Princess Ai

Home Forums Manga Mangasarjat Princess Ai

 • This topic has 11 voices and 11 replies.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #44729
  MewMinto
  Member

  Elikkä kaikki jokka on kiinnostunu princcess ai:sta nii tänne.

  #44803
  Chiibi
  Member

  Tykkäsin kyllä sarjasta.Hyvät henkilöt ja kiintoisa juoni.Eikä hintakaan päätä huimaa.Ehkä nuo jatko-osat ovat liikaa, kuka tietää 😆

  #44907
  Ayumu
  Member

  Kiinnoistuin itse Princess Ai:sta kun siskoni lainasi ensimmäisen osan kaveriltaan. 🙂 Tykkäsin siitä joten aloin istekkin keräämään sitä ja aijon myös ostaa ne jatko-osatkin.

  #44958
  Inu-Mimi
  Member

  Yllättävän hyvä, en odottanut siltä oikein mitään (ensimmäisen osan osti äitimuori ihan ex tempore syntymäpäivänä) mutta piirustustyyli on kuvankaunista ja jonkinlainen juonikin siihen on saatu. Väritys varsinkin on nättiä vaikka en omistakaan kuin kolmannen osan SUPESHARUvärisivuilla. Ne pikkutarinoista väsätyt jatko-osat eivät oikein innosta, se tyyli jolla ne on piirretty on vain liian tavallinen.

  #45353
  Niji
  Member

  Yllätyin siitä kuinka hyvä se oli ennakkoluuloista huolimatta. Tykkäsin lukea ja juonikin oli hyvä. Hahmot olivat kiinnostavia ja rakastuin kaikkiin vaatteisiin.
  Semmoinen asia kuin jalat jäi häiritsemään. Jotenkin vänkyrät joissain kuvissa.

  #48142
  Chocola^^
  Member

  Ajattelin sen olevan ihan tylsä, mutta jokin ääni pääni sisällä sai minut ostamaan ekan osa 😀
  Ja hyvä että ostin! JäReTtÖmÄn hyvin piirretty!!!<333 Hahmotkin on ihania, juonikin on hyvä<3 [kolmas osa kyllä loppui vähä tönkösti] Tykkääntykkääntykkään! 😉

  #48191
  Candy Kitty
  Member

  Ekalla kerralla kuin olin että blAAH miten tylsä…Mutta toisella kerralla tajusin miten kaunista piirrosjälki oli ja että juonikin oli mukaansa tempaava. Kannattaa pakottaa ittensä lukemaan mangaa klo 11 illalla kun kaikki tuntuu typerältä 🙂

  #49666
  Moon
  Member

  Princess Ai on hieno teos, innostuin varsinkin kuvituksesta. Ihmettelen kyllä noita jatko-osia.. miksi niitä tulee niin paljon? Peräti 4.. Mutta parasta mangassa on sen kauniit ja omaperäiset asut. Rakastan myös henkilöitä. He ovat kauniita. Ai on henkilöistä paras. Hinta oli erittäin halpa muihin mangoihin verrattuna.

  #49793
  Kirppu11
  Member

  Juu, tykkäsin tosi paljon Princess Aista. En odottanut aluksi paljoakaan, ajattelin vain ostaa kun piirrostyyli oli nättiä. Mutta oli se hyvä, vähän tylsä joistakin kohdin, mutta oli se ostamisen arvoinen. Jatko-osat ei innosta, ostan sitten ehkä joskus kun antikvariaatista saa halvalla..
  Lempi hahmoni on edottomasti Kent. Hikaru kuuluu lempihahmoihin myös, ihan hauska tyyppi :”D

  #49799
  Padonis
  Participant

  ööö, oon kuullu tästä paljon hyvää, mutta onko tää myös pojille vai onko tämä ihan sellasta tyttöjen mangaaa(shoujo)

  #51843
  Sun Summer
  Member

  Padonis wrote:

  ööö, oon kuullu tästä paljon hyvää, mutta onko tää myös pojille vai onko tämä ihan sellasta tyttöjen mangaaa(shoujo)

  Onhan Princess Ai sitä "tyttöjen" mangaa, mutta itse olen pitänyt teoksesta paljon (vaikka olen poika! Mutta luenhan minä muutenkin paljon shoujoa…). Ensimmäisen Keskiyön Kajastus jatko-osan ostin eilen divarista hintaan 3,90. Kannet olivat hienot!

  #51853
  Candy Kitty
  Member

  Jess Anime-lehdessä oli Princess Ai juliste! Ja kannessa nimi väärin kirjoitettuna. Laitan varmaan seinälle, vaikka oli Aista paljon kauniimmankin julisteen saanut.Miun mielstä 🙂 Mut on tämäkin aikas ihana!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.