Piirtäjä Vartijat-sarjalle

Home Forums Ajankohtaista Uutiset Piirtäjä Vartijat-sarjalle

 • This topic has 6 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #108851
  Toimitus
  Moderator
  Haemme piirtäjää Sangatsu Mangan kustantamalle Vartijat-sarjalle. Mikäli luotat kykyysi piirtää lystiä ja eloisaa sarjakuvaa ja olet myös valmis sitoutumaan kovaan työskentelyyn, ota yhteyttä! Lähetä näyte töistäsi alla olevaan osoitteeseen. Haluamme nähdä edustavan otoksen jostakin tekemästäsi sarjakuvasta sekä pari yksittäistä kuvitusta. Voit myös halutessasi kertoa itsestäsi ja töistäsi. Valitsemme näytteistä yhden tai useampia sopivia ja otamme tekijöihin yhteyttä varsinaista Vartijat-sarjaan liittyvää näytettä varten. Aikarajaa ei ole, mutta kun katsomme saaneemme riittävästi näytteitä, päätämme haun.
   
  Muistathan lähettää vain kopioita tai skannauksia, sillä emme palauta näytteitä!
   
  Osoitteet:
  Sarjisnäyte
  Sangatsu Manga
  PL 410
  00101 Helsinki
   
  TAI
   
  postia(ät)sangatsumanga.fi
  #109187
  Ryuzakichan
  Member

  Tuota noin, onko tässä jonkinlaista ikärajaa, täytyy olla täysi-ikäinen yms?
  Ja sitten vielä tuo "edustava otos tekemästäsi sarjakuvasta" tarkoittaako se kenties yhtä sivua, vai kokonaista lukua, vai onko se ihan itse päätettävissä, eli ei sivurajoituksia?

  #109189
  Antti-setä
  Participant

  Ei ikärajaa periaatteessa. Homma kylläkin vaatii ns. aikuismaista suhtautumista, eli valmiutta pitkäjänteiseen uurastamiseen ihan riippumatta siiä, olisiko kivempaa mesettää tai mennä mopoilemaan.

  Edustava otos tarkoittaa sellaista otosta, josta piirtäjän taidot selviävät. Mieluummin enemmän kuin yksi sivu. Esim. yksi kohtaus tai luku tai vastaava pikku kokonaisuus olisi ok. (Niiden, jotka eivät ole koskaan piirtäneet kokonaista kohtausta, ei kannata vielä kokeilla taitojaan tässä hommassa. Sen verran paljon vaadimme.) Yksittäisistä kuvista emme ole erityisen kiinnostuneita, sillä vaikeinta on saada tarina toimimaan kuvallisesti. Eli saada hahmot elämään ja toiminta vauhdikkaaksi ja sillai.

  #109211
  Aya-chan
  Member

  Sitoutuuko piirtäjä urakkaan jollakin aikarajalla? Voiko hommaa koskaan lopettaa, ennen kuin sarja päättyy? Onko juoni valmiina, ja pitää vain piirtää? Tapahtuuko piirtäminen ihan kotona? (siinä hieman kysymyksiä)

  #109233
  Antti-setä
  Participant

  Miltei kaikista asioista voidaan sopia, mutta aina on aikarajoja. Juoni on valmiina.

  #109248
  Aya-chan
  Member

  Antti-setä wrote:

  Miltei kaikista asioista voidaan sopia, mutta aina on aikarajoja. Juoni on valmiina.

  Selvä, kiitos vastauksesta.

  #110506
  Lejo
  Participant

  #110939
  EspadaDina
  Member

  Olisin hyvin kiinnostunut tästä mahdollisuudesta. : D mutta kuinka paljon haluatte näytemateriaalia ja minkä kaltaista? olisi ainakin kaksi sarjakuvaa jotka voisin lähettää heti kun pääsen tulostamaan niitä >__> varmaankin saan tämän kuun lopulla viimeistään postiin näyte tavaraa….

  #110944
  Antti-setä
  Participant

  Haluamme ekassa viestissä kuvatun kaltaista näytemateriaalia. Sellaista, joka kertoo tekijän kyvyistä. Kokonaista kirjaa emme kaipaa, mutta toisaalta kaksi ruutua sarjista ei millään riitä. Ja pelkkiä yksittäisiä piirroksia ei kannata lähettää ollenkaan. Jos mukana ei ole myös sarjakuvanäytettä, emme edes harkitse.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.