Riippuvaisuus

Home Forums Sekalaista Muut Riippuvaisuus

 • This topic has 56 voices and 73 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
 • Author
  Posts
 • #65423
  carlos
  Member

  Mistä olet riippuvainen?
  haluaisin tietää onko joku muukin riippuvainen johonkin siis itse olen riippuvainen koruihin.mulla on ainakin 40 kaulakorua ja 50 korvista ja ostan koko ajan lisää,mutta kun korut on niin ihania ne täydentää asun joka sulla on päälläs tai sit ne antaa kivan pikku säväyksen 😉

  #65430
  Hant
  Participant

  Hmm, en ole ainakaan vakavasti riippuvainen mihinkään (eli ei mitään pakkomielteistä onneksi 😀 ) mutta voisi sanoa että olen lievästi riippuvainen suosikki musiikistani, bändeistä ja niiden levyistä…
  Olen musiikki maultani sen verran nirso että melkein ahdistun (tarkoitan että tulee huono olo) jos en pitkään aikaan kuule mitään mieluista radiosta, yms.

  #65434
  Hana-chan95
  Member

  Ei mulla mitenkään vakavia riippuvuuksia ole, mutta joitain lieviä:

  Mie olen riippuvainen lemmikeistäni. Olin kaksi viikkoa pois kotoa niin oli hirveen ahdistunut olo ku ei saanu peuhata koirani kanssa tai opettaa kaniani pomppimaan esteitä ymps.

  Sitten joka aamu ja ilta minun on pakko juoda kaksi kuppia teetä muuten en voi nukkua rauhassa.

  #65437
  Blackbeard
  Participant

  Kahvia litkin litroittain, ilman kissaani en voi elää, viikottainen Shonen Jump annos on saatava (meinaan kuolla aina kun One Piece on tauolla), ja aina silloin tällöin on syötävä kuppinuudeleita.

  #65442
  Monninen
  Member

  Blackbeard wrote:

  Kahvia litkin litroittain, ilman kissaani en voi elää, viikottainen Shonen Jump annos on saatava (meinaan kuolla aina kun One Piece on tauolla), ja aina silloin tällöin on syötävä kuppinuudeleita.

  Mulla on melkeen noi samat paitsi toi kahvi hommeli. Ja mulla on kaks kissaa joten ilman niitä en voi elää. Ja joka päivä mun on pakko lukee vähintään 3 lukua one pieceä, koska muuten tulee one piece vajaus. (enkä saa nukuttua kunnolla)

  #65453
  an&ri
  Member

  Olen riippuvainen hyvistä kirjoista. Ja hyvistä mangoista, ilman niitä alkaa aika äkkiä elämä tuntua tyhjältä.
  Niin, ja aina välillä on pakko saada jotain oikein suolaista syömistä (jos ei ole, niin syön suolaa). Olen myös riippuvainen kirjoittamisesta (ihan vain niiden kirjainten, ei minkään tekstin).
  Ainiin, käsienpeseminen on yksi tämmöinen kanssa. Jos en pääse vähän väliä pesemään käsiäni niin alkaa ahdistaa.

  #65457
  Hikki-sama
  Member

  Mmmh… toiseen kissaani, musiikkiin, nettiin, nauramiseen, lukemiseen..
  Juu ja hieman salmiakkiin, jos alan syömään sitä, tekee mieli koko ajan lisää. o o

  #65461
  Blackbeard
  Participant

  an&ri wrote:


  Ainiin, käsienpeseminen on yksi tämmöinen kanssa. Jos en pääse vähän väliä pesemään käsiäni niin alkaa ahdistaa.

  Se on itseasiassa enemmäkin neuroosi kuin riippuvuus. Jos jokin asia ahdistaa tai alkaa vaivata, ja se on pakko tehdä ja tietyllä tapaa, niin sitä kutsutaan neuroosiksi. Tunnetuimpia esimerkkejä mm. katukivetyksellä kävellessä pakollinen ruuduilla käveleminen, tiskien peseminen käsin tietyssä järjestyksessä (esim. 3 lautasta, 3, lasia, 3 lautasta jne.) ja tietysti pakonomainen käsienpesu, vaikkei se niin olisi tarpeenkaan. Tosin viimeinen on oikeastaa aika hyvä asia 😀

  #65462
  Kyoka8
  Member

  Olen riippuvainen, mangasta, animesta, kirjoista, mp3:sesta ja tietokoneesta. Ilman noita elämä tuntuis usein aika -no, merkityksettömältä. Mietin mitä kaikkea ikävää tämän syksyn aikana saattaa tapahtua, mutta minulle tulee parempi mieli kun ajattelen että pian ilmestyy kiva anime tai kiva kirja. Tuntuu hyvältä, kun voi odottaa jotain hyvää.

