Pokémon

Home Forums Sekalaista Pelit Pokémon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 102 total)
 • Author
  Posts
 • #51260
  winry-fani
  Member

  minusta pokemon pelejä on kiva pelata, kun minulla on oma nintendo ds ja pokemon pearl versio peli :lol:. minulla on myös pokemon kortteja, kun olen keränyt niitä.

  #51427
  Afro-ninja
  Member

  Samaa mieltä!! oikeastaan tein aikaisemmin pokemon topicin mutta sepä katosi kuin savu tuuleen 😕

  #51437

  no mulla on sama kanta peleihin kuin mitä on animeenkin, ekat oli parhaita. Pearl ja Diamond on liian pilattuja superhyper megagiga pokemoneilla jotka on seitsemää eri tyyppiä joilla ei ole yhtäkään heikkoutta. Nostaisin lempipelikseni tästä brändistä Pokemon Silverin, ensimmäinen pokemon pelini, ja mun mielestä paras. onhan se joo GBClle mut silti,yks pisimmistä, parhaat oliot, paras liiga ja gymit ym.ym. sitten olisi varmaan sapphire ja sitten leaf green ja sitten diamond. olen siis pelannut joka sukupolvea peleistä ainakin yhden version.

  #51458
  winry-fani
  Member

  minulla on myös pokemon ruby versio ja pokemon emerald versio 😕 .

  #51462
  Blackbeard
  Participant

  Pokemon on kyllä jotain eeppistä! Olin juuri sitä kohde ryhmä ikää silloin kuuminnan buumin aikaan yhdeksänkyt luvun lopussa. Muistan että kaverin GBC:llä taottiin Yellowta varmaan satoja tunteja 😀 Kortteja oli ja oheiskrääsää niin pirusti. Ja näin myöhemmällä iälläkin, olen sitä mieltä, että Pokemonit ovat oikein hyviä pelejä, vaikka oheistuotteet ja fanitus ei enään innostakaan. Oma suosikki on Crystal, kaikki oli kohdallaan, vaikka alkuperäiset 100 otusta parhaat ovatkin. Tavan vuoksi on tullut pelailtua myöhemmätkin sukupolvet. Saphire/Ruby oli ihan jees, ja Diamond/PEarl aika loistava. Vihdoin, kiitos nettipelin, on mahdollisuus todella saada kaikki irti pokejen keräilystä ja ottelemisesta.

  Pearlin julkaisun jälkeen ei ole tullut pelattua ollenkaan. Joskin kokeilu mielessä puhtaasta uteliaisiidesta, häxäsin oman pearlini. Kaikki pokemonit, shinyinä, parhailla statseilla. Sen jälkeen meni into ihan kokonaan, en siis suosittele kenellekään. Ja turha kysyä miten sen oikein häxäsin, en kerro, koska se on täysin turhaa, säälittävää, ja muuten typerään.

  #51464
  winry-fani
  Member

  muuten, on tullut myös uusi pokemon peli kuin, pokemon platium versio 😉 .

  #51523
  winry-fani
  Member

  minusta on myös kivaa pelata playstayson pelejä, kuten sly:ta. minä olen päässyt jo sly 2:sen 5:tes jaksoon 🙄 .

  #51619
  carlos
  Member

  siihen sly hommaan piraatti mupetta on helppo 😉

  #51706
  winry-fani
  Member

  kerro, mitä siinä pitää sanoa, kun en pääse sitä läpi. 😉

  #51716
  Tamori-san
  Participant

  Oon siitä lähien ku Pokemon ja erityisesti se anime rantautu suomeen sitä mieltä, että pelinä mahtava… animena… ärsyttävä, johtuen paljostikkin Suomennoksesta ja siitä keltasesta Pullarotasta..

  Tällä hetkellä Pearl menossa… hieman nauratti se Steel Gym… aika naurettavan helppo ku ei tarvinu pomolla käyttää kertaakaan ykkös ässää: FireMonkeyta…

  #52207
  winry-fani
  Member

  siinä pokemon pearl versiossa, se maailman mestari cyntiha on ollut minulle vähän vaikea aluksi, mutta toisella kerralla voitin sen. sillä cyntihalla on kovia pokemoni, jotka ovat yli 60-levelisiä, kuten yksi pokemon, joka käyttää giga impactia yhden kerran,mutta siinä menee yksi vuoro sillä garcomilla. se on kova vastus 😡 . mutta se on tosi helppo vastus, kun se on maa ja lohikäärme tyyppiä. kun käyttä jää iskua.

  #52310
  Afro-ninja
  Member

  Tuota noin… Mietin tässä että miten ne pokemon tyyppien vahvuudet (ne semmoset niiku esim. tuli saa paljon damagea ruohoon) menee niiku tarkallee… Joku tietäväinen vois selostaa…

  #52331
  Afro-ninja
  Member

  Kysyisin vielä tätäkin: mitä pokemoneja voi evolvata firestonella?

  #52359
  batman
  Member

  Pelasin joskus pienenä, vuosituhannen vaihteessa kovasti pokémonkorteilla, ja kuulatkin olivat kova sana. Oli sitä muutakin pientä kivaa oheiskrääsää…
  Pari, kolme vuotta taaksepäin sain GBAn ja siihen Pokémon MD Red Rescue Teamin. Tänä vuonna ostin DS Liten ja Diamondin, sitä nyt olen rämpännyt innoissani melkein joka ilta. Olen jollain asteella sitä mieltä, että ensimmäisen sukupolven pokémonit olivat parhaita… ne, joita videolta ja telkkarista katsellessa vierähti nuoruuden päiviä.

  Vesihän esimerkiksi tehoaa tuleen, se on selitettävissä aivan perusmaalaisjärjellä, eikö totta? Vesi tukahduttaa tulen. Sähkö tehoaa veteen, teille on varmaankin pienenä kerrottu, ettei ukkosella saa mennä uimaan? Tuli palaa helposti kuivassa, eli esimerkiksi ruohossa jne.

  Firestonella, ynnä muilla kivillä (Thunderstone, Waterstone…) evolvataan näin:
  Jos sinulla on esimerkiksi Roselia, jonka haluat kehittää Roseradeksi, tarvitset siihen Shiny Stonen. Valitse valikosta Bag, sieltä Items, ja kun saavut Shiny Stonen kohdalle (edellyttäen että sinulla jo on se) painat siitä ja valitset ensimmäisen vaihtoehdon (Use tai Give). Kun se kysyy, kenelle haluat antaa sen / keneen haluat käyttää sen, valitse se pokémon, jonka haluat kehittää. Kun toiminto on suoritettu, se kehittyy… yllättävää kyllä : D
  Suurinpiirtein noin.. korjattavaa..?

  #52387
  Blackbeard
  Participant

  Afro-ninja wrote:

  Tuota noin… Mietin tässä että miten ne pokemon tyyppien vahvuudet (ne semmoset niiku esim. tuli saa paljon damagea ruohoon) menee niiku tarkallee… Joku tietäväinen vois selostaa…

  http://pokedream.com/games/shared/battl … echart.png, Tuossa olisi taulukko. Tosin Super effectivessä on myös 200% ja 400%, mutta sellaista taulukkoa mistä ne näkee en tähän hätään löytänyt. Firestonella kehittybistä ei tule juuri nyt muita mieleen kuin Eevee->Flareon, Growlithe->Arcanine, Vulpix->ninetails.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 102 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.