Prince of Tennis

Home Forums Anime Animesarjat Prince of Tennis

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #44179
  Devilman
  Member

  Löytyykös muita PoT:ta katsoneita? Prince of Tennishän on siis Takeshi Konomin supersuosittu tennissarja, joka ilmestyi Shōnen Jumpissa vuosina 1999-2008 ja käsittää 42 kirjaa. Lisäksi uusi PoT-manga on kuulemma alkamassa tänä keväänä ja tähänastinen oli vain pohjustusta "tenniksen prinssin" tarinassa. Animea on tehty 178-jaksoisen TV-sarjan, yli 20 OVA:n ja yhden elokuvankin verran. Tarina menee yksinkertaisesti niin, että Ryōma Echizen -niminen huvittavalla tavalla (tosin ei välttämättä kaikista) ylimielinen poika koulunsa Seishun Gakuenin (eli lyhyemmin Seigaku) tennisjoukkueen kanssa tekee tietään Japaninmestaruuskisoihin, esitellen toinen toistaan ihmeellisempiä tekniikoita jännittävissä matseissa, joiden lopputulos ei usein ole itsestään selvä.

  Olen kyllä katsonut kaiken mahdollisen tähän mennessä tulleen PoT-animen ja voisin sanoa pitäväni sarjasta, mutta en tiedä olenko silti suoranainen fani. Juonellisestihan Prince of Tennis ei todellakaan ole mikään mestariteos eivätkä hahmot muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ole erityisen kiinnostavia. Parempia urheilusarjoja on runsaasti (Touch, Slam Dunk, Hajime no Ippo), mutta PoT onnistuu silti olemaan kiinnostava, lähinnä ainaisten, mutta suurimmaksi osaksi erittäin mielenkiintoisten tennisotteluidensa takia. Hahmoilta uupuu persoonallisuutta, joten tämä voi ymmärrettävästi tehdä jonkun silmissä merkityksettömäksi sen, kuka voittaa. Animessa riittää tosin fillerijaksoja, joissa Seigakun pojat ottavat vapaata pallonpompottelusta. Jotkut pitävät niitä animen parhaana antina, mutta itse huomasin niitä tuijottaessani lopulta toivovan, että taas pelattaisi tennistä.

  Prince of Tennis on siis "ihan kiva" sarja, mutta hyvää tarinaa ja omaperäistä hahmokaartia odottavat tuskin välittävät. Vaatii myöskin mieltymystä urheilusarjoihin.

  #44247
  juha90
  Participant

  Olen samaa mieltä siinä, että sarja ei ole mestariteos ja vaatii kiinnostusta tennikseen, mutta itse sanosin hahmokaartin olevan oikein mainio. Ryoma on vähän kuiva tyyppi, mutta esim. Momoshiro, Inui, Kaidoh ja Fuji ovat tosi hauskoja ja tyylikkäitä. Inuin "vihannesjuomat" ovat tosi hauskoja:lol: puhumattakaan Kaidohin sähisemisestä.

  #46216
  Osaka
  Participant

  Olen katsonut, aivan mahtava sarja. En ole aivan samaa mieltä siinä, että sarjan seuraamiseen tarvitsee kiinnostuksen tennikseen….. 😐 Itse en tiedä tenniksestä juuri mitään, mutta hyvä sarja silti!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.