Piirtely koulussa

Home Forums Piirtäminen Piirtely koulussa

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 107 total)
 • Author
  Posts
 • #69686
  Al Chemist
  Member

  Elikkäs, minkälaisia piirustuksia töhertelette tylsillä tunneilla koulussa?

  Pistän nyt kolme:

  Kannattaa zoomata, niin näkyy paremmin

  Click

  Kannattaa zoomata, niin näkyy paremmin

  Että sellaista…

  #69689
  Rock Neko
  Member

  No minulla ei ole kuvia, mutta vihkoihin tuhertelen vaikka mitä! Mm. sydämiä(*köhh*), Soran kaulakorun kruunua ja randomtyyppejä. Ja toki kuvistunneilla ihan fiksujakin juttuja. : D

  //edit. //OFF: Inu-Mimi, ihana tuo takakansi. Naurispää on paras! OFF//

  #69812
  Inu-Mimi
  Member

  No unf, kuvistunneilla ei täällä päässä piirrellä muuta kuin jotain ihme pakopisteitä ja muotoharjoituksia. Vihot taas ovat kovan pahoinpitelyn kohteena. Varsinkin matikanvihko. Sitten pitää hyppiä sivuja yli kun siihen ei mahdu enää mitään kuvaajia. En voi pyyhkiäkään kun yleensä kotona piirrän ne uudestaan paremmalle paperille.
  Ihanaa kun on lukiossa omat vihot, opettajat eivät voi valittaa mitään vaikka joka toisella sivulla olisi jotain ihme pornoa kunhan samasta vihosta löytyvät tehtävätkin eikä se häiritse opetusta tai sen kuuntelua.
  Muttah. Matikan vihon etu- ja takakansi. (liikkuvalinna-hype ftw)
  Anteeksi kun en jaksanut siivoilla. Kiireessä tulee suttuista jälkeä.

  edit:
  Rock Neko wrote:

  //edit. //OFF: Inu-Mimi, ihana tuo takakansi. Naurispää on paras! OFF//

  ◔ヮ◔ Kiitus. Niin onkinnnnnnnn~

  #69826
  Kuroii
  Member

  Noh, piirtelen kaikkea randomia ja vähän sun muuta x3 ^^

  #69866
  DonTrust
  Participant

  No NYT KUULE!! Astuit sellaiselle alueelle missä meikä on pro! Mitään muuta tunnilla teekään kuin piirrän! (……..ei ole oikeastaan mikään ylpeyden aihe, aina pihalla kun pitäisi oppia. D’8) Ja näitähän riittää. Dan dan daaaannn, nyt seuraa muutama esimerkki.

  Random Project zero/ Fatal frame-"huumoria": http://donttrust.deviantart.com/art/Yao … -135647546

  Kummia elukkaristeytyksiä: http://donttrust.deviantart.com/art/Out-Cold-135648744

  Merenneitonen: http://donttrust.deviantart.com/art/Heal-135650539

  Sininen tiikeri: http://donttrust.deviantart.com/art/Blue-tiger-64235998

  #71804
  Hant
  Participant

  En kamalasti koulussa piirtele kuin vapaa tunneilla, sillä kun yrittää näillä tylsillä tunneilla piirtää niin jää hetkessä jälkeen… :’-D Enkä ole niin hyvä että olisi varaa nukkua.
  Tänään piirsin hieman Dragonball henkisen lohikäärmeen ja luonnostelin sarjakuva sivua. 🙂

  #71826
  Gawonarus
  Participant

  Onnistuin kerran piirtämään ruotsin kuuntelun aikana Son Gokun pään, hiukset ja hartiat. Lopputulos oli parempi kuin koskaan ilman mallia. Tosin, piirsin sen kysymyslapulle, joka jouduttiin palauttamaan. Siellä se on varmaan vieläkin, ruotsinopen laatikoiden kätköissä.

