  #120619
  Shoe
  Member

  Tällainen on jo: http://www.sangatsumanga.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=150

  #123239
  Valkoinenhai
  Member

  Itseltäni löytyy useampi sarjakuva, pääosin kaksi, jotka ovat toisaalta verrattaen hyvin erilaisia. Toinen on tominta-huumori-fantasia, joka on valmistumisnopeudeltaan sellainen ikuisuusprojekti. Hieman vakavampi on sitten tuollainen draama-toiminta, jonka viimeistä osaa olen juuri piirtelemässä. Lisään oista löytyy tuolta "omat sarjakuvasi" -topicista.

  Pääosin piirrän siis ihan pitkiä (useita vuosia kestäviä) sarjakuvia, mutta toki yksittäisiäkin hahmoja tulee piirreltyä, tosin vain harvemmin. Olen kuitenkin hiljalleen tietoisesti opettelemasta pois manga-tyylistä, joten yksittäisten hahmojen piirtäminen varmaan vähentyy entisestään.

  Kumpikin hyvä: sarjakuvissa kehittyy tarinallinen kertominen, yksittäisessä tuhertelussa taas tekninen/anatominen puoli :–))

  #227400
  Foxxy
  Participant

  Itse piirtelen molempia, niin yksittäisiä hahmoja kuin sarjakuviakin. Yksittäiset hahmot ovat minulle harjoitusta, jotta saan kuvia tehtyä sarjakuvaan. Harjoittelen ensin yksittäisiä hahmoja, teen omille hahmoille ilmeitä ja reffeja, joista näkyy hahmon olemus ja värit. Yksittäisiä hahmoja piirtelen enemmän, sillä teen usein fan artteja eri ”taiteilijoiden” hahmoista ja yksittäisten kuvien tekeminen on mukavaa.
  Sarjakuvia teen silloin kun ehdin. Yleensä siis lomilla, sillä kouluaikana en niitä ehdi väsätä. Luonnostelen sarjakuvan paperille, sen jälkeen tussaan sen ja väritän lopuksi. Tekstit teen koneella. Sarjakuvissa käytän apunani hahmojen reffeja/valokuvia.  Haluaisin piirtää sarjakuvia enemmän, mutta aika/koulu/harrastukset rajoittaa sen verran, että saan muutaman sivun tehtyä ehkä puolessa vuodessa… jos sitäkään. :´D
  Olisi kyllä mukavaa, jos jaksaisi tehdä sarjakluvia enemmän. Enemmän ehdin tehdä yksittäsiten hahmojen kuvia, lähinnä luonnoksia kylläkin.

  Minun sarjakuviani pääsee lukemaan osoitteessa http://www.foxxyntaide.suntuubi.com

  #227496
  copper
  Participant

  Minäki piirrän myös molempia! Tälläki hetkellä oon piirtämässä sellasta toiminta sarjakuvaa jossa ei loppua näy… ja tykkään piirtää yksityisiäki hahmoja ja joskus tilanne kuvia

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.