Putous

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Putous

 • This topic has 17 voices and 31 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • #95179
  Dents
  Participant

  Eli Putous on Mtv3:a tuleva suora lähetys. Siinä on näyttelijäkaarti, jotka esittävät live-sketsejä, nauhoitettuja sketsejä, joutuvat tekemään yllätystehtäviä, ja joka lähetyksen lopussa yksi sketsihahmokilpailun hahmoista putoaa.

  Lista sketsihahmoista:
  Marja Tyrni (Hokema: Suut makiaks!)
  Kete Rahkonen (Hokemat: Isänsä poika! ja PenaltyShot!)
  Raisa Reikänaama (Hokema: Elä käy ehotteleen, kyllä mie miehet tiiän.)
  Jone Riksusta (Hokema: Faijas oli! ja Ime parsaa!)
  Mr. Aimo Ala-Mansikka (Hokema: Tunnustan, Ennustan ja pahempaa on luvassa!)PUTOSI
  Vaalimaan Vampyyri (Hokema: Voihan vennamon veikko) PUTOSI
  Juri Kakka (Hokema: Bruttokansantuote!) PUTOSI
  Briger Borgy (Hokema: Siehän sen tiiät.) PUTOSI

  http://www.mtv3.fi/putous/ Tuolla tarkempaa tietoa.

  Eli ketkä seuraa? Mun mielestä hauska ja yllättävä, näyttelijät ei tiedä mitä eteen tulee. Suosikkihahmoni on Mr. Aimo Ala-Mansikka, Jone Riksusta tai Marja Tyrni.

  #95285
  Johanna-chan
  Member

  Ohjelma on mielestäni tylsä.. Ehkä en vain ymmärrä sen ideaa.. (Sori, kaikille jotka tykkää kyseisestä ohjelmast)
  Kaikki muut perheestäni ovat hulluina siihen.. (Onko minulla huono huumorintaju?? o__O)

  #95364
  Dents
  Participant

  Kuinka paljon olet katsonut? Jos vastaus on "1-2 sketsiä", niin katso perhana lisääkin. Mutta jos et pidä, ei sit.

  #95403
  Inu-Mimi
  Member

  S’oli välillä ihan huvittava. Jotkut sketsin repeilyttivät tosissaan (tämä kaikkein eniten) mutta kaikki sketsihahmot olivat hirmuisen pakotettuja. Hokemahahmoja. Aimo Ala-Mansikka kaikkein eniten, pyykkipoikia ja yksi (1) hokema joka oli joka repliikissä. Kete Rahkonen nauratti alussa koska tunnen oikeasti pari tuollaista ihmistä ja Juri Kakkan pomppimistanssi oli hassu mutta muuten… meh. Raisa Reikänaamassa vain esitetään kehitysvammaista, Marja Tyrni on karrikoitu Kerttu The Joulukalenterista. Oikeasti nyt.

  tl;dr lisää sketsejä, vähemmäs sinätuubahuumoria.

  #95803
  Dents
  Participant

  Aika hassua. Onko siis vain kolme ihmistä katsonut tätä?

  #95849
  SlamDunk
  Member

  Kaikki eivät jaksa vastata jokaiseen aiheeseen, josta tietää jotain.

  Jos pitäisi arvostella ohjelma, antaisin sille 8:n. Ohjelma kestää 1½ tuntia (tai noh, 1 1/4 tuntia, kun mainoskatkoja on jotain viisi (Miks helkutissa nykyään tunninkin kestäviin ohjelmiin tungetaan kolme mainoskatkoa?). Nomuttajoosiis, yhdessä jaksossa on yleensä vain 2-3 hyvää sketsiä. Ne vitsi 20 sekunnin aikana yms. oli ekalla kerralla ihan hauskoja, mutta menettivät loistonsa, koska ei sitä vain voi keksiä random-aiheesta vitsiä 20 sekunnissa (ainakaan yleensä). Paras sketsi oli kyllä tuo Inu-Mimin pistämä polttopiste-sketsi. Ja se ekan jakson eka sketsi oli myöskin hyvä.

