Räppi

Home Forums Sekalaista Musiikki Räppi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • #46437
  meizi
  Member

  Nonni.. Vaikuttaa siltä että melkein kaikki täällä kuuntelevat J-musiikkia. Ihan normaalia tietysti kun manga/anime/Japani aiheinen foorumi on. =D Itseltänikin löytyy kyllä jotain japanilaista musiikkia, mutta sitä harvemmin tulee kuunneltua. Eniten kuuntelen yhteiskuntaa ja järjestelmää kritisoivaa räppiä, esim. Steen1, Jontti, Avain yms.. Välillä jotain muutakin räppiä. Oikeastaa melkein kaikki muu räppi menee paitsi joku massateinipoppiräppi, tyyliin Cheek(älkää suuttuko jos itse pidätte Cheekistä, makuasia).

  Eli kuunteleeko kukaan muu räppiä? Suomalaista tai ulkomaista? Mitä mieltä olette räp-musiikista?

  #46438
  Tooku2
  Member

  Kammoksun räppiä. 8—) Tai no mitä nyt _suurimmilta osin joo, Suoralinjal on pari kappaletta jotka iskee enemmän ku laki sallii. (=Mun helvetti ja Liikaa pettymyksii=<3) Ja sit sekää ei kuitenkaa oo räppii ehe ehe. : DDDD Mut leikitää et on koska niinhän se kai on? Mut kaikki Cheekit, 50 centit jnejne. melkeinpä oksettaa mua. 8–) En tiiä miks, mua ei vaan luotu sellasen musiikin ystäväks. Imo (=in my opinion=mun omasta mielestäni) räppi on turhan yliarvostettua. Onhan se ihan hyvää kai sillee mut… nii.

  Sori jos loukkasin jotakuta omalla mielipiteelläni mut näin se mun päässä on. 8′)

  #46464
  Cafekko_96
  Member

  Itekkään en juurikaan välitä räpistä. Nuorempana kyllä kuuntelni jonkun verran jotain Elastista, oli silloin kova sana, enkä nyt tajunnutkaan kistää japsimusasta tuolloin mitään. Enää en kyllä kuuntele, jotenkin miköän räppi ei vaan yksinkertaisesti iske. Joskus kylläkin japaniksi räppiä kuuntelen, älkää pitäkö mua kummajaisena tämän takia.

  #46479
  meizi
  Member

  Tooku2 wrote:

  Mut kaikki Cheekit, 50 centit jnejne. melkeinpä oksettaa mua. 8–)

  Juuri tollasista en itekkään kauheesti tykkää… 😛

  #46530
  meizi
  Member

  Jotenkin arvasin aloitusviestiä kirjoittaessani, että enimmäkseen tulee negatiivista kommenttia. Ei jotenkin sovi Japani harrastajat ja räppi yhteen.. =D

  #46682
  räsynukke
  Member

  Samaa mieltä kuin aiemmatkin, en pidä räpistä. Räppi on jotain, mitä en yksinkertaisesti ymmärrä. Sanoja peräkkäin jonkinlaisella rytmillä, muttei kummoistakaan melodiaa. Lisäksi vihaan sitä, kuinka kertosäkseessä sitten tuleekin melodia, se on mielestäni jotenkin ärsyttävää… Sanoista saan aika harvoin selvää, mutta en kyllä kamalasti jaksa kuunnellakaan.
  Räppi-inhoni saattaa kyllä johtua suuresti myös siitä, kuinka pikku-G:tä joskus soitattettiin niin kamalasti, ja minä tietysti inhosin kyseistä artistia… En edelleenkään tiedä montaakaan yhtä ärsyttävää asiaa, kuin pikku-G.
  En ehkä en vain ole kuullut vielä hyvää räppiä, mutta epäilen etten tule koskaan kuulemaankaan. Räppi ei vain ole minun juttuni.rockia sen olla pitää!

  #46690
  The Vegito
  Member

  Ja negatiivinen palaute senkun vaan jatkuu. Itsekkään en voi sietää räppiä. Omasta mielestäni se on pelkkää yhden ja saman jumputuksen toistoa, johon puhutaan päälle mitä sylki suuhun tuo (tai onhan niissä biiseissäkin sanomaa). Yksinkertaisesti sanottuna pelkkää sanojen tulvaa mistä ei tahdo juurikaan saada selvää. Ei vain sovi raskaaseen musiikkimakuuni…

  #46700
  Shoe
  Member

  Se olis sama ku joku sönköttäis nopeesti. Ei ymmärrä. Ehkä sellainen musiikkityyli, mitä en voi sietää prinsessapopin lisäksi. Ite kuuntelen esim. Within Temptationia ja Camui Gacktia, mutta kyllä mun musiikkimaku on aikamoinen sekasoppa. Laidasta laitaan, muttei koskaan räppiä.
  Siinä ei yksinkertaisesti oo mitään järkeä.. kaikkia sitä ihminen on keksiny.
  Mutta en halua loukata ketään, joka räpistä sattuu pitämään, eihän sitä makuasioista edes vihti kiistellä.