  #71858
  Shoe
  Member

  Enhän minä muuta teekään kuin piirtelen tunneilla! 8D
  Mistään en kuvia ole ottanut, sen verran rumia töitä ovat, mutta jotain randomiahan niistä vihoista löytyy. Sellaisen vihko, jossa ei ole tuherruksia on kemian vihko. En yksinkertaisesti uskalla piirtää kemian tunnilla mitään ylimääräistä. Yhteiskuntaopin vihko on saanut kärsiä melkolailla, nimittäin, enemmän siinä on piirustuksia kuin kirjoitusta. Samaisen aiheen työkirjakin on melkoisesti saanut kokea, että miltä tuntuu olla minun omistuksessani. Muut vihot eivät ole toistaiseksi saaneet kärsiä yhtä pahasti kuin yhteiskuntaopin. Matikan vihossa on satunnaisia chibejä siellä sun täällä, ja kannetkin olen varmaan ehtinyt jo raiskata. Muissa aineissa – äikän, psykologian, ruotsin, enkun ja bilsan – vihot eivät toistaiseksi ole vielä niin pahat, että ne voitaisiin luokitella vihon sairastamiseksi. Vihkojen ja kirjojen kansien raiskaaminen on sitten hupaisaa puuhaa! Tästä voimme siis päätellä, että yhteiskuntaopin tunnit ovat tappotylsiä.

  #71868
  Saso
  Member

  Nooh, mä piirtelen yleensä hymiöhedelmiä 😀

  #72382
  Shoe
  Member

  Saso wrote:

  Nooh, mä piirtelen yleensä hymiöhedelmiä 😀

  Ethän siä muuta piirräkään! >D

  #72620
  scarecrow
  Participant

  Saan usein mystisiä inspiraatioita keskellä oppituntia ja erityisiä suosikkiaiheitani ovat ihmissilmät ja -korvat. Myös joitakin ihmishahmoja olen saanut aikaiseksi, ja lisäilen piirtämiini tyyppeihin paljon lävistyksiä ja tautointeja. Piirsin kerran kasvokuvan naisesta, ja kaverini kommentoi sitä että se näyttää ihan matematiikanopettajaltamme, joka tosin on mies ja vielä melko parrakas sellainen. Lisäsin parran & viikset ja voilà, hihiteltiin ehkä äänekkästi siinä vähän ja saatiin sitten se meidän matematiikanopettajakin siihen viereen ihailemaan mun ja kaverini hengentuotosta. *Köh*.

  #72717
  Anonymous
  Member

  Noo… Jos ei löydy yhtään inspistä mitä vois tunnilla sinne vihkoon töhertää, niin yleensä sinne ilmestyy jotain kukkasia, sydämiä… Mutta, muuten jotain mini chibejä ja susia (yritän opetella niiden piirtämistä ^_^” ) Koulu vihkojen paperi on muuten aikas laadukasta töherrys paperia, ja sen saa ilmaseksikin XD ( koulu maksaa ). Kuvis tunneilla vapaa-ajalla (jos sattuu olemaan), niin tietty "mangaa", muuten tunnin ohjelmaa noudattaen. Tällä hetkellä pitäis jotain öljyväri maalausta tehdä, miten ihmeessä onnistun aina tunnin alussa heti sotkemaan itseni siihen öljyväriin..? -_-” Onkohan mussa joku maali-magneetti XD ??

  #72850
  Kawamaru
  Participant

  Lukiossa nyt ei ehdi paljon piirtelemään. Silloin kuitenkin kun piirrän, paperille loikkaa joko Kawamaru tai sitten jokin random -eläin. Harvinaisissa tapauksissa saatan koettaa ihmistä, luultavasti Naruton henkilöä, mutta aika epätoden näköistä se on.

  Harmillista, piirrokset täytyy aina kumittaa pois tehtävien tieltä xP En koskaan tajua tuhertaa vihon sisäkanteen tms.

  #72923
  Rie chan
  Member

  Minulla on aina marginaalit täynnä kaikkea outoa, mitä nyt päähän milloinkin putkahtelee 😀

  #73130
  Saso
  Member

  Shoe wrote:

  Saso wrote:

  Nooh, mä piirtelen yleensä hymiöhedelmiä 😀

  Ethän siä muuta piirräkään! >D

  En tietenkää x) Mitä sä oikeen kuvittelit? ; D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 107 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.