Re: Anime oheistuotteet

Home Forums Sekalaista Muut Re: Anime oheistuotteet

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
 • Author
  Posts
 • #40865
  Misamisa
  Member

  Konnichiwa Desu~ ^w^

  Omistan tällähetkellä 2 figuuria (Inuyasha – Sesshomaru ja Final Fantasy X – Rikku), Naruto -otsapannan (Konoha), Azumanga Daioh kasvopyyhkeen (Okei, joo, myönnetään. Turha on, mutta se oli söpössä rasiassa..), Gaara-avaimenperän/peilin (Naruto), Final Fantasy julisteen, 6 Final Fantasy postikorttia, Chobits julisteen, Fullmoon wo sagashite kangasjulisteen, Kaksi Rozen Maiden julistetta.. Ja.. en kai muuta? Paljon mangaa? ^O^

  Tori, en itse haluis luopua niin isosta kokoelmasta : ( Otan osaa : P

  #40913
  Roguer
  Member

  omistan 7 naruto julistetta, naruto rintamerkin/pinssin (en tiedä kumpi se on) ja L rintamerkin/pinnsin (mistä ne erottaa), konohan otsapannan, sellasen kanui veitsen (narutosta) ja Death Noten (eli sen death note vihon)
  Muuta en omista kun täällä rovaniemellä ai oo mitään manga/anime aiheisia kauppoja ja harvoin pääsen minnekkään ja netistä en saa tilata 😕

  #40917
  Inu-Mimi
  Member

  Minä olen kauhea lol n00b tässä asiassa. Yksi Death Note -seinävaate, kaksi Rozen Maiden -julistetta, joskus seiskalla tehty Beelzenef-käsinukke ja yksi Lucky Star -figu. Hiyori Tamura~. Jaa. Ehkä pitäisi vierailla maamme pääkaupungissa useamman kuin yhden kerran viidessätoista vuodessa, enkä silloinkaan käynyt puolessakaan paikoissa missä olisi pitänyt (mochaninkin missasin täysin). Suurimman osan japanikamastani ostan netistä, mutta aika harvoin koska en halua herättää huomiota perheen keskuudessa. Taas häpeän harrastustani….

  #40993
  Kyoka8
  Member

  Minä taidan ilmeisesti olla tuollainen Torin mainitsema "muuten vain keräilijä" . Jos on joku mukava sarja, ja silmilleni hyppää Helsingissä kyseisen sarjan fanituote, niin enköhän minä kyseisen tuotteen osta. Rakastan todella paljon kaiken laista turhaa sälää. Vanhempani katsovat vähän kieroon, kun palaan Helsinki-reissulta laukku täynnä krääsää. Minulla ei kuitenkaan ole fanikrääsää kovin paljoa, kun en käy Hesassa kovin usein.

  Huoneessani on noin viisi anime/manga-aiheista julistetta,hyllyllä kaksi todella söpöä Clamp in 3d-land figua ja laukkuni on Tsubasa-animen oheistuote ja siihen on kiinnitetty milloin mitäkin animepinssejä ja avaimenperiä.

  Haluaisin kovasti ostaa jonkun isomman figun, mutta ne ovat aina todella kalliita :s Ja tämän immeisen rahatilanne on aina todella huono.

  #41006
  Sun Summer
  Member

  Minä en ole vielä ikinä ostanut minkään sarjan oheistuotteita. En edes lempisarjani. Uups, nyt kyllä puhuin yli suuni, olen ostanut muutaman (Muutama ja muutama… ^^’) manga julisteen, jotka kerran divarissa osui kivasti silmään. Siinä oli mm. joitain mangojen julisteita, jotka olivat japaniksi ja One Piecen englantilainen juliste, Emman japanilainen juliste ja Astro Boyn englantilainen juliste. Yhtään t”ysin suomalaista julistetta ei ollut. Mutta jos näitä julisteita, jotka koristavat huoneeni seinän ei oteta huomioon, niin en omista mitään manga krääsää, kuin manga pokkareita ja muutaman anime DVD:n.
  PS. Tori, teet melkoisen uhrauksen Dragonball kokoelmallesi… Mutta pääsetpä sitten Japaniin, jossa voit aloittaa keräämisen aivan alusta! : )

  #41024
  Milzukka
  Member

  Minulla on Naruto kangasjuliste,Itachi pehmolelu,Naruto kunai,Naruto otsapanta… Ö__Ö öö..
  Hamtaron yks mäkistä saatu tyttöhamsteri >__<
  nyt ei tuu mieleen,mutten oikeastaan paljon sitä tavaraa omistakkaan. :3

  Uutta: Sain ihanalta kaveriltani toisenkin naruto julisteen<3 (sekin kangasta)
  Lasketaanko sarjan pelit mukaan? Ö__Ö (ku mulla on kaks naruto pelii ^^)
  Minua tämä krääsä ainakin piristää(ja koristaa huonetta <3 )

  #41033
  mimeko
  Participant

  Minulla on täällä varmaan kaikkein vähiten: kaksi jostain ilmaiseksi tarttunutta inuyasha julistetta, yksi ilmais- conan juliste ja yksi suikoiden juliste, yuffie-, kadaj-, byakuya-, Grimmjow- ja sekä Ishida figut, totoro kännykkäkoru (ilmaiseksi saatu sekin), bleach (posti)kortteja ja siinä se taisi ollakin. En ole oheistuotteiden keräilystä kovin innostunut mm. rahanpuutteen takia.

