Pika-Aikuinen

Home Forums Manga Mangasarjat Pika-Aikuinen

 • This topic has 27 voices and 37 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • #51083
  Padonis
  Participant

  on Haruka Fukushiman manga ja Haruka itse sanoo että tämä on hänen Mestari teoksensa.
  Manga kertoo 10 vuotiaasta Natsumi Kawashima tytöstä joka haluaa tulla aikuiseksi ja sitten hän syö ihme pähkinöitä ja hänestä tulee aikuinen.

  tätä sarjaa aletaan julkaisemaan suomeksi heinäkuussa,ja oletteko kuulleet kyseisestä sarjasta??

  #51088
  Shoe
  Member

  No enpäs ole en. En ole oikein selvillä näistä shoujo mangoista, sillä enpä ole pahemmin kiinnostunut. Aika jännältä vaikuttaa, jos ihmepähkinöiden avulla kasvaa yhtäkkiä aikuiseksi. Minullekin sitten sellaisia. Mutta voisihan tuo ollakin jännä, vaikka en oikein mielelläni Fukushiman mangoja lue. Kuitenkin joku Cherry Juicen kopio, muutetaan hahmojen nimet ja sillä siisti. En sanoisi kumminkaan, että noin se menee, sellainen kutina on vaan persuksessani.

  #51098
  Kuroii
  Member

  Odotan tätä innoissani, koska pidän myös Cherry Juicesta ja Orange Planetista.

  #51100
  Candy Kitty
  Member

  Saatan ostaakkin, jos rahat riittää. Meikkikeijun ostan ainakin, kun se on 1-osainen. Mut kivalta kuullostaa kun tykkään Cherry juicesta ja Orange planetistakin :3 Tänä kesänä onkin tulossa paljon hyviä manga sarjoja!

  #51119
  Milja92
  Member

  En ole kuullut, mutta ihan kiinnostavalta tuntuu tuo juoni. =3
  Tosin jos kyseessä on Cherry Juicen ja Orange Planetin piirtäjä, taidan jättää väliin, kumpikaan aiemmista teoksista ei ollut mieleeni. ^^’

  #51214
  Milzukka
  Member

  Enpä ole kuullut…Toivottavasti tässä hahmot erottuvat toisistaan!
  Se on ollut ärsyttävää kun Fukushiman mangoissa hahmot on ulkonäöltä ja luonteelta samanlaisia,sekä tarina heittelehtii(sekava o___O)

  #51236
  Ni-chan
  Member

  Hmm… Minkähän ikäinen se on "aikuisena"? Kumminkin joku 16. Ja sitten se tapaa about 2-3 poikaa/miestä jotka ihastuu kaikki siihen tyttöön ja sillä on hirveä valinnanvaikeus kun ne kaikki on "niin ihania". Oon aika varma että juonessa on tämä peruskuvio mukana, kuten on (mun mielestä) ollut Fukushiman kahdessa muussakin suomessa julkaistussa mangassa. Cherry Juice oli huono, samoin Orange Planet. Tältä uudelta ei siis voi odottaa paljon. 😐

  #51674
  Kirppu11
  Member

  Juu, englanniksi olen lukenut. Tykkäsin, kuten yleensäkin pidän Harukan sarjoista. Mutta tuo suomennos.. Voisihan sen aina ostaakkin, mutta tuo nimi on niin ÄÄRETTÖMÄN JÄRKYTTÄVÄ. Juu, onhan se englannissakin, mutta englanniksi se kuulostaa paljon järjekämmälle. Pika-Aikuinen…. Ei herranjestas, eivätkö ne parempaa keksi!?

  #51763
  Engaru
  Participant

  Juoni kuullostaa hyvältä, ja todennäköisesti ostankin. Tuo suomenkielinen nimi vaan on aika naurettava…. 🙂

  #56415
  -Kairi-
  Member

  Juoni kuulostaa myös minusta hyvälle. Alan ehdottomasti ostamaan sitä 😀

  #56963
  Kuroii
  Member

  Niin, tuo Pika-Aikuinen nimi… Japaniksihan se oli ”Otona ni nuts” eli suoraan suomennettuna ”aikuiseksi tekevät pähkinät”. Olisi tuosta jonkun muunkin keksinyt…

  #58919
  rontti92
  Member

  mä ainakin aion hankkia sen.tykkään aivan hirveesti cherry juicesta ja orange planetista mut mun mielest se "meikkikeiju" ei ollu niin hyvä mut oli seki ihan luettava… 🙂 =)

  #59171
  riisipallo
  Member

  Tietäiskö joku sen tarkkaa ilmestymispäivää? Rippileiri o kohtapuolin ja tiiän sit laittaa porukat valmiustilaan tarpeen tullen, enkä haluasi päivittäin ravata kaupassakaan.

  #59172
  Kuroii
  Member

  riisipallo wrote:

  Tietäiskö joku sen tarkkaa ilmestymispäivää? Rippileiri o kohtapuolin ja tiiän sit laittaa porukat valmiustilaan tarpeen tullen, enkä haluasi päivittäin ravata kaupassakaan.

  pitäs tulla 15.7.

  #59211
  riisipallo
  Member

  Kiitti, nyt tiiän laittaa hälyytyksen päälle 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.