  Sitten se sketsihahmo-kilpailu. Ensimmäinen maailmassa joo, mutta huono kuitenkin. Erittäin huonosti toteutettu. Tuntuu, että se olisi tehty 10-vuotiaille ja siitä alaspäin. Onhan ne hahmot ihan hauskan näköisiä, mutta pitääkö niiden tunkea sitä hokemaa joka lauseeseen. Se kuulostaa yksinkertaisesti idioottimaiselta. Varsinkin Mr. Aimo Ala-Mansikan hokema on jo niin ärsyttävä, että… no… no se on ärsyttävä. Ainoa mielestäni hauska on Jone Riksusta. Olisi voinut keksiä vaikka jonkun puhevian. Vaikka r-, s- ja l-vika samala tyypillä ja sitten käyttää sanoja, joissa on mahdollisimman paljon noita kirjaimia. Niin, voisi olla paljon parempi, jos hahmot ei sanoisi suunnilleen joka lauseeseen sitä hokemaa ja jos olisivat käyttäneet vähän enemmän mielikuvitustaan luoden vaikka erikoisen puhetavan, vaikkapa Yoda-maisen, eli että vaihtelee lauseessa randomisti sanojen paikkaa. Mutta kun ei niin ei.

  Hyviä näyttelijöitä siihen on kyllä hommattu, mutta pelkät hyvät näyttelijät eivät tee hyvää ohjelmaa. Juontaja voisi kyllä olla parempi; Jaska laukoo puujalkavitsejä minkä kerkeää ja joille yleisö nauraa vain, jotta Jaska ei joutuisi noloon tilanteeseen. Vai onko yleisölle kenties annettu ilokaasua?

  Kaikista näistä ärsyttävyyksistä huolimatta tämä on kyllä keskivertoa parempi ohjelma. Kyllähän sen katsoo.

  #95885
  Dents
  Participant

  Niin, mutta näyttelijöiden vika se ei ole, että hahmot vain hokee jotain. Mutta ethän sinä niin sanonutkaan, SlamDunk….

  Omasta mielestäni Marja Tyrni oli hauskimpia, ainakin muistaakseni hän käyttää kyllä hokemaansa, mutta vähemmän kuin muut.

  "Tuleeko tästä sitten suu makeaksi?"
  "Ei, vaan maha kipiäksi."

  #96526

  Ihan hyvä tuo mun mielestä on. Sketsihahmoista on Kete Rahkonen ja Jone riksusta mun mielestä parhaat.
  Joitain parempiakin näyttelijöitä tai koomikoita olisin ehkä halunnut, kuten Kari Ketonen tai se Kyösti Pöystin ääninäyttelijä,en nyt muista nimeä.

  Ideat on hyviä, mutta nopeutta vaativat tehtävät saavat oikeasti kyseenalaistamaan näyttelijöiden lahjoja, niidenhän pitäis olla suomen parhaita. mutta kyllä sitä silti huvikseen katselee, komiikan ystävä kun olen.

  Sanoisin silti että suurin osa sketseistä on mielestäni hauskoja, eli numeroksi antaisin 9

  #96889
  eerol
  Participant

  Ihan hyvältähän tämä vaikuttaa, voisi jopa kerrankin katsoa alusta asti, koska olen 2 kertaa vilkkaissut sen vikan puol tuntia, jotern ei mitään hajua, että mitä tässä alussa tapahtuu.

  Kai se tulee tänään, kun kerrankin ei ole menoa niin voisi jo puoli kahdeksalta avata telkkarin ja oiken syventyä ohjelmaan.

  Ja lempihahmo on kyllä se "Ime parsaa"- jäbä mikä nimi nyt olikaa. Reikänaama ällöttää:S

  #96938
  Dents
  Participant

  Nii, alussa tulee kaikki tulikokeet (näyttelijöille annetaan tehtävä, parhaiten suoriutunut saa immuniteetin), tuomio (näyttelijät päättää, kuka joutuu näytön paikkaan), Näytön paikka (se valittu joutuu jonkin tehtävän eteen). Myöskin putouksen viikkokatsaus tulee alussa.