  Ai niin – olen riippuvainen karkeista. Suklaa, jätski, irtokarkit.. melkeinpä kaikki käy.

  #65475
  carlos
  Member

  en ymmärrä teitä jotka juotte kahvia se on nimittäin äärettömän pahaa ei millään pahalla 😉 olen myös riippuvainen kirpputoreista sieltä löytyy vaikka mitä sain esim kaikki tokyo mewmew pokkarit plus 2 muuta hyvässä kunnossa

  MAKSO VAAN 5.50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #65490
  Inu-Mimi
  Member

  Sillä lailla kuvaannollisesti riippuvainen…. niitä on monta. Sellainen pakko-ostaa-jos-näen, joka joillain on laukkuihin, joillakin kenkiin ja carlosilla näköjään koruhin, kohdistuu minulla hattuhin. Varsinkaan suuria lätsiä (newsboy cap -tyylisiä, flat cap on liian pappamainen) tai baretteja ei ole koskaan liikaa, ja myös sellaiset tasalakiset lippikset on vänkiä. Nyt yritän huutaa itselleni neuvostoarmeijan koppalakkia. Jos hankkisin fedoran niin olisi pakko myös osaa trenssitakki, se olisikin aikamoinen näky.

  Sellaisia lievempiä "riippuvaisuuksia" (joita ilman eläisi mutta se olisi aika köyhää) ovat Dwight Fryen metodinäyttely (ja sen fanikannan kultinomainen "ideal man" -kupla joka särkyy jos katsoo liian läheltä), Antti Pääkkösen ääni, se että on jotain mitä odottaa, kissan paijaus (kuten näköjään kaikilla). Jos ei ole yhtään kirjaa kesken niin alkaa ahdistaa, ja sekin ettei ole juuri sillä hetkellä mitään ladattavaa bittorrent queuessa vaikka olisi mahdollisuus jättää kone pitkäksi aikaa päälle yksikseen… enemmänkin pinttyneitä tapoja kuin riippuvuuksia.
  Kun Lost jää tauolle tai palaa sieltä niin purskahdan usein itkuun.
  Siinä on jo jotain vakavampaa.

  #65544
  Remi
  Participant

  olen riippuvainen:
  musiikista, sillä en voi mennä lenkille ilman mp3:sta,kauppa matkalle tai muuten vaan ajelulle,niin otan aina jokin levyn mukaan.
  läppäristäni, kun kirjpoitan tarinaa niin teen sitä kun saan jonkin inspiksen, luen netistä mangaa ja kuuntelen siel musiikkia myös..
  vampire wars pelistä, sitä peliä ei voi lopettaa vaik kui yrittää ettei pelaisi sitä..
  leffoista, kun menen johonkin esim. anttilaan niin minulle tulee pakko ostaa jokin ale leffa himo..

  #65549
  Engaru
  Participant

  Lemppari manga-sarjani tietysti ja pepsi max. Juon sitä aivan liikaa.

  Muoks// Myös naruto.fi ja Sangatsu on minulle riippuvuuden kohteita. Kuten youtubekin.

  #65565
  riisipallo
  Member

  Alkaa ahdistaa hirveesti jos kavereita ei tuu tavattu, tai ees juteltuu niitten kans, mulle kaverit on tosi tärkeitä. Musiikki on kans aika tärkee, helpottaa nukahtamist ja nyt ainaki tuntuu tosi tuskaselt jos en kuule taustal jotain musiikkii.

  #65587
  carlos
  Member

  on myös sellanen riippuvuus että kun on läppäkännykkä niin on vähän niikun ihan pakko avata ja sulkea sitä kantta mulla on sitä paitsi niin vanha puhelin että se vinkuu aina kun sen sulkee tai avaa 😀 <3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 74 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.