  #46732
  meizi
  Member

  Siiiss.. Jooh.. Mukavaa kun moni täällä tykkää räpistä. :mrgreen: Mut oikeesti, ajatelkaa laajemmin koko juttua. Ei räppi ole pelkästään Pikku G ja 50 Cent. Itsekkään en jaksa tollasia timanttiräppäreitä. Siis kunnon räppärit on niitä jotka ei tee musiikkia vaan sen takia että saa rahaa. Räppihän on kotoisin amerikan köyhiltä kaduilta… Nykyisin se on mennyt tuohon rahasta räppäämiseen… Esim. Steen1, Jontti, Julma-Henri & Syrjäytyneet ovat loistavia.. Näitä on vaikka kuinka hyviä räppäreitä Suomessa.

  #46735
  Tooku2
  Member

  Ite seison lähinnä Suoralinjan puolella, kuten edellisessä viestissäni sanoin. 8–) Vaikka myönnän, että Anteeks kaikestan eräät kohdat on pohjamutaa. Useimmilla räppäreillä tosiaan on vaan sanoja toisten perään -tekniilla, mutta niin. En älyy et mikä hitto siin Elastisenki "Anna sen soida"ssa oikeen viehätti. Koko kappale vaan ärsytti mua, teki mieli kuristaa koko mies. (agressiivisuus on tylsä asia) Ja nytkin kun voicea kuuntelin yksi päivä, ei mitään hajua, keitä ne kaks toista miestä oli (toinen oli Elastinen tai jotaa?), mut feat. Lauri Tähkä – koko kappale kuulosti lähinnä kuralta ja ainoot piristykset oli nimenomaan Tähkän suusta, koska se ääni. 8—–))

  Yritän ajatella asiaa laajemmin, mutta itelle tulee esteeks myös laulajan ääni, koska mulle sillä on paljonkin väliä. Ja siinä mielessä sen(kin) kriteerin täyttää Suoralinja. Ei ehkä maailman paras, mutta viehättää mua.

  Sori kun en osaa ilmasta mielipidettäni tarpeeks monipuolisesti.

  #46749
  meizi
  Member

  Tooku2 wrote:

  Ja nytkin kun voicea kuuntelin yksi päivä, ei mitään hajua, keitä ne kaks toista miestä oli (toinen oli Elastinen tai jotaa?), mut feat. Lauri Tähkä – koko kappale kuulosti lähinnä kuralta ja ainoot piristykset oli nimenomaan Tähkän suusta, koska se ääni. 8—–))

  Eihän sitä parasta räppiä radiosta ja tv:stä tule koskaan.. Johtunee osittain siitä yhteiskuntakritiikistä ja "hyvien tapojen vastaisesta kielenkäytöstä", mitä useimmat lempi räppärini biiseissään viljelevät.. Vaikka onkina täyttä asiaa.

  #47834
  omena
  Participant

  Kyl niit joitai iha hyvii on…

  #48292
  Milzukka
  Member

  Mä tykkään,tosin en tykkää kans yhtään suomalaisesta se on jotenkin,niin surkeeta (sori niille jotka tykkää,mun mielipide…)Mä en myöskään tykkää mistää 50cent yms yms.Mä tykkään enemmänkin valkosista räppääjistä–> Eminem, Lady Sovereign, Yms.Sitten muuten vaan hmm..Jotaki Japanilaisia :’3 En tiedä, muhun ei vaan iske mitkään suomalaiset ja sit nämä mustat…Toisaalta en kuuntele hirveästi räppiä,mutta pidän siitä aika paljon jos on joku millä on hyviä biisejä.

  #48297
  lin
  Member

  dodii! asiaa puhetta! noniin. noniin, ketkäs tykkää räppistä? xD hahahha! ( nolo kysymys) 😳 no, en ole koskaan kuunnelut japanilaista räppii mutta suomalaista tai brittilästä ja amerikkalasta olen kyllä! aika erilasta verratuna suomalaiseen räppiin, no, ameriikkalaiset kuunntelevat hiphoppii kuten kans engantilaiset! no välillä kuuntelen rokkii tai räppii riippuu tilanteesta

  #57116
  manga ai
  Participant

  Ite kuuntelen nykyään kokoajan suomalaista räppiä eniten mc manea ja zamiusta.Alotin räpin kuuntelun sillee kunnolla joskus vuos-kaks sitte, mutta sitte se jäi. Nyt kuuntelen taas kotona vaan räppiä.
  Ulkomaalaista räppiä en kuuntele, ei oo oikeen mun makuun : S (johtuu varmaan siitä että en tajua sanoista mitää, kun esim. enkku on niin huono 😀 )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.