  Juri Kakka putosi siis nyt. Pitkään sinnitteli.

  #96987
  !plue!
  Member

  Joo, oon seurannu ja siiis hirveen hauska sarja! Varsinkin yllätystehtävät on hauskoja.
  Sillon sitä nauratti, kun ne esitti sen kapakka laulun 8D ja tietenkin yllätystehtävänä oli vetää se vielä nopeemmin.
  Paras on ihan selvästi Jone Riksusta. Hauska äijä! XD

  //Niin ja muuten:
  Siks siinä on nii paljon mainoskatkoja, kun niitten näyttelijöiden täytyy valmistautua seuraavaan hommaan.

  #97056
  Fieri
  Member

  TÄSSÄ ON JUSSI JOKA HALUSI TARJOTA KAIKILLE!

  Ihan paras sarja X”””””DDDDDDDDD Ensimmäinen sarja jota jaksan kattoa säännöllisesti ?D Lemppareita o liikaa MUTTA MARJA TYRNIN PÖTÄÄ VOITTAAAA TAI ISÄNSÄ POJAAAAAAANNN X”’DDDDDD Jone Riksusta tulee mielee heti ihan mun kamu… IME PARSAA

  #97082
  Kyoka8
  Member

  Pitkään aikaan en ole kyllä Tv:stä katsonut näin viihdyttävää sarjaa. Jokainen kohta on omalla tavallansa hauska, mutta pidän erityisesti siitä, näytön paikasta. Akun laulu ’Moottoripyörällä taivaaseen’ oli kyllä loistava.

  Sketsihahmo kilpailu on kyllä huonoin osa ohjelmaa. Mitään loistavia hahmot ja niiden jutut eivät ole. Suosikkini ovat varmaan Marja Tyrni ja Jone Riksusta. Jälkimmäisen puhe tapa on ihan mielenkiintoinen. Ime parsaa! Kete Rahkosessa en oikein ole nähnyt mitään hauskaa, ja kun kaverin puheestakaan ei oikein meinaa saada selvää.

  On hauskaa katsella, kun näyttelijöillä oikeasti on hankalaa jonkun jutun suhteen, vaikka vitsin kertominen näytti olevan aika hankalaa. Kapakkatappelu-sketsi on paras niistä mitä olen nähnyt.

  #97411
  SlamDunk
  Member

  !plue! wrote:

  //Niin ja muuten:
  Siks siinä on nii paljon mainoskatkoja, kun niitten näyttelijöiden täytyy valmistautua seuraavaan hommaan.

  Tiedän. Ärsyttää se silti. Tarkoitin samalla myös kaikkia tunnin ohjelmia, joihin tungetaan kolme mainoskatkoa. Se on raivostuttavaa, kun edellisestä katkosta on kulunut alle kymmenen minuuttia ja sitten pamahtaa "Menossa mukana, Jacob’s Creek" tai jotain vastaavaa, riippuu ohjelmasta ja sitten tulee niin lyhyt mainoskatko, että ei ehdi käydä tekemässä edes leipiä iltapalaksi. Se ärsyttää niiin paljon. Nomuttajoo. Parempi liian lyhyt katko kuin liian pitkä. MTV:n South Parkeissa oli yli viiden minuutin mainoskatkoja.

  Hmm, loppuukohan sarja heti sen jälkeen, kun sketsihahmo-kilpailu loppuu vai tuleekohan joku uusi juttu tilalle. Tiedä sitä. On kyllä aika floppi se sketsihahmo-kilpailu, toivottavasti ei tämän loputtua tee uutta.

  Kapakkalaulu-jakson missasin, mutta katsoin itse kapakkalaulun myöhemmin netistä. Hauska oli. Mutta siis, voisiko joku kertoa, oliko siinä jaksossa mitään muuta hyvää sketsiä, olisi kiva tietää. Ja kiitos etukäteen, jos soku vaivautuu vastaamaan.

  #97467
  Dents
  Participant

  SlamDunk: Se loppuu kun Sketsihahmokilpa loppuu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti