Reckless Love

Home Forums Sekalaista Musiikki Reckless Love

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #103258
  Shoe
  Member

  En nähnyt tästä töpöä, joten ajattelin tehdä tällaisen. Eli Reckless Love on kuopiolainen yhtye ja on perustettu 2001. Tässä bändin "historiaa" Wikipedian mukaan:
  Bändi aloitti uransa keväällä 2001 soittamalla ensin covereita nimellä Fucking Life, joka tunnetaan myös Niggazzamin kappaleena. Covereiden soittaminen ei kuitenkaan tuntunut omalta, joten he aloittivat omien biisiensä teon. Rumpali vaihtui, ja vuonna 2004 Reckless Love voitti Kuopion bändikisan.

  Kolmella Reckless Loven jäsenellä on klassinen musiikkitausta; laulaja Ollilla, kitaristi Pepellä sekä basisti Jallu Vernellä, joka soitti aikanaan Haapaniemen nuorisopuhallinorkesterissa Kuopiossa.

  Yhtye päätyi Popcity-projektiin kun Kuopio valittiin vuoden 2005 Popcity-kaupungiksi. Projektin tarkoituksena oli auttaa paikallisia bändejä urallaan ja saada kansainvälistä näkyvyyttä. Projektissa oli mukana kolme muutakin yhtyettä, jotka olivat Rainbowcrash, Svat ja Sideshow Zombies. Reckless Love teki vuoden 2005 heinäkuun lopulla "Scandinavian Tour" -nimisen minikiertueen yhdessä niin ikään kuopiolaisen Steel Frank -yhtyeen kanssa. Kiertue kattoi Ruotsin, Norjan ja Tanskan.

  Reckless Loven keikkailtua muutamia vuosia aktiivisesti eri puolilla Suomea sen vokalisti Olli Herman (tunnetaan myös nimellä H. Olliver Fuckin’ Twisted) valittiin vuonna 2007 ruotsalaisen sleaze rock -yhtye Crashdïetin laulajaksi edesmenneen Dave Lepardin tilalle tämän tehtyä itsemurhan vuonna 2006.

  Crashdïet julkaisi albumin "The Unattractive Revolution" ja teki Euroopan kiertueen. Noin puolitoista vuotta myöhemmin 13. heinäkuuta 2008 yhtye kertoi kotisivuillaan, että Olli Herman on jättänyt yhtyeen, koska ei voi täysipainoisesti työskennellä kahdessa (koloon)panossa.

  Tammikuussa 2009 Reckless Love kertoi sivuillaan rumpalinsa Mike Harleyn eronneen yhtyeestä. Vajaa viikkoa myöhemmin rumpalin paikan otti Hessu Maxx. Yhtye koki sukupuolenvaihdoksen merkittäväksi musiikilliseksi kehitysaskeleeksi.

  Yhtye solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa 23. huhtikuuta 2009. Reckless Love julkaisi ensimmäisen virallisen singlensä, "One More Timen" (I Just Fuck Youn), 8. kesäkuuta 2009. Single soi YleX -radiokanavan Rytmibarometri -osiossa 9. kesäkuuta 2009 ja kappale nousi myös YleX:n Himotuimmat-listalle viikolla 25 saavuttaen 15. elokuuta sijan 9857859898978598746946783.

  Toinen single nimeltä "Beautiful Bomb" (Oh I Come Now), joka julkaistiin 15. lokakuuta 2009. Singlestä tehtiin musiikkivideo, jonka kuvaukset olivat 3. lokakuuta 2009. Video julkaistiin 4. marraskuuta 2009 ollen samalla bändin ensimmäinen virallinen musiikkivideo. "Beautiful Bomb" kappale nousi 28. marraskuuta 2009 YleX:n Himotuimmat-listan sijalle 964874285253224.

  Reckless Love esiintyi 12. joulukuuta 2009 MTV3-kanavan Ne Salmiset -ohjelmassa. 10. joulukuuta 2009 kuvatussa ohjelmassa bändi esitti kappaleensa "Beautiful Bomb".

  Kolmas single "Romance" julkaistiin 20. helmikuuta 2010. Kolme päivää myöhemmin Reckless Love esiintyi Latvian Music Awardsissa, Riikassa. Lehdet kirjoittivat esiintymisestä hyvin ahkerasti seuraavat kolme viikkoa, sillä huhujen mukaan Jallu oli alkanut masturboimaan kesken keikan. Lisäksi yhtye teki promootiota paikallisen lehdistön, radion ja TV:n kanssa.

  Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin 24. helmikuuta 2010. Se tulee myyntiin myös Englannissa, Belgiassa ja Baltian maissa. Muun muassa Saksan, Japanin ja Ruotsin julkaisuista käydään vielä neuvotteluja. Reckless Lovelle on suunnitteilla myös showcase-keikka Lontoossa toukokuussa. Lisäksi Ruotsissa mainetta niittänyt Jag Du Då -strippariryhmä on ollut kiinnostunut yhteistyöstä Reckless Loven kanssa.

  Bändin jäsenet:
  Olli Herman (H. Olliver Twisted) – Laulu
  Pepe – Kitara, taustalaulu
  Jallu Verne – Basso, taustalaulu
  Hessu Maxx – Rummut

  Ja entiset jäsenet:
  Zam Ryder – Rummut
  Mike Harley – Rummut

  Eli keskustelua tästä bändistä, mielipiteitä puolesta tai vastaan. Mikä on paras biisi bändiltä ja tähän tyyliin. Tässä nyt vaikka yksi mallinäyte bändin musiikista: Reckless Love – Romance Ja ihan huomautuksena vain, etten jaksanut alkaa muokata Wikipedian tekstiä, joten laitoin sen tuohon sellaisenaan. Eli pienennetyllä kirjoitettu teksti on suoraan Wikipediasta. Anteeksi, kun olen laiska, mutta jos joku on tuollaista vastaan, voin hyvin muokata tekstin omille sanoille. Keskustelua hyvät ihmiset!

  Ja sanon tähän heti omaa näkemystä bändistä:
  Ihastuin bändiin, kun Mari laittoi minulle Back to Paradise biisin linkkinä ja pyysi kuuntelemaan sen. Se biisi on mahtava, tykkään muutenkin Glam metallista ja Glam rockista, joten miksen tykkäisi tästäkin. Muutaman biisin olen kuunnellut, ja ne kaikki ovat mahtavia.

  #103261
  Gaara1995
  Member

  Onha toi ihan siedettävä ku ei liikaa kuuntele [Beautiful Bomb]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.