Piirustuskisan satoa!

Home Forums Piirtäminen Piirustuskisan satoa!

 • This topic has 3 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #104499
  DonTrust
  Participant

  Käväisin tuolla galleriassa vilkaisemassa piirustuskisaan lähetettyjä kuvia, ja huomasin, että niitä oli aika vähän. Olisi ollut kiva nähdä myös niitä, jotka eivät voittaneet tai saaneet kunniamainintaa.
  Siksi tuli mieleeni tällainen topic, jonne voi laittaa omat piirustuskisan tuotoksensa näytille!
  (Toivottavasti monella on siitä itsellään kopio tai skannattu kuva koneella, jos olette alkuperäisen lähettäneet Sangatsulle.)

  Tänne voi siis laittaa piirtämäänsä kuvaan linkin, tai jos ette omista minkäänlaista dokumenttia kisaan lähettämästänne kuvasta, voitte vaikka kuvailla sitä sanoin. :3 Kommentit ovat varmasti kaikkien mielestä tervetulleita, ruusuja ja rakentavia risuja saa antaa vapaasti. Saa siis kommentoida, vaikka ei itse pistäisi piirustustaan tänne näytille.

  Että tällainen aihe, kokeillaan miten käy.

  #104508
  mansikka94
  Member

  Kyllähän minä siihen kisaan osallistuin. Työni löytyypi dA:stakin, nimellä One Piece – Summer Day. En kuulunut voittajien joukkoon.. :””D Tein tuota melkolailla keskellä yötä, vaikkakaan en voi sillä puolustella muutamaa järkyttävän näköistä mokaa… Mutta kommentit & kritiikki on toki tervetullutta..! C :

  Ja siellä galleriassa ei taida olla kuin sen nuorempien sarjan voittajia, eikö näin…? Minäkin olen vähän ihmetellyt, kun ei sen toisen sarjan töitä vieläkään näy.. Mutta ehkäpä ne vielä joskus tulevat.

  #104582
  DonTrust
  Participant

  Njaa, taidan laittaa omanikin.

  http://donttrust.deviantart.com/art/All … -161282319 Täällä siis. Ja kommentit ovat tietysti tervetulleita, niitä hyviä ja huonoja tarvitaan aina. :3

  #105455
  Lejo
  Participant

  #118426
  DonTrust
  Participant

  Ajattelin nostaa tämän viestin esille, kun tässä oli tämä piirustuskisa taasen. Laittakaahan taas kuvia tänne jos teillä on niistä vielä itsellänne jonkinlaista dokumenttia kotona. : D

  #121105
  DonTrust
  Participant

  Njun, tässäpä tämän vuoden piirroskisan työni: http://donttrust.deviantart.com/art/Fam … -222158597
  Menin ja väritin sen.
  Jotkut saattavat muuten tunnistaa tämän piirroksen värittömän version…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.