Pokémon Adventures

Home Forums Manga Mangasarjat Pokémon Adventures

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #228673
  zumi
  Participant

  Joko tälle aiheelle ei ole tehty ketjua tai olen vain niin sokea, etten lainkaan huomannut. Mutta, jokatapauksessa asiaan. Pauna Media Group alkaa kääntämään Pokémon Adventurea suomeksi. Ensimmäisen osa näyttäisi ilmestyvän 10. heinäkuuta.

  Tokio.fi-sivulta kopioitu juoni; Redin unelma on tulla maailman parhaaksi Pokémon-kouluttajaksi. Niinpä nuorukainen päättää lähteä vaarojen ja seikkailujen täyttämälle matkalle aseinaan vain viisautensa, rohkeutensa ja ehtymätön rakkautensa Pokémoneja kohtaan. Huikea seikkailu odottaa!

  #230103
  Zumue
  Participant

  Pauna media ei taida enää julkaista Pokemonia vai? Ei ainakaan ole tullut pitkiin aikoihin uutta osaa. Voisikohan Sangatsu ottaa tehtäväkseen sarjan kääntämisen, jos Pauna ei halua jatkaa? Nihkeää, jos julkaisemin jäisi kesken. Tuskin tämä nyt niin kehnosti Suomessa menestyy? Tai en minä tiedä.

  #230104
  Antti Valkama
  Keymaster

  Huhujen mukaan vaikuttaa siltä, että Pauna ei saa jatkettua kyseistä sarjaa. Meidän julkaisemamme Pokemon-mangat valitettavasti myivät varsin kehnosti. Eli ostajia ei löytynyt. Niinpä voi olla, että sama koskee Pokemon Adventures -sarjaa…

  #230105
  Zumue
  Participant

  Sepä harmillista kuulla. Olisi sitä kyllä voinut luulla, että mangat olisivat saattaneet menestyä ihan hyvin, koska Pokemonit ovat sen verran tunnettuja animen ja pelien kautta. Olisi ollut kiva, jos Adventuresissa oltaisi päästy Yellow-saaga loppuun.

  #230109
  Antti Valkama
  Keymaster

  Jep, huono menekki oli minullekin yllätys. Ei vissiin tavoittanut oikein ketään… Hankaluutena on se, että muutamalle kappalehinnaltaan pienelle pokkarille ei oikein voi tehdä valtakunnallista mainoskampanjaa. Tai voi, mutta jää reilusti miinukselle vaikka myynti olisi hyväkin.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.