Punainen jättiläinen

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Punainen jättiläinen

 • This topic has 6 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #51892
  Padonis
  Participant

  Mitä mieltä olette manga kustantamo punaisesta jättiläisestä,mitäs pidätte sen sarjoista,sen julkaisun laadusta,sen suomennoksista ja kaikesta muusta siihen liittyvästä.

  oma mielipiteeni:Ihan hyvä,Keräsin Azumanga daiohin ja hyvin oli suomennettu ja laatu oli erinomaisen,kovakantisen hyvää

  #51924
  Devilman
  Member

  Huippulaatuahan nuo Puniksen julkaisut ovat, kuten ovat aina olleet. Painojälki ei petä koskaan, käännökset toimivat ja totta kai tarjontakin on laatua. PJ:n julkaisuista hyllyssäni ovat GUNNM, Azumanga Daioh ja tietty myös Yotsuba&!. Enkä malta odottaa, mikä se uusi hankinta on, josta Antti-setä blogissaan kertoi… jotain mahtavaa varmasti. Ylipäätään Punis on siis tehnyt loistavaa työtä, etenkin kun on tuonut tuota paljon tarvittua seineniä Suomeen. Laatusarjoja laatujulkaisuina, se on kyllä kiitoksensa ansainnut.

  #51994
  Sun Summer
  Member

  Devilman on oikeassa, Punikselta tulee huippu mangaa laadultaan ja sarjoiltaan. Heidän manhwa sarjoihin en ole paljon perehtynyt. Omistan heidän tuotannostaa Princess Ait ja Yotsubat. Azumanga Daiohitkin olen lukenut, että pari ekaa GUNNMin osaa. Suomennokset ovat olleet todella mainioita! Ja odotellaan täällä innoissaan Puniksen uutta mangaa, mikä lie onkaan, mutta varmasti jotain hyvää on tulossa! (Ellei kustantamo ole mennyt täysin hösseliksi, kun siirtyi Tammen suojiin…)

  #52004
  Antti-setä
  Participant

  Sun Summer wrote:

  Ja odotellaan täällä innoissaan Puniksen uutta mangaa, mikä lie onkaan, mutta varmasti jotain hyvää on tulossa! (Ellei kustantamo ole mennyt täysin hösseliksi, kun siirtyi Tammen suojiin…)

  Antti Gee (eli Puniksen entinen toimitusjohtaja, nykyinen toimittaja) ei vissiin ole vielä oppinut tätä foorumia tarkkailemaan, joten kommentoin hänen puolestaan. Kun Punis nyt on Tammen lehvien suojissa, se meinaa, että tilanne on turvatumpi. AG voi kokeilla enemmän, pelkäämättä että menee firma nurin… Eli luvassa on kaikenlaista kivaa. Seuraava sarjajulkistus taitaa tulla Desuconissa!

  #53176
  Pote-wolf
  Member

  Nyt odotan todella innolla tuota Puniksen uutta sarjaa, Punishan on tunnettu varttuneemmalle yleisölle suunnatuista sarjoistaan ja seineniä täällä Suomenmaalla kaivataankin kipeästi lisää! 🙂

  #55872
  Sun Summer
  Member

  Elikkäs Karin (Chibi Vampire) on Puniksen seuraava julkaisu. Ja he ovat myös julkaisemassa jossain välissä jotain "Gunnmaista", mutta mitä, se pysyy vielä toistaiseksi mysteerinä… :ugeek:
  Ettäpä näin.

  #56009
  Devilman
  Member

  Niinpä niin, jotain Gunnmin tyylistä on odotettavissa. Voisivat jo perhana paljastaa, mikä tämä mysteerisarja on… Jos "Gunnmin tyylisellä" voidaan ymmärtää jotain synkeää ja verenlennätystä säästelemätöntä sarjaa, jossa on mahdollisesti sci-fiäkin mukana, niin mieleen tulee ainakin Gantz, mutta se on toisaalta melko pitkä ja jatkuu edelleen, ja Puniksen mangat eivät perinteisesti ole olleet mitään kilometrisarjoja. 10-osainen Blame! tulee kanssa mieleen, en tiedä siitä juurikaan mitään, mutta mielenkiintoiselta sarjalta vaikuttaa. Klassikkoteos Ghost in the Shell on sekin toki kai "Gunnmin linjoilla", mutta sen tuleminen ei tunnu todennäköiseltä (ei sillä, etteikö se kelpaisi vallan mainiosti).

  #56035
  Kirppu11
  Member

  Punaiselta Jättiläiseltä en ole muita sarjoja lukenut kuin Princess Aita, Azumanga Daiohia ja Yotsuba&!. Niin ja onhan Kiss me Kill me K2:sen ensimmäinen osa tullut luettua. Laatu tosiaan ON hyvää. Yotsuban käännös on ihan loistava eikä muissa nyt mitenkään moittimista ole.
  Mutta Yotsubasta kysyisin (vaikkei se liity tähän aiheeseen), että onkohan seiskaa tulossa? Jos on, niin milloinhan sitä voisi odotella? Eikös sen pitänyt tulla keväällä, mutta ei ole näkynyt.. Kai se ON tulossa o__________o

  #59707
  Devilman
  Member

  Anikissa puhuttiin, että tämä "Gunnmin linjoilla oleva sarja" on Black Lagoon. Armottomaan tulitaisteluun kannattaa siis varautua. Animeahan on jo Suomeen tuotu (aivan kerrassaan uskomattoman hitaalla tahdilla tosin), mutta hyvä se on saada mangakin. En ole itse lukenut/katsonut BL:ää, mutta sen perusteella, mitä olen siitä kuullut, se on pakko ostaa -luokkaa, kuten suurin osa Puniksen mangatarjonnasta.

  #59756
  Sun Summer
  Member

  Black Lagoon sieltä ompi vissiin tulossa. Aidon ainakin katasahtaa ekan osan, jos rahat sallivat sen. En kyllä usko, että kovinkaan innostun sarjasta (väkivalta ei loksaha), mutta kun Punis julkaisee, niin ompa pakko edes testata! Kansikuvat näyttivät Fantsun sivuilla hienoilta ja mitä nyt Anikista lueskelin tuosta animesta, niin moni oli pitänyt siitä.

  Ja Punikselle pisteet kotiin, kun tuo jotain muutakin kuin shojoa ja shonenia Suomeen!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.