  #41249
  Deserax
  Member

  Mulla on yksi astro boy- kangasjuliste, pieni ja halpa paketti naruto- nenäliinoja, Evangelion- aiheinen NERV-vihkonen, ja Asuka langley soryu sekä Rei Ayanami- figuurit.

  #41454

  Tuota noin, noloa myöntää, mutta minulla on oikeastaan vain yksi A4-kokoinen Naruto-juliste… sain sen kerran kirjakaupasta ilmaiseksi, he olivat saaneet sen postissa ja ollessani kassalla maksamassa ostamiani manga-pokkareita, minulta kysyttiin, haluaisinko sen kaupanpäällisiksi. Tietysti suostuin, ja nyt se komeilee seinälläni…
  Kinusin kyllä äidiltä luvan ostaa Naruto-otsapannan Ippaista (tarvitsen sitä Traconia varten), mutta siihen on vielä pari kuukautta. Figuureista en niinkään välitä (tai en tiedä, fantasiafiguurit ovat kivoja…), mutta soundtrackit olisivat kova sana. Varsinkin Mermaid Melodysta jos saisi pari CD:tä (niitä ei tosin ole tietääkseni myynnissä suomessa, yhdellä nettisivulla hinnat oli ilmoitettu jeneissä… 🙁 ), se olisi tosi kova juttu! Ja kyllä niitä julisteitakin voisi hommata… Ippaissa on jotain kangasjulisteita, ehkä sieltä voisi katsoa… ja siellähän taisi niitä figuureitakin olla. Nyt pitäisi sitten enää päästä Helsinkiin.

  #41516
  vegeta95
  Member

  juu…omistan yhen fullmetal alchemist julisteen ( tuli aikoja sitte koululaisessa ) ja neljä yu-gi-oh GX julistetta jotka on tullu yu-gi-oh! world gx:än mukana eli en kovin paljoa ku en saa tilata netistä ja toiseksee en tiiä mitää kauppojakaa ( juu landella ollaa ) ni ei oo tullu ostettua ( ja lähimpää kauppaa tai ärrälle josta saa mangaa on n. 5km päässä ei pitkä matka mut en oo jaksanu käyä ja äiti tuo yleensä kaupasta mangan ni ei ite tartte vaivautua )

  #42818
  Spark
  Member

  Minulla ei ole yhtään oheistutteita vaikka kyllähän sitä tekee mieli sellaisia… Asun täällä korvessa mistä on ehkä hiukan hankala sellaisia ruveta hankkimaan. Kyllä. Olen sivitymätön pikkupaikkakunnan alkuasukas.

  Tosin nyt muistui mieleen että olen ladannut koneelle Chrno Crusade Drama CD:t ja samaisen sarjan animen Soundtrack CD:t… LADANNUT. On aivan erilaista pitää oikeaa levyä käsissään…

  #42908
  Kirppu11
  Member

  Ne on niin.. Niin… IHANIA! AAAH! Niistä on tehty niin söpöjä ja ja ja… Ostan aina ylimääräisellä rahalla oheistuotteita. Rakastan niitä. Pehmoleluista olen tykännyt aivan pienestä asti, joten niitä kerään tosi paljon. Joskus satun ostamaan jonkun oheistuotteen, joka on sarjasta josta en ole kuullutkaan, mutta mikä on aivan ihanan näköinen. Listaa en jaksa oheistuotteistani tehdä, ehkä joskus paremmalla ajalla :’D

  #42912

  Hahaa, mullapa on aivan VALTAVA Goku-juliste, jonka sain koulusta! Kuviksenopettajamme oli sen jostain saanut, ja hän oli laittanut sen lukion seinälle (kuviksenluokkamme on lukion puolella). Aina, kun meillä oli äikkää, kävelin sen julisteen ohi ja ihailin sitä aina… Kysyin sitten kerran opettajalta, että saanko sen julisteen sitten kun se otetaan seinältä pois. Hän sanoi että saan sen, ja olin ihan innoissani. ^^

  //muoks// Tori, älä itke… Kyllä sä selviät… <3

  #42999

  Goku on tekemässä Kamehameha:ta, suu on auki, mutta hänellä ei ole kuitenkaan kitä kerättynä käsiin… Vaikea selittää… xD

  //Tori, on se se. ^^

  #43239
  japanifani
  Member

  Mulla on fullmetal alchemist juliste.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.